Hae tästä blogista

Pyyhkeet kehiin


Minulla ei ole enää isää eikä kumpaakaan ukkia. Kaipaan heitä jokaista todella. Siitä huolimatta elämässäni on miehiä, jotka ovat minulle äärimmäisen rakkaita ja tärkeitä. Esimerkiksi poikani ja veljeni. No joo, myös kaksi kissapoikaa, mutta nyt mielessäni on ihmismiehet ja heidän hemmottelunsa.

Lahjoja jokaiselle jokaiseen tilaisuuteen tarjoaa Lahjat.fi - nettikauppa. Itseäni kiinnosti tällä kertaa lahjat miehille.  Eipä aikaakaan, kun jo paketti oli kotona ja paketissa Carlos paperien seassa. Voi tuota hupsua.  


Paketista nappasin esille ihanan ison rantapyyhkeen, jossa upea kirjailu. Kirjailussa on nimi henkilölle, jolle pyyhkeen olen omistanut. Kuinka upea ja yksilöllinen lahja sellainen onkaan! Tämä rantapyyhe yksilöllisellä kirjailulla on ehdottomasti miesten makuun! Kirjailu on laadukkaasti tehty ja tosiaan nimen saa itse valita, tottahan toki. Mielestäni tällainen lahja on juuri hänelle ja arvossaan. Rantapyyhe omalla nimellä on yksi niistä tuotteista, joita ei ole jokaisella - ja hyvä niin!

Mietitään vaikkapa julkinen uimaranta, kylpylä tai etelän matkalla uima-altaan aurinkotuoli. Kuinkahan monta kertaa pyyhe jää "jonnekin" ja sitten pahimmassa tapauksessa vaihtuu toiseen. Hyh hyh.

Yksilöllinen pyyhe takaa sen, että oma pyyhe löytyy, rantatuolin paikka säilyy ja vahinkoja ei satu. Loistava lahjaidea niin vesipedoille kuin vaikkapa kuntosalille, futissankarille tai työpaikan saunailtaan.


Kesämökki kutsuu, taivas on pilvetön ja rantavesi juuri sopiva rantasaunasta pulahtaa. Mikään ei ole sen parempaa, kuin kietoutua saunan ja uinnin jälkeen isoon, pehmeään puuvilla-rantapyyhkeeseen, istahtaa saunan terassille huurteinen juoma toiseen käteen ja toiseen kuumana höyryävä grillimakkara. Tietenkin hyvässä seurassa! 

Ja jos tarve vaatii loikoilla, on pyyhkeessä runsaasti kokoa myös alustaksi nurmelle tai aurinkotuolille.  

Pyyhkeitä on saatavilla eri värejä. Kuvassa nimi piilotettu sydämellä. 


Rantapyyhe on todella kookas, joten roteva ja ronski mies kietoutuu siihen ihan yhtälailla kuin hoikempikin kaveri. Materiaali: 100 % puuvilla, mitat: n. 100 x 160 cm. 


Olipa miesväki omasta perheestä, ystäväsi tai vuosia täyttävä työkaveri, on todennäköisemmin jokaisen miehen toivelistalla oikeasti isokokoinen rantapyyhe, jossa voi istua taikka seisoa juuri niin rennosti, kuin mies vaan saattaa saunan jälkeen olla. Ja kun oma nimikin siinä vielä koreilee, niin onhan se päheetä!

Ja siinä vaiheessa, kun miehellä on nimikoitu pyyhe, alkaa vaimokin haikailla oman nimikoidun pyyhkeen perään. Sitten lapset... 

Elikkä pyyhelahja soveltuu hyvin myös hääparille tai perheelle joululahjaksi. 


Valkoinen raidoitus on pyyhkeen molemmissa päissä, joista siis toisessa on kirjailtu nimi. Kuvassa nimi piilotettu sydämen taakse. Huomaa, kuinka reilusti pyyhe ottaa syleilyynsä!  


Tänne pitää palata ostamaan joululahjatkin, etenkin kun asiakaspalvelu on suomenkielinen, eli tarvittaessa saa apua lahjavalintoihinkin. Lisäksi paketti tulee viikon sisällä ja palautusoikeuskin on jopa 30 päivää. 

Suosittelen todellakin! 


Pyyhe lahjat.fi pr näyte , myyntihinta 42,90 €

6 kommenttia:

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Oi miten ihanan iso pyyhe. Tuollaiseen olisi itsekin kiva kietoutua saunan jälkeen.
Ihanaa viikkoa sinulle Viltsu <3

EstherH. kirjoitti...

Ihan mukavia nuo isot pyyhkeet. Meillä kanssa saatiin joskus vuosia sitten lahjaksi omalla nimellä, sekä kun rakennettiin sauna meille niin myös sauna -nimellä ja kokoa noilla kyllä riittää. Kiva lahjana.

SatuKoo kirjoitti...

Mulla oli aikanaan liikaa pyyhkeitä, aivan liikaa. Kun uin SM-tasolla kilpaa, niin sain vaikka millaista pyyhettä :D
Toi pikkuinen karvakamu on sitten suloisuus! <3

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Outi, Juuri sopivan kokoinen pyyhe vierasvaraksikin

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Esther, meillä oli aika jo vaihtaa pyyhkeet uusiin. Säilyy imukyky ja kauneus

Inspiration, Viltsumari kirjoitti...

Satukoo, Voin uskoa. Ja kyllä, hän on itse suloisuus. :) Me annettiin lakanoita, pyyhkeitä jne pari kassillista siilihoitolaan ja Nyt aina huonompia suoraan poistoon.

JOKO LUIT TÄMÄN?

Evogenom

-yhteistyö-  Sisältää huikean alekoodin  Oletko koskaan miettinyt sitä, kuka sinä oikeastaan olet? Mitä geenit sinusta kertoisivat, jos vois...

Kestosuosikit