Hae tästä blogista

Vichy Purete thermale PuhdistusvaahtoPääsin testaamaan Smartsonin kautta ilmaiseksi Vichyn tuotteita, joista esittelen tänään kasvojen puhdistusvaahdon, mikä sopii kaikille ihotyypeille ja myös  herkälle iholle. Olen innoissani tuotteista, jotka eivät ärsytä herkkääkään ihoa. Tässä asiassa Vichyn Purete Thermale puhdistusvaahto todellakin vie pisteet kotiin. 

Kun vertaa nestemäisiin tai voidemaisiin ja geelimäisiin putsareihin Vichyn vaahtoputsaria, eron huomaa jo siinä, kuinka paljon, tai siis vähän tarvitsee annostella tuotetta. Vaahto on todella riittoisaa. Myös vaahdon koostumus, pehmeys ja silkkimäisyys ovat mieleeni. Lisäksi pumppupullosta on helppo annostella juuri sen verran vaahtoa, mitä haluaa. Minua pullon esteettisyyskin miellyttää. Turkoosin meren ja kuplien sinfonia houkuttelee mielikuvamatkalle Mustanmeren vajonneisiin kaupunkeihin. 


Tuoksu eroaa täysin niistä puhdistustuotteiden tuoksuista, joita olen aiemmin käyttänyt. Jos muissa kukkaset ovat huumanneet, tässä on unisex-tuoksu. Voin ihan hyvin ajatella maskuliinisuutta uhkuvan miehen sekä prinsessaenergiaa hersyvän kaunottaren käyttävän samaa putsaria. Samoin nuorena murrosikää lähestyvän tytön, että tytön iäkkäämmän isoisän. Wau! Tuote ei sovellu kuitenkaan silmämeikin poistoon.  


Tuoksu tuo mieleeni ensimmäisenä partavaahdon. Sen verran vaahto tuoksuu, etten hajusteyliherkille tai muuten tuoksuja karttaville lähtisi tarjoamaan ensimmäisenä, vaikka miedoksi tuoksuksi tätä sanonkin.  Putsari on siis hajustettu. Minä totuin tuoksuun nopeasti ja jo parissa päivässä tuoksu vei mukanaan ja tuotteen parhaat puolet, tuoksuun liittyen, tulivat esiin.  Ihanaa, ettei kaikissa putsareissa tuoksu ruusut ja muut vahvat eteeriset, naiselliset tai testosteronia ryöpsähtävät öljyt. Tässä tuoksu häviää iholta hetkessä eikä tartu kiinni. Voin siis käyttää minkä tuoksuisia hajuvesiä tahansa ilman, että iho tuoksuu eriltä tai olla ihan naturellisti ilman tuoksuja. Antaa tulevan kesän tuoda tuoksut tullessaan ihollekin. -niitty, kesäsade, auringon paahde... 


Minulla on sekaiho. Se tarkoittaa sitä, että ihoni on joistakin kohdista hilseilevän kuiva kun taas jotkut kohdat puskevat rasvaa läpi ihon ja saa kasvot kiiltämään ja rasvoittumaan ilkeästi. Minulla on myös vahvan kipulääkityksen ja kovan kroonisen kivun aiheuttamia ennenaikaisia vanhenemisen ja väsymyksen merkkejä, kuten näppyjä ja pigmenttimuutoksia. Voin verrata jo ikänikin puolesta ihoani vaihdevuosi-ihoksi, sillä kehoni lämpötilakin vaihtelee kuin vaihdevuosissa pahimmillaan kuumista aalloista vilun väristyksiin. "Kiitos" haittavaikutusten ja kipu-tuskaisuuden. Niinpä ihonhoitotuotteilta vaaditaan enemmän puhdistustuotteesta alkaen. 


Vichy Purete Thermale puhdistusvaahdossa on mm. Vichy Thermal Spa -lähdevettä sekä voipuusta saatavaa Captelaea™-sheapuu-uutetta. Niinpä putsari poistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti epäpuhtaudet iholta. Se jättää myös ihon raikkaaksi, puhtaaksi ja heleäksi. Täyteläinen, mutta ultrakevyt vaahto on koostumukseltaan täydellinen minun makuuni. Se on TODELLA riittoisaa, helppo annostella vaikkapa suoraan kasvoille tai kämmenelle ja silti vaikka pienet vaahtohelmet riittävät kasvojen ja kaulan eri kohtiin, vaahto levittyy kauttaalleen ja puhdistaa lempeydellään. Olen käyttänyt siltään ja kasvojenpesuharjan kanssa ja toimii sekä että. Vaahto myös peseytyy todella helposti pois vedellä, eikä sitä tarvitse sen takia hangata pois. Vaahdon koostumus on niin silkkistä, että aamu- ja iltarituaaleista on tullut entistäkin miellyttävämpiä. Sitä vain haluaa upottaa sormenpäänsä tähän "silkkiin". 
Tuote sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille, myös kaikkein herkimmille. Kyseessä on laadukas unisex-tuote, joten pariskunnille ja teini-ikäisten perheelle passeli. Eikä muuten sisällä kuivattavaa saippuaa. 

1 kommentti:

  1. Kyllä on kiinnostava tuote! Minä olen käyttänyt joskus vastaavanlaista tuotetta ja vaahtomainen koostumus oli miellyttävä. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista

Suurin osa elämästäsi on arkea. Tee siitä ihanaa.
Kommentit julkaisen viiveellä. Tarkistan ensin.
Kiitos, kiitos, kiitos!
~Viltsumari
Löydät minut myös https://direct.me/inspiration

JOKO LUIT TÄMÄN?

Nukkekotiasiaa ja kysymys lukijoilleni

Nukkekotiasialla olen tällä kertaa. Muutoksia on luvassa ja tarvitsen sinun apuasi. Vastaus kysymykseeni riittää. Sitä kysymystä ennen kerro...