Magnesium+ ja Välipala Better4Youn tapaan

Juhannus on parasta aikaa keskustella ruuasta. Eikös vain? Ainakin minulle Juhannus on myös ruokajuhla, ja mitä enemmän sisätiloihin joudun jäämään, sitä suurempaan osaan ruoka tulee olemaankin sitä JOTAIN. Juhannus on kuitenkin hetkessä ohi ja arki palaa ennalleen. Juhannus ei kuitenkaan päätä picnic-kautta eikä ulkoilua, kuntoilubuumia jne. Ainakin syksyä kohti mennessä halut kuntoilla ovat itselläni suuremmat, kun ei kuumuuden takia niin väsytä. 


Kerroin blogissa jo viime talvena Better4Youn Välipalasta sekä proteiinipatukoista,  joten kyseinen yritys on tuttu jo entuudestaan. Hyväksi havaitut tuotteet saivatkin minut innostumaan kokeilla myös Magnesiumia heidän kauttaan. Magnesiumhan on erittäin oleellinen mm. vähentämään uupumusta ja väsymystä sekä ylläpitää lihasten ja luuston toimintaa. Kaiken kukkuraksi magnesium edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hermoston toimintaa. 


Minua nauratti Välipalan ja Magnesiumin purkkikokoero. Tuo Välipalahan on iso jauhepurkki ja Magnesium+ on tavallisen kokoinen "vitamiinipurkki". Välipala jäi pysyvästi minun käyttiksiin, joten senkin vuoksi Magnesium+ oli must have-listallani. Ja tosiaan, huomaa tuo +-merkki. Plussa tulee siitä, että magnesium + sisältää hyvin imeytyvän magnesiumyhdistelmän lisäksi ruusunmarja- ja pinaattijauhetta. Nehän ovat tunnetusti hyviä raaka-aineita. Esim. Pinaatissa on magnesiumia myös ja Ruusunmarjan C-vitamiini edesauttaa Magnesiumin imeytymistä. 


Yksi Magnesium+-purkki sisältää 45 päivän annoksen.  Tälle tuotteelle annan täydet 10 pistettä ja papukaijamerkki. Ei siksi, että tuote oli pr-näyte minulle, vaan siksi, että tämä oikeasti toimii. Huomaan kehon merkit nopeasti, kun jokin aine jää vajaaksi, sillä kehoni on kovassa työssä kipujen kanssa ja kova lääkitys vähentää sitä sun tätä kehostani. On siis turvauduttava purkkiin jos toiseenkin. Onneksi löytyy myös näitä plus-tuotteita.

Just tuo Välipala ja tämä Magnesium+ ovat molemmat ihania, voimauttavia ja hyvää tekeviä. Ei krampin kramppia missään eikä suonenvetoja. Ihanaa! Ja tästähän kärsii lähes jokainen, en suinkaan yksin minä tai yleensäkään pysyvästi sairas. Ihan terveet nuoret sekä vanhukset tästä hyötyvät.

Sen vielä mainitsen, että netissä lukee, että 2 kapselia päivässä otettava, vanhemmissa purkeissa yksi.  Kysyin sitä suoraan Better4Yousta, ja sieltä sanottiin, että oikea annostus on kuin onkin 2 per päivä.


Ja sitten pirtsakkana nauttimaan kesästä! 

Pr-samples: Better4You

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Koskettaako aihe sinua?
Onko sinulle tuttua tai heräsikö mielenkiinto?
Kiitos, kun kommentoit!
Sinä olet syy siihen, että Inspiration on olemassa.
Jatkossakin..

Ystävyydellä Viltsumari

Blogitekstisuositus

Fortnite kortti ja paketti pojalle

Kysyn joka vuosi kummilasteni lempi hahmoja, jotta voin tehdä asiaan kuuluvan kortin. Isoveljeni poika ilmoitti tykkäävänsä vain ja ainoa...