Arkisia asioita


Muistatko sinä ne pienet keltaiset, punaiset tai vihreät neonväriset muistilaput, joita jo nuoruudessamme läiskittiin kirjojen sivuille, jääkaapin oveen tai muualle, missä tarvittiin muistilappuja? Post it-lappuja? Minä kävin kurkistamassa "Post it"-verkkosivuja ja mietin, kuinka kauan ne niin kodikkaat ja arkiset lappuset ovatkaan olleet olemassa.

Post it-lappuja käytän edelleenkin ja kuulin, että jotkut ovat niistä jopa Buzzanneetkin. Siis Buzzadorina kaikki on mahdollista. Osallistuin kisaan samalla, jossa voi voittaa matkan Rio de Janeiroon, sillä matkan kaipuu on olemassa. Ehkä se meille vielä joskus tulee kohdalle. 10 vuotis-häämatka vaikkapa. :)

Minusta Post-it on niitä asioita, jotka löytyy joka kodista ja työpaikalta, ja ne ovat niin tuttuja ja turvallisia, ettei ilman niitä vaan osaisi olla.

Tiesitkö, että Post It-lappuja saa monissa ihanissa väreissä.  Oranssia, pinkkiä, turkoosia, limeä..
Lisäksi on eri kokoja ja malleja ja telineitä lapuille. Meillä ainakin Post-it-lapuilla viestitellään yllärihempeilyjä toisillemme, muistutetaan kauppaostoksista ja tärkeistä asioista ja ihan kaikkea kivaa, mitä mieleen juolahtaakaan.

Buzzadorina en siis ole itse päässyt niitä testaamaan, mutta muuten ovat tuttuja. meidän pääsiäisen Buzzador pelasti suklaakakkutaikinan muodossa. :) Lisää kuulet asiasta tuonnempana.

Kommentit

Me ei tultaisi toimeen ilman post-it lappuja töissä :)
KataMaria sanoi…
Kyllä noi muistilaput on jokapäiväisen tarpeellisia!

Odotan innolla tuota suklaakakkutaikina buzzausta! :)
Hyvää Pääsiäistä! <3
Silkku sanoi…
Hyvää pääsiäistä teille♥
Nanna sanoi…
Juuri katsoin Biltemassa Post it-lappuja ja piti ottaa käteen mutta unohdin:)
Ne ovat arkisin asia mitä tiedän ja tarpeellisin.
Niin on. En muistaisi mitään ilman Post it-lappuja.