Kuinka voikaan ihmispoloinen seilata tunteineen laidasta laitaan...

Huh, mikä kamala painajainen ja ihan totta vieläpä! En ole tilastoja katsonut blogista sitten tämän sairauden etenemisjakson aikana ja nyt kävin tarkistamassa. Ihan hirveä isku päin naamaa, kun viime kuun kohdalla luki alle 200 kävijän luku! Tuijotin kauhuissani lukua, olin purskahtamassa itkuun ja paniikkikohtasta pukkasi päälle... Miksi minut on hyljätty?! Miksi blogini ei vedä enää lukijoita!? apua! Mitä minun tulee tehdä toisin?! Klikkailin päiväkäyntejä, jotka näyttivät nollaa... siinä vaiheessa raavin jo päätäni, että mitä ihmettä!? Juurihan minä hyväksyin muutaman uuden kommentinkin... Tutkin rivi kerrallaan asiaa tarkemmin ja voi kamala! Olin tyystin väärän blogin tilastoissa!!! Se tunne, kun tajusin, ettei siinä blogissa tuota enempää olekkaan käyjiä! Eihän se edes ole "blogi". siispä klikkaus OIKEAN Inspiksen tilastoihin ja jälleen hämmentynyt ilme levisi kasvoilleni! Kävijämäärä oli lisinyt edelliskuukaudesta 2000käynnillä!!! Kuinka voikaan ihmispoloinen seilata tunteineen laidasta laitaan...



Teippitarhan valikoimasta löytyy laidasta laitaan ihania teippejä, joilla loihdit itsellesi pientä ja suurta kaunista oikeastaan mielikuvituksen rajoissa. Tässä kuussa DT-työnikin oli tehty Teippitarhan ihanuuksilla. 



Washiteipit ovat laadukkaita, läpikuultavia paperiteippejä, joilla voi koristella vihkot, puuhyllyköt, lasipurnukat... Ihan laidasta laitaan. Ja jos tuntuu siltä, ettei myöhemmin haluakkaan enää samaa tarraa pitää, poistaa sen ihan vaan pois vetäsemällä ja käyttää käytetyn teipin vaikkapa kirjekuoren koristeena. eli näissä teipeissä kiinnitys ei ole tiukkaan liimautuvaa, vaikka kestävää onkin.
Ja katso, mitä ihania värejä! Ihastuin erityisesti kapeisiin liukuväreihin. 


Kommentit

Teippitarhan teipit on kyllä mahtavia!