Intohimoa ja huonoa onnea


sanotaan, että meissä jokaisessa on puolensa ja puolensa. Toiset hillitsevät itsensä todella lahjakkaasti ja jopa estyneesti. Mietin jo joidenkin kohdalla, meneekö se sairauden puolelle. Aivan samoin voi estottomuuskin olla sairautta. Kenties kykenemättömyyttä olemaan oma itsensä tai itsetunto-ongelmia. Ehkä hakee hyväksyntää tai huomiota, läheisyyttä sitoutumatta tai mitä ikinä se onkaan.

Jotkut hyvin kiltit tytöt joutuvat pohtimaan tunteidensa palon ja vaateiden välillä, eivätkä tiedä, toteuttaako kiltin tytön roolia aina avioliittoon saakka, vaiko maistaako kiellettyä hedelmää jo etukäteen? Isoveljet saattavat kuitenkin olla yhä edelleen hyvin huolehtivaisia sisarestaan ja siskon kunniasta. Erityisesti tietyissä kulttuureissa. Kuinka siis toteuttaa salaisia haaveitaan oikeasti?!

Näistä tunnemyllerryksistä kertoo atc-korttini numerolla 1.

Olet varmaan kuullut sen vanhan kansan väitteet, että musta kissa tietä ylittämässä tietää epäonnea. Jos taikauskoon uskot, täytyisi sinun miettiä, jatkaakko matkaa vai syljeskeletkö kolmesti vasemman olkasi yli, (kuitenkin olkapäällesi) ja saatko kenties huonoja uutisia illan mittaan. Mustaa kissaa kuvataan myös monissa viinipulloissa, korteissa, julisteissa... Musta kissa symbolisoi kauneutta, uljautta, mystisyyttä... Noidillakin on musta kissa takaparrulla.
tästä kaikesta kunnianosoituksena atc-kortti numerolla 2.

Molemmat päätyvät USAhan, joten heipä hei!

Kommentit

Ihanat kortit ja todelliset tarinat korttien takana ☆☆
SatuKoo sanoi…
Mä oon aikaimoinen noita,kun on melkein musta kissa :D Mutta hienot perustelut olet kuvannut korttien synnylle :)
Noitien sukua olimme mekin ennen mustan kissan kera. Hih. Nyt sitten varmaankin prinsessoja. Hih.
Veera | Oranssia sanoi…
Mielenkiintoiset kortit!

Nyt olen muuten vastannut haasteeseen! :)