Siirry pääsisältöön

Yksisarvisen kosketus


Hymy kasvoillani katson ulos parvekkeen avonaisesta ikkunasta kaksi kissaa tukevassa otteessa edessäni. Molempien kissojen viiksikarvat hulmuavat lämpöisessä kesätuulosessa, mutta aina kun lintu lentää ohi, viikset jähmettyvät liikkumattomina paikoilleen. Se on taito jota hämmästellen. Välillä pojat pesevät toosiaan, välillä käy toinen rapsuttelemassa raapimispuuta. Tätä on elämä ihanimmillaan. Ihan perus arkea. Tuo kuva ylhäällä ei ole meiltä, mutta löysin sen kalbumista, joten olkoon se sitten se "kesä".


Vielä vähän aikaa sitten oli keväthanget ja timanttilumi. Ystävänpäivä tuli nopeasti kuin varkain tänäkin vuonna, vaikka ainahan se on samaan aikaan. Ystävänpäivän ihanuutta löytyi postiluukusta yksi toisensa jälkeen ja tässä lahja Riinalta. Tee on kofeiinitonta rooibosteetä, jonka makuina banaani ja vanilja. 


Huikean ihana ja hellyyttävä fimomagneetti on yksisarvisen muodossa ja Riinan omaa käsialaa. Tästä olen todella ilahtunut. Tämän jälkeenkin on ylläripostia tupsahdellut. Riina kun osaa tehdä lankatonttuja. Meillä on tonttujoukko jo valmiina ensi jouluksi. Ne vaan ovat niin ihania! Myös öisin salaa kuusen oksilta tonttuja pyydystävän Carlos-kissan mielestä.


Tämä kuvan tonttu oli meidän eka ja nimeltään sateenkaaritonde.. Valitettavasti Carlos.. hmm.. teki pahojaan raukkaparka-tontulle, eikä tonttua enää ole.

Kiitos Riina ylläreistä <3

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Super Salt Balans testissä

5. kesäkuuta 2013


Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…