Siirry pääsisältöön

Little things

Kurkistin tilastoja ihan uteliaisuuttani. Vieläkö Kaalimato vie voiton hakusanoistani? Ihan huippua huomata, että hakusana "kaalimato.com" on muuttunut "Kaikilla meillä on jotain, mistä haaveilla"-hakusanaksi. :D Ei sillä, että kaalimadossa jotain vikaa olisi. ;) Lisäksi huomasin, että Vampirestat-sivustolta blogissani käydään kaikista useimmiten. Hmm... Mielenkiintoista. Paljastuuko tätä kautta salaiset paheeni vai? :D

Olen aamupäivän kysellyt taas sponsoriksi liudan eri yrityksiä. Samalla mietin, kuinka käy marraskuun haasteen, sillä sovittu sponsori ei ole ottanut enää mitään yhteyttä. :S Aika alkaa olla lopussaan ja minulla pitäisi alkaa jo tekemään pohjaa uudelle haasteelle. Tokihan sen teenkin, mutta yhä auki niin DT:t kuin sponsorikin. Hakijoita ei kumpaankaan ole! Minullehan Inspishaasteen tekeminen on iso urakka ja ainaista etsimistä ja kyselemistä, enkä siitä itse saa mitään muuta, kuin tekemisen iloa. Siksi toisinaan mietityttää, että onko tässä mitään järkeä. Nyt kuitenkin muutin ohjeet ihan itseni takia DT:iden osalta siten, että jokainen DT on 3 kuukautta putkeen DT:nä! Ei ihan joka 2 viikon välein tarvitse mulla etsiä uusia. Pakko oli taakkaani keventää, jottei into katoaisi. Puuhaa riittää kuitenkin yhä teemojen, haasteiden ja sponsoreiden kanssa sekä etsiä ne 3 kuukauden DT:t. Haluan, että myös minulla olisi hauskaa yhä vain tätä tehdessäni.

Hauskaa.. Hmm.. Eilen illalla sain ajatuksia päähäni taulujen suhteen. Lähes kaikki taulummehan olivat yhä lattialla seinää vasten odottamassa paikkaansa. Ajattelin, että nyt on inspis päällä, joten mikä jottei! aloin värkkäämään kiinnitystä yhdelle isolle taululle. Omat kiinnikkeensä eivät toimineet, joten virittelin narua sinne taakse. Raskas taulu, joten vahva narukin oltava. Kokeilin vielä käsissäni, että varmasti naru kestää taulun painon. Naps. Ei kestänytkään! Äh... Ei mulla vahvempaakaan ole nyt tässä. Seuraava taulu. Sopisiko se jo valmiiseen naulaan? No ei. Entä tuo taulu... Ei sekään... Valmiita koukkuja ja nauloja ei montaakaan täällä ole ja missä on, ovat ihan väärässä paikassa. Esimerkiksi jäävät verstaalla kaapin taakse piiloon tai ovat ihan liian korkealla tai liian lähellä seinää... Ei, meillä ei ole porakonetta, millä uusia reikiä nauloille tai koukuille saataisiin betoniseinään. Olin jo ties kuinka monta taulua käyttänyt niissä koukuissa, mitkä voisivat tulla kyseeseen, mutta ei ne vaan toimineet mitkään. Siispä seuraava idea. Otin ison tarran kaapista, ja aloin sommitella sitä seinille. Vihdoin ajatus, että tossahan sen paikka on. Sinitarroilla kiinni ja kauempaa katsomaan. ÄH. Ihan liian iso tarra siihen! Seuraava paikka! Ja taas kiipeilyä porrasjakkaran kanssa ja rullaamaan tarraa auki... Räps. Tarra pyörähti käsissäni takaisin rullalle. Eih... Lopulta sen sain sinitarroilla seinään kiinni ja tietysti vinossa. No, olkoot. Katsotaan pari päivää, toimisiko se siinä. Sitten miettimään, mitä teen niille tauluille, mille ei ole mitään huonetta, ei mitään paikkaa edes mielessä, vaikka kuinka saisi poran jostain lainaan. En raaskisi heittää poiskaan niitä, mutta ei ne vaan sovi meidän seinille enää! Ei, en todellakaan tiedä, mitä teemme niille! Osa meni suoriltaan laatikkoon, mikä lähtee kierrätykseen. Yksi iso perintötaulu sentäs löysi paikkansa ja nyt vaan mietin, onko se sittenkään hyvä vai ei. aika näyttää, tottuuko silmä vai sanooko se, että ei sittenkään. On se vaan vaikeaa välillä laittaa tauluja paikoilleen! Johtunee siitä, että kaikki on niin eriparisia ja kun yrittää kuitenkin niitä jo olemassa olevia reikiä ja nauloja hyödyntää.Viime viikon kohokohtia olivat myös pikkureissumme ja sain vielä yhden synttärilahjankin! Tein myös tuollaisen atc-kortin.

Tänään on vielä pyykkäystä ja stanssausta. 
Ihanaa alkanutta viikkoa!Kommentit

TiinaJ sanoi…
Hei Viltsu! Ihanan ATC:n olet jälleen tehnyt, minä vaihtaisin kanssasi vaikka kaikki kolme vapaata korttiasi, jos vain se käy ja jos löydät minulta kiinnostavia vaihtareita? Jos löytäisit edes yhden.... :) niin minuulle kävisi mikä vaan korteistasi.
MB sanoi…
Mukavaa viikkoa myös sinulle ja kyllä ne taulut löytävät oman paikkansa
Vilimarika sanoi…
Tiina J. Oi, ilomielin vaihdan atc:t vaikka kaikki. Niinhän se menee, että teen mielummin kortit vaihtoon, kuin itselleni. Jos joku haluaa yhden, se on ok, mutta jos 10, sekin on ok. Kyllä sinun korteissasi sopivia löytyy. :)
TiinaJ sanoi…
Kiitos Viltsu! Tarkistin vielä, että kaikki kortit löytyivät ja löytyiväthän ne! Laitan postiin huomenna tai ylihuomenna. :)
Ihana atc. Miten muuten hankit noita sponsoreita. Minä en ole osannut oikein omaan musiikkihaasteeseeni sponsoria etsiä?????
Vilimarika sanoi…
MB: Viimeistään kierrätyskeskuksesta. ;)

Tiina J: Mahtavaa! Postitan tällä viikolla!

Enkuli: Laitan meiliä. Ei tuossa sponsorin etsinnässä muuta konstia ole, kuin kierrellä, kysellä, esittää pyyntöjä. Ei ole mitään "listaa" tai ryhmää, josta niitä saisi. On vaan joka kuukausi kysyttävä kymmeneltä firmalta, jotta edes yksi suostuisi.
Anonyymi sanoi…
Tarviiko sponsori olla firma?
Voiko yksityis henkilö lahjoittaa jotain?
Kun olisi tuota ylimääräistä askartelutavaraa...
"Tarvikkeisiin hukkuva"
Vilimarika sanoi…
Hyvä "tarvikkeisiin hukkuva". Kuka tahansa voi olla sponsori. Inspiksessä on usein yksityishenkilö. Palkinttokin voi olla muutakin kuin askarteluun liittyvää. Pääasia, että se innostaa ja inspiroi osallistumaan. Palkinto ei tarvitse mukailla haasteen teemaakasn. Pääasia, että se on kiva, jonka sinä itsekin huolisit. Ota yhteyttä sähköpostilla niin sovitaan tarkemmin. Ajankohta, ohjeet jne.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…