Aloe vera kristallideodorantti roll-on luomu 50 ml



Olen aivan haltioissani näistä Urtekramin tuotteista ja hehkutuksen määrää ei vaan voi rajoittaa. Sitä vaan on niin innoissaan, kun löytää jotain niin upeaa ja toimivaa, mistä ei malta olla hiljaa.
Luottokosmetiikkaa, joka tuo hyvälle tuulelle ja antaa varmuutta. Tuotteet, joiden ansiosta voin olla ylpeä naiseudestani, mutta samalla myös kertoa pojalleni, että hei, kokeileppas sinäkin! 

Sinä voit myös nauttia halutessasi kypsien appelsiinien tuoksusta luonnollisen mineraalisuolan ehkäistessä bakteerien ja hajujen syntymistä ja aloe veran ja glyseriinin hoitaessa ihoasi. Urtekramin Kristallideodorantti roll on on miehille ja naisille sopiva, erinnomaisesti hien hajua ehkäisevä ja päivän raikkaana pitävä. Koska tuoksu on niin mieto, eikä appelsiinit "hypi silmille", voit huoleta suhauttaa hajuvettäkin tai miehet partavettä. Ei sekoitu keskenään epämääräiseksi hajuksi. 

Herkkäihoisemmalle en suosittelisi kuitenkaan ihan suoralta kädeltä, mutta jos kestätä rolloneita ja mineraaleja, niin erinnomainen tuote on kyseessä. Ihan perusdödöillä ei ole pysynyt yhtä hyvin hien haju poissa koko päivää.



Kommentit

Mulla on niin herkkä kainolo-hipiä, että pitäisi testata tätä. Monet deodorantit tuntuu kainaloissa, kuin olisivat tulessa.
Tiia Koivusalo sanoi…
Tuo dödö lähtee ostolistalle. <3 Kivaa viikonloppua <3
Outi, kokeileppas Urtekramilta hajusteetonta versiota.
tiia, Kiva. Kerrohan sitten kokemuksistasi.