pari atc:tä

pari atc:tä iloksenne.




Katso toki, onko vapaasti vaihdettavissa sinullekin jotain. 

Kommentit

Maca sanoi…
Minäpä varaisin molemmat! Mukavia yksityiskohtia kotoa.
Vilimarika sanoi…
ATC:sta varmastikin puhe?! Laitan molemmat sinulle tulemaan. :)
Marsa sanoi…
Ihanaa todeta,että on muitakin värien ystäviä.Itse rakastan vahvoja värejä.niitä löytyy verhoissa,huonekaluissa jne...
Unknown sanoi…
=) Kiva huomata että se,mistä itse olen luopunut pääasiassa pienten lasten vuoksi, niin sinulla (teillä) sitä näkee sisustuksessa.
En tiedä miksi, mutta kun meille tuli suurempi muuttorumba, niin silloin annooin pois puisen kirahvin joka oli varmaan ainakin 60cm korkea. Haalin opiskeluaikaan kaikenlaista afrikkaan liittyvää sisustustavaraa. Tulin jopa päällystyttäneeksi eräät "perintö" nojatuolit tiikerikankaalla ja tietenkin olohuoneeseen piti saada seeprakuosilla oleva matto. (joka sittemmin alkoi pohjasta hilseillä->sotkee ) joten se matto on nyt jouten. Odottelee jonkinlaista tarvetta/omaa paikkaansa missä sen sotkeminen ei haittaisi niin... mutta ei sitä oikein ulkonakaan voi pitää, koska kastuu ja sitten homehtuu jne. :/
Joutaisi vaikka pois jos joku sen hakisi..hae pois jos koet sille olevan tarvetta :)
Olikohan koko 160cm x 200xcm.
Vilimarika sanoi…
Armi, kiitos, mutta matolle ei ole käyttöä. Ihan ehjiä, hyväkuntoisia mattoja annoimme pois muutossakin. Se kirahvi olisi ollut ennemminkin tervetullut meille.
MB sanoi…
Sinulla on kaunis koti ja tuota afrikka-aihetta löytyy myöskin meiltäkin ja se oli jo ennen vävymme saapumista sukuumme ja väriä pitää minullakin olla, joten mukavia kuvia laittelit meille näytille.=)
Vilimarika sanoi…
Kiitos MB.
Niin, meillä on paljon yhteistä. :) Siksi minä sinusta tykkäänkin. ;)