Kirjoja ja runoja

Nukahdan syliisi illalla.
Herään käpertyneenä kainaloosi aamulla.
Tunnen tuoksusi ihollani päivällä.
Yöllä olen vierelläsi.

Hymyile, rakkaani.
Se pukee sinua niin kauniisti.
Silmiesi säkenöivät timantit
kirkkaina loistavat safiirit.
Trooppisten merten korallit,
siniset taivaan enkelit.


Olen toisinaan täys pölvästi.
Toisinaan taas rakastettava enkeli.
Olen ihminen ihmisten joukossa.

Olen parhaimmillani sinun kanssasi.

Runot ovat minun omiani, joten ethän kopsaa niitä itsellesi!

Lopuksi muutama kirjasuositus. Näistä minäkin tykkään!


Paulo Coelhon kauniita mietteitä rakkaudesta.

Rakkaus-mietelausekirjaan on koottu parhaita sitaatteja Paulo Coelhon tuotannosta. Mukana on mietelauseita sekä suomentamattomista että jo suomennetuista teoksista. Kirjan kuvituksen on tehnyt kolumbialainen kuvataiteilija Catalina Estrada, joka on kuvittanut myös suosittuja Coelho-kalentereita. 


Jännitystä ja päiväunia

Antiikkikauppias Precious Rafferty pyörittää liikettään rakastavaisten Pariisissa, mutta rakkaudesta hän ei tiedä mitään. Hän on aina pitänyt jalkansa tukevasti maassa ja aikoo pitää vastakin.

Tai niin hän kuvittelee, kunnes Bennett James vetäisee maton alta. Bennett on kiireinen liikemies, joka asuu Shanghaissa, toisella puolella maapalloa. Mutta lentokoneet on keksitty, ja kaukorakkaus roihahtaa. Se sokaisee Preshyn silmät. Kohta jo suunnitellaan häitä, vaikka Preshy tuskin tuntee hurmurimiestään.

Hänen päähänsä ei edes pälkähdä, että Bennett on käynnistänyt julman leikin. Kolmantena osapuolena on Lily Song, Preshyn Shanghain-serkku, jota hän ei ole koskaan tavannut. Lilyllä on hallussaan mittaamattoman arvokas keisarillinen kaulakoru. Sille Bennett etsii nyt eurooppalaista ostajaa Preshyn asiakaskunnasta. Sen rinnalla ihmishenki – varsinkaan umpirakastuneen sinkkunaisen – ei paljoa paina. 


Punahirven tyttären ja Ratsumiesten heimon itsenäinen jatko-osa vie lukijan kauas esihistoriaan, aikaan jolloin biisonien, härkien ja mammuttien askelten kumu, metsästysretket ja riitit, salaperäisyyksien ja ihmeiden täyttämät luolamaalaukset ovat erottamaton osa ihmisten elämää. Kirjan teemat ovat kuitenkin ajattomat; Punapeuran metsästäjät on kertomus taisteluista, vihasta, ystävyydestä, rakkaudesta ja kamppailusta paremman tulevaisuuden puolesta.


Uusia värejä ja makuja suomalaiseen sydäntalveen.

Elävä valo on mainio talven kirkastuttaja. Se on täynnä sydämellä tehtyjä pieniä, ihania asioita kuten paperilyhtyjä, piparkakkukuusia, helmisydämiä ja sulilla hunnutettuja lahjapaketteja. Ja kaikki koristeet voi tehdä omin käsin!

Kirjan loppupuoli on varattu kylmimmän vuodenajan parhaille ruoille. Ohjeita riittää aamupalasta iltojen pikkunaposteltaviin. Mukana on kokonaisia lounas- ja illallisehdotuksia, pakkaspäiviin sopivia juomia, makeisia ja leivonnaisia unohtamatta.


Kommentit