Yksisarvisen kosketus


Hymy kasvoillani katson ulos parvekkeen avonaisesta ikkunasta kaksi kissaa tukevassa otteessa edessäni. Molempien kissojen viiksikarvat hulmuavat lämpöisessä kesätuulosessa, mutta aina kun lintu lentää ohi, viikset jähmettyvät liikkumattomina paikoilleen. Se on taito jota hämmästellen. Välillä pojat pesevät toosiaan, välillä käy toinen rapsuttelemassa raapimispuuta. Tätä on elämä ihanimmillaan. Ihan perus arkea. Tuo kuva ylhäällä ei ole meiltä, mutta löysin sen kalbumista, joten olkoon se sitten se "kesä".


Vielä vähän aikaa sitten oli keväthanget ja timanttilumi. Ystävänpäivä tuli nopeasti kuin varkain tänäkin vuonna, vaikka ainahan se on samaan aikaan. Ystävänpäivän ihanuutta löytyi postiluukusta yksi toisensa jälkeen ja tässä lahja Riinalta. Tee on kofeiinitonta rooibosteetä, jonka makuina banaani ja vanilja. 


Huikean ihana ja hellyyttävä fimomagneetti on yksisarvisen muodossa ja Riinan omaa käsialaa. Tästä olen todella ilahtunut. Tämän jälkeenkin on ylläripostia tupsahdellut. Riina kun osaa tehdä lankatonttuja. Meillä on tonttujoukko jo valmiina ensi jouluksi. Ne vaan ovat niin ihania! Myös öisin salaa kuusen oksilta tonttuja pyydystävän Carlos-kissan mielestä.


Tämä kuvan tonttu oli meidän eka ja nimeltään sateenkaaritonde.. Valitettavasti Carlos.. hmm.. teki pahojaan raukkaparka-tontulle, eikä tonttua enää ole.

Kiitos Riina ylläreistä <3

1 kommentti:

  1. Tiedän tuon onnen tunteen jonka saa ihan tavallisesta päivästä, aurinkoineen, kissoineen, parvekkeineen, tuulen hempeiden kosketusten, luonnon tuoksujen.... Kun vain hetkeksi pysähtyy ja antaa tuon kaiken tulla luokseen 😊 Lämpöistä päivää sinne teille 💖

    VastaaPoista

Koskettaako aihe sinua?
Onko sinulle tuttua tai heräsikö mielenkiinto?
Kiitos, kun kommentoit!
Sinä olet syy siihen, että Inspiration on olemassa.
Jatkossakin..

Ystävyydellä Viltsumari

Blogitekstisuositus

Kesäkuun koruARVONTA

On antamisen aika. Kuten lupasin, lahjoitan korun (esim. Korvikset, hiuskoru, rintakoru, kaulakoru...) joka kuukausi vuoden loppuun saa...