Street food Smokey Pepper burgers Sydney style
Miten valmistat Santa Marian Street Foodia?
Se on helppoa! Kerron helpon ohjeen makuelämyksiä tarjoaville burgereille, jotka valmistat noin 20 minuutissa. Oma testiburgerisettini syntyi yhdessä Buzzadorin ja Santa Marian kanssa testatessani Sydney style street foodia.
Se on helppoa! Kerron helpon ohjeen makuelämyksiä tarjoaville burgereille, jotka valmistat noin 20 minuutissa. Oma testiburgerisettini syntyi yhdessä Buzzadorin ja Santa Marian kanssa testatessani Sydney style street foodia.
Buzzadorina sain kuvassa näkyvät kolme tuotetta postitse ja minun tarvitsi ostaa itse vain tuoreet tarvikkeet. Syy, miksi lähdin mukaan hakemaan testiryhmään oli se, että me tykkäämme Murusen kanssa Street foodista, savuisuudesta ja burgereista. Ei tietenkään kaikista, vaan hyvästä ja laadukkaasta burgerista. Syödäkin piti, joten tarvikkeet olisi joka tapauksessa pitänyt johonkin ruokaan ostaa. Nyt ostimme sen, mitä piti ja mausteet todellakin saatiin buzzaamistarkoitukseen. Hieman meinasi kiire tosin tulla, sillä paketti oli matkalla kauan, ja kampanja-aika oli jo loppumassa, kun pääsimme paketin avaamaan.
Me valitsimme Santa Marian Street food-tuoteperheestä Smoky Pepper Burgersin. Perheeseen kuuluvat myös Jamaican Jerk Tacos ja Pulled Salmon Wraps.
PIKKELÖIDYT PUNASIPULIT JA TUOREKURKUT
Tarvikkeet:
1 sipuli (punainen tai keltainen)
0.5 kurkku
1 pussi Santa Maria Pickling Spices -mausteseosta
Tee näin:
Siivuta kurkku omaan astiaansa ja silppua sipuli omaan astiaansa esim. renkaiksi.
Sekoita puolet Pickling Spices -mausteseoksesta kurkun ja puolet sipulin kanssa.
Anna tekeytyä 15 minuuttia.
Tuoreet pikkelöidyt sipulit ja kurkut ovat valmiita burgerien väliin.
Tuoreet pikkelöidyt sipulit ja kurkut ovat valmiita burgerien väliin.
Samaan aikaan, kun pikkelöityminen on käynnissä, voit valmistaa loput burgereista.
Onko sinulla kotigrilli? Se sopisi erinomaisesti sämpylöiden lämmittämiseen, mutta toki saat ne tehtyä myös uunissa, pannulla tai mikrossakin. Parhaan maun saat paistopinnalla paistinpannulla.
Smokey Pepper Burgers 4kpl
Tarvikkeet:
500 g jauhelihaa
1 pussi Santa Maria Burger Spices -mausteseosta
1 rkl voita tai ruokaöljyä
4 kpl hampurilaissämpylöitä
4 juustoviipaletta
1 tomaatti, siivuina
ketsuppia
4 kpl salaatinlehtiä
1 pullo Santa Maria Chipotle Dressing -kastiketta
Tee näin:
Ota jauheliha jääkaapista huoneen lämpöön noin puolituntia ennen paistamista.
Sekoita Burger Spices -mausteseos jauhelihan joukkoon ja anna maustua hetken.
Kun sipulit ja kurkku on laitettu pikkelöitymään, tee jauheliha-mausteseoksesta pihvejä, neljä kappaletta. Helpoiten saat tehtyä samankokoiset pihvit tekemällä ensin neljä lihapullaa, jotka painelet pihveiksi.
Ota jauheliha jääkaapista huoneen lämpöön noin puolituntia ennen paistamista.
Sekoita Burger Spices -mausteseos jauhelihan joukkoon ja anna maustua hetken.
Kun sipulit ja kurkku on laitettu pikkelöitymään, tee jauheliha-mausteseoksesta pihvejä, neljä kappaletta. Helpoiten saat tehtyä samankokoiset pihvit tekemällä ensin neljä lihapullaa, jotka painelet pihveiksi.
Paista voissa tai ruokaöljyssä keskilämmöllä 2-3 minuuttia molemmilta puolilta. Valurautapannu antaa voilla paistettaessa upean paistopinnan ja tasaisimman lämmön.
Lämmitä sämpylän puolikkaat ja nosta kypsät pihvit sämpylän pohjalle.
Lisää juusto valmiille, lämpimälle pihville. Sen jälkeen pesty ja kuivattu salaatinlehti, tomaattisiivut, ketsuppi ja pikkelöidyt kurkut ja sipulit. Laita sämpyläkannen pinnalle hieman Chipotle dressingiä, makusi mukaan. Kansi päälle ja eikun syömään!
Voit toki halutessasi soveltaa ohjetta tekemällä vege-annoksen vaikkapa TÄMÄN ohjeen mukaisesti.
Mausteet Santa Maria ja Buzzador.
Kommentit