Korttivuosi 2015, Huhtikuu

Haaste

ohjeet
Klikkaa kuvaa ja saat ohjeet suuremmaksi. 

Huhtikuu, pääsiäinen ja suklaamunat.  On aika myös askarrella lisää erilaisia kortteja ja tällä kertaa vuorossa on Inspirationissa vain kerran aikaisemmin vilahtanut ihanuus, INCHIE x 3 & VAIHTO. 
Toki saat kortteja tehdä ilman vaihtoakin ja kiva inspiroitumisestasi on täälläkin kuulla, mutta vaihtoon mukaan halajavat Ilmottaudu mukaan vaihtoon 7.4.2015 mennessä!
Ilmoittautua voit tässä kommentoimalla.

PALKINTO: (* Vaihtokortit

Inchien Koko on 2,54cmx2,54cm eli tuuma x tuuma.
(ja jos jonkun mielestä pyöristetään johonkin suuntaan, niin vapaasti minun puolestani. Tässä on tuuman virallinen koko ja toiset pyöristelee suuntaan tai toiseen. Ei siis nipoteta, jos millien heitto on)

VAIHTO TAPAHTUU NÄIN: 
  1. ILMOTTAUDUT 7.4 mennessä. KAIKKI HALUKKAAT MAHTUVAT MUKAAN! 
  2. Teet 3 inchietä.  
  3. Lähetä minulle sähköpostia, jossa kerrot haluavasi osallistua vaihtoon. Kerro meilissä oma oikea nimesi JA bloginimesi, jonka korttien taaksekin kirjoitat!
    Osoitteeni on somanyinspiration.blogspot.fi. Saat meilillä tarvittavia tietoja. 
  4. LÄHETÄ TEKEMÄSI 3 Inchietä minulle sekä kirjekuori, jossa on palautuspostimerkki liimattu kiinni sekä kuoren päällä oma nimi ja osoite. Joko 1lk tai 2lk. merkki. Sinä valitset! 
  5. Sekoitan kortit ja jaan ne sattumanvaraisesti jokaiselle. Et siis tiedä, kenen kortit saat omiesi tilalle. Tarkistan, ettet saa omaa korttiasi. Laitathan siis kortin taakse nimimerkkisi! 
  6. Lähetä korttisi ja kuori merkillä ja osoitetiedoillasi minulle niin, että ne ovat perillä viimeistään kuun lopussa. Toukokuulla tulevat palautetaan lähettäjälleen.
  7. Toimitan kortit jokaiselle toukokuun alkupuoliskolla. Riippuen kuinka paljon osallistujia tulee. Tässä kuussa ei palkintoa arvota, sillä palkintona on toisten tekemät kortit. ;) 


VAIHDOSSA MUKANA...
1. Viltsu
2. Ultramariini
3. 


Onko kysyttävää? 
Minun Inchieni pysyvätkin tässä kuussa vielä piilossa. ;) 

Kommentit