Hae tästä blogista

ATC ja arkinen juhla


Olen sanonut tuhat ja yksi kertaa, että meillä arkikin on juhlaa. Se on totta. Elämän pienet ihmeet tekevät meille juhlan. Tuumasin tuossa viikolla Muruselle, että on se vaan niin hämmentävää, kuinka paljon hänen tulemisensa elämääni muuttikaan minua ja elämääni. Murunen vastasi, että johtunee siitä, että ennen elämäni oli per**llään. Niin totta sekin!

Niin tai näin, arki on juhlaa ja juhla on sitten jotain ihan extraa. Nautimme läheisyydestä, rauhallisista koti-illoista, yhteisistä harrastuksista, luonnon kauneudesta, musiikista, hyvästä ruuasta, jalkojen hieronnasta, saunasta, punaviinilasillisesta... Lista on todella pitkä! Arkisia asioita, mitkä eivät kuitenkaan ole itsestään selvyyksiä! Ei, en todellakaan olisi voinut kuvitella 4 vuotta sitten, että istun uudessa kodissa upean, hellän ja rakastavan naisen vieressä siemailemassa punaviiniä ja sanoen, että minulla on hyvä olla! 

Tällaiset pienet asiat ovat niin suuria asioita. Arki on kaunista ja turvallista, hyvää ja nautinnollista. En halua kuitenkaan mitään rutinoitunutta elämää ja tylsyyttä. Ihan turhaa edes kuvitella, että elämän itäisi olla yhtä ja samaa, vaikka rahaa ei ole paljoakaan tai vaikka mitään matkoja tai kalliita harrastuksia ei voida saada. voimme aina tehdä juhlavan aterian ihan tavallisistakin ruuista! 

Kynttilät, kattaus, tunnelmallinen musiikki... 


Alkupalaksi voi tarjota vaikkapa peruna-purjokeittoa provencen mausteella koristeltuna. (Kuva väristää sakeammaksi, mitä olikaan!)


Pääruokana ihanan mausteinen korianterilta ja inkivääriltä maistuva kana-nuudeli-wokki.

Jälkkäriksin oli, jätski. Nam nam. Täydellistä!

Tein myös aiheeseen sopivan atc:n:


Elämän kiireettömyys ja rauha on kaunein sävellys maailmassa.

rakastakaa ja nauttikaa arkisistakin asioista!

Viltsu

3 kommenttia:

 1. Mekin nautimme, sillä olemme tyttäremme kotona vielä muutaman päivän:D

  VastaaPoista
 2. Ihanaa oli lukea tuota sun postaustasi! Totta puhut! Elämän helmiä ja tähtihetkiä ovat juurikin nuo jokapäiväiset onnenhetket! Harva varmaan osaa olla niistä onnellinen. Kaikki vaan aina valittaa tylsästä arjesta. Minä olen kyllä samoilla linjoilla kanssasi että arjen pienet jutut, kuten hyvä ruoka ja läheisyys on parasta! Ihanaa yhteiseloa sinne teille uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 3. Minulla on kestänyt tätä elämän auvoa jo liki 23 vuotta ja yhäkin olen kiitollinen jokaisesta aamusta kun saan herätä rakkaani vierestä. Ja niinkin tylsästä hommasta kun pihan haravoiminen voi nauttia suunnattomasti kun sen voi tehdä yhteistuumin, niinkuin me tänään tehtiin ja palkaksi uurastukselle riittää itse tehty maittava ateria. Ei todellakaan elämän nautinnot ole rahasta kiinni kun oivaltaa että onni löytyy pienistä arkisista asioista.
  Tulin tänne ihan muissa asioissa ja löysin täältä tällaisen virkistävän ihanan keitaan.
  NIIN joko huomasit että roskisblogissani voi jo ilmottautua adventtikalenteri-vaihtoon. Mun nimeä klikkaamalla pääset siihen postaukseen.

  VastaaPoista

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

B niinkuin banaani; onko värillä väliä? Tee itse banaaniherkku kesäksi

Minun aakkosissa B tuo välittömästi mieleeni herkkuhedelmän, banaanin. Banaani on ollut iät ajat yksi suosikeistani sen energiapitoisuuden,...

Kestosuosikit