Perfect fit testissä

Yhteistyössä Perfect fit 


Mikään ei voita hyvää ruokaa, paitsi vielä parempi ruoka. Meidän kissa-trio pääsi tutustumaan buzzadoreina Perfect fitin kuivaruokaan ja mielipiteet kävivät selviksi. 
Kissamme ovat iältään 8, 9 ja 10v. Luis (suurin, 9v) syö vain kuivaruokaa, kun taas Lella (pienin, 10v) ja poikansa Carlos (keskikokoinen,8v) syövät sekä että. 


Kun Perfect fit-kuivaruokapussi saapui, saapuivat kissatkin ihmettelemään herkkupussia.  Halu saada maistaa heti oli kaikilla selkeä. Ja hyvää oli. Jokainen söi annoksensa riemulla. Se ei todellakaan ole itsestäänselvyys. Lella kävi kokeilemassa pussistakin, saisiko itse otettua, heti kun silmä vältti. Onneksi pussin saa myös suljettua hyvin.


Me saatiin testiin runsaasti kanaa sisältävä Perfect fit Supports whole body health adult +1-kuivaruoka. Se on täysravintoa aikuiselle kissalle. Ja hyvää oli! Mutta maistuisiko ruoka vielä viikon jälkeenkin vai oliko tämä vain ensi huumaa? -Kyllä maistui! 


Perinteisen PERFECT FIT™ Total 5 -reseptin lisäksi kaikissa tuotteissa on kolme lisäterveyshyötyä, jotka on räätälöity vastaamaan kissasi erityistarpeita.  Tässä kana-reseptissä nämä kolme lisähyötyä ovat: 

VITALITEETTI JA LIIKKUVUUS – Täydellinen ja tasapainoinen ravintosisältö ylläpitää kissasi vitaliteettia, ja korkeat B-vitamiini- ja rautapitoisuudet auttavat kissaasi pysymään liikkuvana.

RAIKAS IEN JA TERVEET HAMPAAT – Rouskuva rakenne edistää puhtaita hampaita, mikä puolestaan ​​mahdollistaa terveemmät ikenet.

VOIMAKKAAT LIHAKSET – Korkeat valikoitujen proteiinien tasot edistävät vahvojen lihasten kehittymistä.


Jokainen kissa ansaitsee onnellisen ja terveen elämän ja ravinnonsaanti on meidän, ihmisten vastuulla.

 Meidän laumassa Perfect fit Adult +1 kana otettiin hyvin vastaan. Kaikki kolme kissaa söivät innolla ruokansa. Tiesithän, että suositellun vuorokausiannoksen voi jakaa usealle ruokailu kerralle päivän aikana. Juuri sinun kissasi ikä, koko, aktiivisuus ja tarve ruokailla huomioon ottaen. Pidäthän myös raikasta vettä koko ajan tarjolla. 
Kommentit