Ihanat naamiot kasvoille


Aubrey organics on TÄYSIN luonnollinen ihon-, hiusten- ja vartalonhoitotuotteiden brändi, jonka löydät myös Facebookista. Aubrey-tuotteita voi ostaa suoraan Aubreyn omasta Waku organics-verkkokaupasta, josta minäkin tuotteeni hankin. Huhtikuussa  verkkokaupassa on Aubrey Calming Skin Therapy kasvoseerumi kampanja -15% alennuksella. Toukokuussa taas Aubrey Honeysuckle Rose shampoo kuiville hiuksille -15%.  Lisäksi verkkokaupasta saa opiskelijat aina 20% kestoalennuksen. Ja huh, vielä lisää etuuksia: TUTUSTU myös "etuportaaseen", sillä mitä enemmän ostat, sitä halvemmalla saat!


Kasvojen hoidossa oleellista on tottakai elvyttää ja antaa kasvoille voiteet, jotka tekevät hyvää. Jokainen varmasti tiedostaa, onko kasvot rasvaiset vai ruutikuivat, näppyiset tai mikä kenenkin ongelma on. Minun kasvoni ovat alkaneet palautua luonnolliseen tasapainoonsa ja näyttää hyvältä.
Sekaihoni on viittä vaille terve. 

Kaikkien voiteiden ja meikkien tehon taustalla on kuitenkin yksi oleellinen asia, eli kuorinta tai naamioilla ihon puhdistaminen ja hoitaminen. Ethän voi vanhan kuolleen ihon päälle lisätä ja lisätä voiteita ja ajatella, että se auttaa joskus. Tai jos kasvot ovat heikossa kunnossa, ei se pelkkä voide riitä. Siksi esittelen uuden tuttavuuteni, Aubreyn elvyttävän geelinaamion ruusunmarjansiemenöljyllä. 

Koska ihoni kerkesi kärsiä kaikenlaisista vastoinkäymisistä, on valintani kosteuttava geelinaamio kuivalle iholle. Waku Organicsin kautta yhteistyössä saamani naamio kiinteyttää ja elvyttää ihoa sekä palauttaa ihon luonnollista kosteustasapainoa. Näiden ihanien seikkojen ansiosta  ihostani on tullut pehmeämpi. Lisäksi jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen tuntuu, kuin ihoni olisi elinvoimaisempi, siloisempi ja puhtoisempi. Olen aina rakastanut naamioita, mutta liian harvoin niitä käytin. Nyt tästä otan tavaksi viikkorutiineihin hemmotella kasvojani.

Käyttö on helppoa. Sivelen kauttaaltaan kasvoille voidemaista naamiota, mutta en silmien ympärysiholle enkä huulille. Levittyy helposti, koska tosiaan on voidemaista. Ei edes tarvita paksua kerrosta! Naamio sisältää tehokkaasti kosteuttavaa  kylmäpuristettua Rosa Mosqueta -ruusunmarjansimenöljyä, joka sisältää runsaasti C-vitamiinia ja retinolia sekä tehokkaita antioksidantteja ja kosteuttaa tehokkaasti kasvojani. Annan vaikuttaa sen ajan, kun riisuudun saunavalmiiksi ja teen muut toimitukset. Samalla kun kipasen suihkussa, pesen kasvot puhtaaksi naamiosta ja menen saunaan ottamaan ihanan loppupuhdistautumisen. ei tämä saunaa vaatisi! Se saunahomma on minun luomu-kivunlievitystäni. Tottakai riittää ihan suihku tai pelkästään se, että peset KASVOSI! ei siis kannata siksi hylätä tätä, että MINÄ saunon! :D 

Suositeltava käyttää 1-2 kertaa viikossa. 

Kommentit

Pidän juuri tällaisista naamioista, mitä käytetään muutaman kerran viikossa. Ihanaa on laittaa naamio saunaan ja antaa se oikein ottaa lämpöä. Iho on kuin uusi sen jälkeen.
Tiia Koivusalo sanoi…
oijoijoi kuulostaa aivan ihanalta <3 Aurinkoa sinne <3