Häpeätkö sinä naiseuttasi?!



Olen ylpeä naiseudestani ja itsevarmuudestani sekä rohkeudestani. Uskallan olla mieltä asioista ja haluan tuoda julki toisillekin sellaisia asioita, joista MINÄ saan apua ja iloa. voi kuule, vaikka alapää-asioista. :D Sen jälkeen on sinun valintasi, tutustutko samoihin tuotteisiin netin kautta, kaupassa tai ihan kotona. Ostatko vai et tai jatkatko vanhan lempparisi käyttöä. En todellakaan tarkoita että kaikki pitää ostaa, vaan tarjoan sinulle mahdollisuuden. Ota tai jätä. 

On hämmästyttävää välillä törmätä ihmisiin, joilta puuttuu kyky ottaa toiset huomioon tai ajattelevat itsekkäästi pitää hyvän salassa, jottei kaveri saisi tietää. En puhu nyt 2 vuotiaalta tikkarin viemisestä suusta, vaan siitä, ettei edes kerrota toiselle, että löysi kaupasta jonkun huippuhyvän tuotteen vaikkapa. Keneltä se on pois, jos kaveri ostaa samanlaista veskipaperia tai huulirasvaa?! Tai keneltä se on pois, jos kaltaiseni ihmiset bloggaavat näistä huipputuotteista!? 

Aasinsiltana bloggaamiseen, mistä kirjoittaisimme, ellemme voisi jakaa hyviä vinkkejä ja iloa toistemme kanssa?! Synkkyydestä ja maailman värittömyydestä?! Tiedän, että sellaisia ihmisiä löytyy, joita se synkistely, katkeruus ja oman elämänsä saamattomuus kiehtoo enemmän, kuin värikkyys ja hyvyys, mutta heille osoite on sitten muualla, kun Inspirationissa. :D 



Rohkea ja nuorekas, naisellinen ja kaunis on myös "Libresse", joka on tuonut markkinoille myös Libresse Ultra Normal Wing-erittäin ohuen terveyssiteen. Minulle on tärkeää, että side pysyy paikallaan, on imukykyinen ja huomaamaton. Nämä Libressen Ultra thin-siteet ovat varmoja valintoja. Tämä kyseinen pakkaus on varmuus-siivin varustettu, joten toimii mm. lenkillä ja jumpassa. Näistäkään tuotteista en tietäisi, ellen uskaltaisi ottaa selvää asioista. En halua enää mitään "vaippaa" housuuni tursuamaan! huh huh. Sen aika meni jo silloin, kun opin potalla käymään! ;)

On myös tilanteita, ettei pesuille pääse, mutta menkat alkavat. Mites sitten toimitaan?! Olen erämaassa ja järvivesi on turkasen kylmää. Onneksi on Libressen puhdistuspyyhkeet olemassa! Jokanaisen hätävara, pyyhitpä sitten kätesi taikka koko vartalosi siellä, missä suihkua ei ole saatavilla. Libressen puhdistuspyyhkeet sopivat myös matkalle mukaan kasvojen meikeistä puhdistamiseen. Kaiken lisäksi Libresse puhdistuspyyhkeet ovat hajusteettomia. Löydät Libresse-puhdistuspyyhkeet kaupasta Libresse-siteiden vierestä.

yhteistyössä Libressen kanssa. Sisältää mainontaa ja tuotesijoittelua.

Kommentit

Näitä en olekaan vielä kokeillut. Kiva löytää uutuuksia näihin naisten vaivoihinkin :)
Nanna sanoi…
Käteviä nuo puhdistupyyhkeet! Innolla näitä taas luen kun omat "naiseuden kruununi" taas alkoivat ekan kerran synnytyksen jälkeen;) Ja tosiaan,on hassua ettei saisi kertoa hyvistä jutuista vaan osa haluaa pitää jonkin hyvän tuotteen/asian omana tietonaan.
Juurikin näin, Outi. Muistan liian hyvin niitäkin kertoja, kun rahat menivät hukkaan. Ostin halvinta ja homma ei toiminutkaan. Olisin ollut kiitollinen jos joku olisi kertonut mihin kannattaa rahansa laittaa ja miksi. Sama pätee kosmetiikkaan, ruokaan, vaatteisiin, kodinkoneisiin..
Ja viime kädessä jokainen tekee itse ostopäätöksensä, mutta kun tietää mitä on tarjolla, päätös on helpompaa. Ei sikaa säkissä . Minulla ei sellaiseen ole varaa. Siispä jatkossakin puhun myös "alapääjuttuja" enkä panttaa itselläni tietoa hyvästä.
Kyllä naisten on pystyttävä siteen kuva näkemään blogissani, kun taatusti niitä on kotonakin. Ainakin ollut. Lisää itsevarmuutta ja naisellisuutta, kun tietää ettei hajut tai vuodot petä.
Anonyymi sanoi…
kyllä hyvä pitää laittaa kiertämään:)