Hunajainen enkelipurkki


Meiltä jokaiselta löytyy jossain vaiheessa aina joku lasipurkki. Pieni tai iso, mikä joutaa roskiin. Seuraavan kerran mietippä, voisiko siitä olla sinulle hyötyä?! Nappipurkki tai kynäpurkki. Kokonainen askartelupöydän kokoelma tai kukkasille ihana omatekoinen maljakko?!
Ennenkuin sanot, ettei lasipurkki kaunis ole, katso tuunaukseni hunajaisesta hunajapurkista enkelipurkiksi. Tämän purkin teon mahdollistaa myös "TEIPPITARHA"n ihana enkeli-Washiteippi sekä kapea slim deco-Washiteippi. 


Ei mitään muuta, kuin puhdas, kuiva purkki. Purkin pinnalla EI saa olla pölyä tai rasvaa sormista.
Ensin alareunaan slim deco-washiteippi kiertämällä ja sitten sopivalle etäisyydelle enkeli-washiteippi. Se on siinä!


Nyt minulla on kaunis purkki timangeille ja helmenpuolikkaille, jotka ovat tarrapintaisia. Helppo ottaa, helppo laittaa jemmaan. 



Mutta mikä on Washiteippi?
Washiteipin virallinen nimi on Masking tape, josta käytetään myös lyhennettä MT. Kaikki siis yksi ja sama asia.

Washiteippi on japanilainen riisipaperista tehty teippi, joka on japanilaiseen tapaan laadukasta ja kaunista. Washiteippi läpikuultaa hennosti etenkin vaaleammista ja valkoisesta kohdasta. Teippi tarttuu hyvin eri materiaaleihin, mutta on helppoa saada irti jälkeä jättämättä. Esimerkiksi kyseinen lasipurkki on helposti liimattu Washiteipin omalla liimalla ja pysyy purkissa hyvin, mutta jos tahtoisin vaikka vaihtaa sisustukseen sopivaksi, voin ottaa teipin irti ja liimata sen vaikka sinun atc-korttisi kanssa tulevaan kirjekuoreen koristeeksi!
Teippiä voi katkoa käsinkin aivan kuten esim. maalarinteippiä. Näiden ominaisuuksiensa takia MT soveltuu loistavasti askarteluun, tuunaukseen, skräppäykseen, etiketöintiin, paketointiin, koristeluun, sisustukseen - vain mielikuvitus on rajana!Kaiken lisäksi Washiteippi on happovapaata! 

Juuri tämä Kamoi Kakoshin masking tape on laadukkainta washiteippiä mitä markkinoilta löytyy ja juuri se teippi, josta koko washiteippi-villitys aikanaan on alkanut. Ja meillä sitä onmahdollista ostaa parilla eurolla "Teippitarhasta!" 

Mt:t saatu Teippitarhasta blogiyhteistyössä. Postaus sisältää mainontaa

Kommentit

Nuo teippitarhan teipit on kyllä ihania!
Onpa todella ihanat teipit. Noillahan saisi tehtä vaikka mitä.
Ihanaa Pääsiäisen Aikaa Teille ihanat.
RaijaAnnikki sanoi…
Hyvää pääsiäistä.Kaunis purkki ja käytännöllinen.
Kiitos kaikille! Täällä pitkäperjantai on todellakin pitkä! Onneksi kerkesin tehdä joitakin postauksia, kuten haasteet, viilausta vaille eetteriä.
Susanna sanoi…
Kiva purkki tuli pienellä vaivalla! Hyvä idea! Kivaa pääsiäistä sinne teille ♥♥♥
Hanna Mi sanoi…
Kaunis purkki, mitään ei tosiaan kannata heittää roskiin ;)! Mukavaa pääsiäistä!
Silkku sanoi…
Otin jemmaan tuon osoitteen ja kävin kurkkimassa kaupassa, on kyllä ihania teippejä♥
Helppo ja halpa tuunaus. Tykkään.
Kiitos. No niinpä! :D terkuin hamsteri
Niin on. Ja laadukkaita Teippejä. Pakko tilata muutama lisää.