ARVONNAN VOITTAJA ja ALEKOODI

On aika arpoa yhdelle Hyvän mielen taitoja. Tai ainakin kirja aiheesta. Sitä ennen muistutan yhdestä kivasta asiasta, joka on meille kaikille Inspisläisille. Jos et voittanut tänään tätä kirjaa, voit lohduttautua alekoodin avulla. Nimittäin Inspisläiset saavat Alennuskoodilla "Inspiration-blogi"  Hyvän mielen taidot -kirjan hintaan 26 €. Klikkaa itsesi TILAAMAAN. Alekoodi on voimassa vuoden 2017 loppuun saakka! (norm. 37 e)
Hinta sisältää arvonlisäveron sekä toimituskulut (norm. 4,90 e).



Ihan hurjasti osallistujia oli mukana, ja unelmia laidasta laitaan. Osa sai hymyilemään minutkin, osa liikuttamaan kyyneleen silmäkulmaan. Unelmat, ne pienimmätkin, ovat voimauttavia. Eikä niiden tarvitse olla vuosien päähän, vaan vaikka tälle päivää tai huomiselle. Ihan kaikki unelmat eivät koskaan toteudu, sillä niin ei ole tarkoitettu tapahtuvan, mutta suuri vaikutus toteutumiseen on myös lujalla tahdolla ja teoilla. Hyvän mielen taidot auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi jos annat kirjalle minuutin päivässä aikaasi ja lupaudut itsekin mukaan saavuttamaan hyvän mielen ja unelmasi toteutumisen. NE, joiden on tarkoitettu toteutuvan.
Ainakin Mrs K saa lupautua tähän, sillä arpaonni suosi häntä. Onnea Mrs K. <3 
Laitahan osoitetta minulle meilillä tai yhteystietolomakkeella, niin voit alkaa odottamaan postia  PS-kustannukselta.

Uusi arvonta on tulossa pian. Olehan kuulolla! Ja muistahan osallistua myös arvontaan tuolla @inspiration haastaa-haasteessa. Löytyy alaotsakkeesta klikkaamalla. 

Kommentit

Onnea arvonnan voittajalle ja mukavaa alkavaa viikkoa sinulle Viltsu!
Unknown sanoi…
Onnea voittajalle ja tuo Renu kuulostaa kiintoisalle :)

Aurinkon piti tänään paistaa mutta kait se tuolta tulee :) Muksaa alkavaa viikkkoa sinne!!
Bikke, täällä paistaa aurinko. Kissat onnessaan partsilla. :) toiselle piti laittaa jo kylmäpakkaus sisällä petiin, kun alkaa tulla hikiset oltavat jo. Ei muuten, mutta on niitä perussairauksia, jotka vähän niinkun hankaloittavat kisun elämää muuten.
RENU ja ASEA ovat todellakin uskomattoman hyviä tuotteita. Moni lupaa liftata ja korjata, poistaa ja parannella, mutta nämä pitävät lupauksensa. Toki se näkyy hinnassakin, eikä esim. minulla ole varaa ostaa niitä enää, ja se alkaa pikkuhiljaa taas näkyä sairauden uuvuttamassa naamassa ja kantapäissä. Mutta jos vaan saat vaikka edes RENU28:n ostettua kuukaudessa, niin on todella hyvä tuote. Yhdessä toki nopeuttavat ja tehostavat vaikutusta, kun käyttää kasvojenhoitosettiä ja RENU28:a. Lisäksihän minulla oli se ASEA juoma/neste, jota käytin ulkoisesti, ja sain hyötyä mm. aftoihin ja suun halkeamiin siitä. Mulla heittelee niin kaikki arvot että vikoja on enemmän kuin pitäisi, joten kyllä pienikin apu hyvinvointia päin on suuri ilo. Tiedän, että tiedät, mitä se on. Ja ei, en edes ala verrata meitä. Ei ole tarvis edes. Toivon, että saisit näistä apua edes hieman.