Ihana ihana luonnonkosmetiikka


Palasaippua, jonka voisin hotkia suuhuni. Melkein... 
Puhtaat raaka-aineethan tässä Urtekramin saippuassa on, että ei siinä mitä, mutta on vaan niin syötävän herkullisen näköinen,että melkein en raaskinut edes paketista avata ja alkaa kokeilemaan tätä. 

Urtekram on pettämätön laatunsa suhteen. Ensikosketuksenhan sain myslissä. Nyt sitten ihonhoitotuotteissa. Onneksi Ellit valitsivat minut yhdeksi testaajista. Kuten jo aikaisemminkin kerroin, henkilöminänä, enkä siis esittele näitä "pakosta" vaan silkasta halusta tuoda sinulle julki hyvä! 




Tuotteiden tuoksu? 

Aloe vera-tuotesarja tuoksuu minun nenässäni ensimmäiseksi sitruksiselta ja mietinkin, olisiko sellainen auringossa paahtunut sitruuna se oikea sana. Luin tuotekuvauksista tuoksun olevan auringossa kypsynyt appelsiini, joten hyvin yksiin meni.





Pakkausten ulkonäkö? 

Klassisen tyylikäs, linjakas ja kaunis. Ei turhaa koreilua, joka kasvattaisi hintaa entuudestaan. Kaunis simppeli ulkonäkö sopii kotiin kuin kotiin ja näyttää hyvältä hyllynkin reunalla tai käsienpesualtaalla. toimii! Lisäksi Urtekramilla on tuoksujen mukaan eri värivaihtoehtoja. Minulle vihreä Aloe vera sopii täydellisesti luonnonväreissä vihreää huokuvaan kotiimme.


Palasaippuaa ei paljon tarvitse kastella, ei hangata käsiin, vaan pieni kostutus ja kätesi peittyvät ihanan voidemaiseen kermaan. Vaahto pesee kätesi puhtaaksi ja hoitaa samalla.
Luomukosmetiikasta puhuttaessa raaka-aineetkin ovat käsillesi ja vartalollesi hyväileviä, eivätkä lisää turhaa allergiariskiä.

Suosittelen!

Kommentit

Tätä voisin kokeilla. Mies tykkää käyttää palasaippuaa.
Syvältä.Sanna. sanoi…
Täytyy pistää muistiin...