Hae tästä blogista

Huoneilman raikastajalla Zeniä ja hyvää mieltä

Jihaa! Tietokoneongelma on ratkaistu! Tietotekniikan ammattilainen teki töitä meillä koneemme kimpussa eilen 3 tuntia ja etsi vikaa ja löysi sen lopulta. Nyt homma taas pelittää! HUH HUH! Laitetaan siis hommat taas pyörimään ja lupaamiani arvontojakin ON tulossa, kunhan kerkeän laittamaan. Jos ei muuten, niin lokakuussa sitten kaksi tai kolmekin arvontaa. Jookos?! Sitten päivän puhtoiseen asiaan. 


Puhdas ilma, hyvältä ja puhtaalta tuoksuva koti, puhtaus ja raikkaus ovat perus asioita, joita arvostan. Kylppäri/wc tuppaa kuitenkin olemaan kodissa kuin kodissa se paikka, jossa raavitaan tulitikkuja, suhautellaan hajuvettä tai mitä tahansa saadakseen peitettyä pahat hajut vessareissun jäljiltä. Toisaalta, ei kenelläkään kakka haise ruusuvedeltä. 


Kissataloudessamme hiekkikset toki puhdistetaan päivittäin, mutta kyllähän sen silti haistaa, että kissojen hiekkikset ovat vessassa. Siksi halusinkin löytää ilmanraikastimen, jolla saisin mahdollisimman puhtaan hajun kylppäriimme. Mitä puhtaampi ja "hajuttomampi", sen parempi. Niinpä mieleeni tulikin Ruohonjuuri ja sitä kautta katsella ekologisia vaihtoehtoja. Ja löytyihän sieltä tämä Attituden rasia. 


Attitude -tuotteet ovat saavuttaneet Ecologo sertifioinnin, joka on Pohjois-Amerikan arvostetuin ympäristösertifikaatti. Kanadalainen Attitude-tuoteperhe sisältää huoneilman raikastimien lisäksi mm. pyykinpesu- ja huuhteluaineet sekä kodinpuhdistusaineita. Ruohonjuuri myy Suomessa Attitude-sarjasta useampia tuotteita. Löydät ne TÄMÄN linkin kautta. Tuotteet eivät ole edes hinnalla pilattuja! 


Palatakseni itse asiaan, eli huoneilman raikastajaan. Tosiaankaan mitään hajuvesihattaraa en halunnut sekoittumaan vessan hajuihin. Voimakkaat hajusteet on kyllä testattu ja todettu liian sekamelskaksi kaiken muun kanssa. Saatikka hajusteyliherkille ja astmaatikoille. Sen sijaan eukalyptuksen ja laventelin tuoksu ja aktiivihiili raikastavat huoneilman ja poistavat tunkkaiset hajut olematta varsinaisesti tuoksu, sillä rasiasta lähtevä tuoksu on melkolailla mieto. Ei kuitenkaan hajuton. Kyllä se lähellä tuoksuu, mutta juuri sopivasti sekoittuu huoneilmaan niin, ettei huoneessa hajusteet ole pääosassa. Kaikenlisäksi laventeli ja eucalyptus antavat sopivassa määrin annosteltuina miellyttävän Zen-tilan, mikä rauhoittaa kehoa ja mieltä. 

Näitä huoneilman raikastajia voi huoletta laittaa yhden pieneen vessaan kaapin päälle ja vaikka kaksikin isompaan kylppäriin. Ja nythän ei puhuta vain kylppäri-ilmanraikastimista, vaan ihan samalla tavoin vaatehuoneeseen, olkkariin, lastenhuoneeseen... Ihan minne tahansa, tai kaikkialle! Ilmanraikastaja imee ja eliminoi hajuja esim. ruuanlaitosta, eläimien hiekkiksistä tai häkeistä (älä laita kuitenkaan häkkiin/eläinten saatavaksi rasiaa!), savua, maalin hajua... Vauva-perheet huom! Vauvojen kakkavaipat.. huh! 


Tuotteiden valmistaja vähentää aktiivisesti hiilidioksidipäästöjään ja jäljelle jäävät päästöt hyvitetään istuttamalla lisää puita. Näin taistelu ilmaston lämpenemistä vastaan on sekä valmistajan että asiakkaan puolelta käynnissä. Itse tahdon ainakin osaltani auttaa pysäyttämään ilmaston lämpeämisen ja luonnonkatastrofien synnyn/pahenemisen. Eikä Attitude testauta tuotteita eläimillä, mikä myös on äärimmäisen tärkeä kriteeri minulle.

Hiili on yksi luonnon tehokkaimmista suodattimista. Siihen yhdistettynä luonnollisia kasvipohjaisia uutteita saadaan aikaan raikas, puhdas huoneilma. Tuote puhdistaa ilman imemällä epäpuhtauksia ja eliminoimalla hajuja. Nauti raikkaudesta jopa kuuden viikon ajan huoneen koko ja raikastimien määrä huomioonottaen. Yksi raikastin riittää 37neliön huoneeseen. 


Kuinka tämä sitten toimii? 
Irrota säiliön kansi ja laita sivuun odottamaan. 


Poista rasian päältä folio. voit heittää folion roskikseen. Varo pienten mustien hiilipalleroisten tippumista. Pidä siis rasia vielä vaakatasossa. 


Laita kansi takaisin rasian päälle. Säädä haluttu imeytymisaste ja tuoksun voimakkuus etupaneelissa olevan pienen vivun kautta. Mitä pienemmällä ritelikkö on, sitä vähemmän rasia tuoksuu. Laita rasia esim. kaapin päälle tms tasaiselle, mistä se ei pääse tipahtamaan eikä päädy lasten tai lemmikkien käsiin ja tassuihin/suuhun. Helppoa!


PR SAMPLE: Huoneilman raikastaja, eukalyptus-laventeli, Ruohonjuuri, 9,95 €

2 kommenttia:

Suurin osa elämästäsi on arkea. Tee siitä ihanaa.
Kommentit julkaisen viiveellä. Tarkistan ensin.
Kiitos, kiitos, kiitos!
~Viltsumari
Löydät minut myös https://direct.me/inspiration

JOKO LUIT TÄMÄN?

Nukkekotiasiaa ja kysymys lukijoilleni

Nukkekotiasialla olen tällä kertaa. Muutoksia on luvassa ja tarvitsen sinun apuasi. Vastaus kysymykseeni riittää. Sitä kysymystä ennen kerro...