Hae tästä blogista

Nukkekotiasiaa ja kysymys lukijoilleni

Nukkekotiasialla olen tällä kertaa. Muutoksia on luvassa ja tarvitsen sinun apuasi. Vastaus kysymykseeni riittää. Sitä kysymystä ennen kerron kuitenkin mistä on kyse.
Minulle on ollut liian suuri urakka kertoa jatkotarinaa videoiden ja kuvien sekä tekstin kautta nukkekodistani. Idea oli kiva, mutta toteutus ei. Voimavaroja ei yksinkertaisesti ole sellaiseen. Sera on vienyt voimat, uudet vaivat ilmestyneet mukaan kuvioihin, rappeutuminen pahenee ja uupumus on voimakas. Itseasiassa odotan leikkausta kiireellisenä, mutta hoitajalakko on viivästyttänyt leikkaukseen pääsyä. Onhan minua kiireellisempiäkin leikkauksia jonossa. Kaikella kunnioituksella ja ymmärryksellä heitä kohtaan. 


Haluan nyt keskittyä selkeisiin aihepiireihin, innostaviin kuviin ja lyhyisiin teksteihin. Lisäksi olen kokenut haastavaksi julkaista fiktiivistä tarinaa kiemuroineen kaikkineen hyvinvointi-blogissani. Ne eivät vaan toimineet yhdessä. Niinpä privaatti kuvagalleriani pursuaa kuvia, mitä en ole voinut julkaista. Ideoita on ollut, mutta... aina on se mutta. Ei vaan ole tuntunut sopivalta blogiini enää. 

Nyt vihdoin ymmärsin, mihin olen tullut. Sen tien päähän, minkä aloitin blogissa. Nukkistelut loppuvat täällä. Olen pahoillani. Kokonaan ei kuitenkaan homma karahtanut karille, päinvastoin. Nimittäin tuuli puhalsi Utuvuoren kauemmas rannasta, Mystica-meren ulapalle. Nyt Utuvuoren kuvia alkaa ilmestyä Instagramissa nimellä @nukkekoti_utuvuori . Olet tervetullut seuraamaan ja ihastelemaan Utuvuoren aarteita ja vilinää. 


Siirrän hiljalleen kaikki nukkekotikuvat Instagramiin täältä blogista ja Inspiksen Ig-tililtä. Se vie kuitenkin aikaa. Myös uusia kuvia julkaistaan vanhojen sekaan. Se ei tapahdu hetkessä, vaan omalla ajallaan. Nyt sentään säännöllisemmin. On paikka johon kuvat kuuluvat ja sinne on ilo julkaista niitä. Toivottavasti ilo näkyy myös seuraajille Ig.ssa. 

Nyt sinä voit vaikuttaa!
Kerro kommentissa, seuraatko Utuvuorta Ig.ssä vai onko tarvis perustaa myös Facebook-tili nukkekodille ja jakaa ig-kuvat siellä? Kiitos, jos kerrot mielipiteesi. Myös toiveet ovat tervetulleita. 
Mitä on luvassa?
 • Paljon erilaisia nukkeja eri koossa ja roolissa. 
 • Useita huoneita
 • 3d-tulostettuja esineitä
 • Käsin tehtyjä vaatteita
 • Lemmikkejä
 • Liikeyrityksiä
 • Upeita huonekaluja
 • Leluja
 • Kukkia
 • Kirppislöytöjä
 • Minun tekemiä asioita
 • Ym ym
 • Myyn myös osan tuotteista pois sitä mukaa kun myyntikuvan julkaisen. 
Tervetuloa seuraamaan miniatyyrimaailman ihmeitä Instagramiin. Linkki tuolla ylempänä. 

Tosiaan onko toiveita?

Tarvitaanko Facebook-sivu erikseen vai riittääkö Instagram?

Aiotko seurata nukkekoti_utuvuori sivua? Miksi?

2 kommenttia:

 1. Löysin vasta äsken tämän blogin. Harrastatko/Pidätkö Bratz-nukeista? Itse keräilen Bratzejä ja harrastan nukkekotia.

  VastaaPoista
 2. Heippa. Kiva kuulla että löysit blogiini. Minulla on muutama mini bratz. Ne ovat ihania. Jää toki seuraajakseni blogissakin, mutta tule myös instagramiin @Nukkekoti_utuvuori .

  VastaaPoista

Suurin osa elämästäsi on arkea. Tee siitä ihanaa.
Kommentit julkaisen viiveellä. Tarkistan ensin.
Kiitos, kiitos, kiitos!
~Viltsumari
Löydät minut myös https://direct.me/inspiration

JOKO LUIT TÄMÄN?

Nukkekotiasiaa ja kysymys lukijoilleni

Nukkekotiasialla olen tällä kertaa. Muutoksia on luvassa ja tarvitsen sinun apuasi. Vastaus kysymykseeni riittää. Sitä kysymystä ennen kerro...