Kaksi pientä ja punaista



Milloin viimeksi olet katsonut itseäsi peilistä ja sanonut olevasi kaunis?
Turhan usein kuulee, kuinka etenkin naiset vähättelevät itseään ja vertailevat TV:stä näkyviin langanlaihoihin mallitypsyihin, jotka ovat joko luonnostaan luonnonoikkuja tai sitten heillä on anorexia. Senkin kuulee aivan liian usein, ettei itseään pidä alkaa kehumaan kauniiksi, koska äkkiä saa liian itserakkaan maineen ja katsotaan alta kulmien, että mikäs olet olevinasi. Miksi sen täytyisi olla niin? ei ihme, jos nuorilla tytöillä on identiteetin kanssa ongelmia, jos heille opetetaan jo lapsesta tällaista. Mutta miksi sitten pitäisi sanoa olevansa kaunis? Osaatko vastata tähän kysymykseeni?



Kauneuden verkkokauppa, Olet kaunis, ainakin osaa ja uskaltaa sanoa sen ääneen ja kannustaa asiakkaitaankin siihen. Vaikka se tärkein lähteekin sisältäpäin ilosta, itsevarmuudesta ja hyvyydestä, moni nainen tahtoo vielä ulkoistakin habitustaan parannella tai korostaa. Siksi kosmetiikka onkin olemassa ja meidän jokaisen saatavilla. Onneksi! Ja eihän kauneudenhoito pelkkää meikkausta ole, sillä siihen lasketaan myös hiustenpesu, hiusten muotoilu, jalkahoidot jne jne. Apua näihin kaikkiin saa ko. verkkokaupastakin.


Huulikynä on tuote, joka on pyörinyt ajatuksissani kauan, ja nyt sen vihdoin hankin itselleni. Onhan huulipuna tuttu ja huultenrajauskynä, joten pitihän se tämäkin kokea, mitä eroa on huulikynällä edellisiin verrattuna. Ja onhan tässä. Molempien tuotteiden hyvät ominaisuudet saatu yhteen pieneen ja kauniiseen pakettiin. 

Huulikynä rajaa tarkasti, mutta myös levittyy huulipunan lailla helposti. Koostumus on enemmän huulipunamainen ja huulivoiteen risteytys. Hemmottele huuliasi kermaisen täyteläisillä ja runsaan pigmenttisillä sävyillä! Sävyvaihtoehtoja on useita. Omani on ruusunude. hyvin oman huulteni sävyn kaltainen. Oikeastaan Murunen sanoi ennen kuin tiesi mistä on kyse, että tämä sävy on kuin nude. Totta! Tämä huulikynä kaiken lisäksi pysyy huulilla tunteja ja jättää kulumisenkin jälkeen pehmeän sävyn huulille. 


Absolute New York Maxi Satin Lip Crayon - Nude löytyy TÄÄLTÄ. Vastaavasti kaikki OLET KAUNIS-verkkokaupan sävyt löytyvät TÄÄLTÄ. Hintaa yhdellä kynällä on alle 7€, mikä mielestäni on edullinen tällaiselle tuotteelle. Onhan huulipuna ja huultenrajauskynä yleensä arvokkaampi setti. 



Toinen pieni ja punainen, tai oikeastaan pinkki tuote on atomisaattori, joka on näitä pakko saada käsilaukkuuni-juttuja. Nuoruudestani muistan jotain todella halpoja hajuvesien täyttöpulloja kokeilleeni, mutta niissä se ongelma oli siinä, etteivät ne olleetkaan tiiviitä. En minä kotiin tarvitse pientä täyttöpulloa, jos minulla kotona on jo se normaalikin hajuvesi. Sen sijaan matkoille tarvitsisin. Siksi Olet kaunis-verkkokaupan atomisaattori olikin minulle selvä valinta. Ja värinkin sain valita, joten minulle pinkki ja Murunen jo kyseli, milloin hän saa metalli hopean. Katsotaan nyt, milloin voin sen tilata hänellekin. 


Kyllähän tämä sellainen karkki on, että ilokseen katselee ja pitää esillä vaikka työpöydällä, hotellin peilipöydällä, yökylässä esittelee kaverillekin... "Arvaa onko tämä huulipuna vai tamponisäiliö, hajuvesipullo vai mikä?". Nyt esimerkiksi lentokoneeseen voi nesteitä viedä enemmän jotain muuta tarpeellista, kun hajuvesi on pienemmässä pullossa. 


Atomisaattorissa on kaksi avattavaa päätä. Toisessa niistä on täyttöpuoli, johon sumutettavan hajuveden suutin laitetaan. Sitten vaan suhautetaan atomisaattori täyteen ja korkki suljetaan kiertämällä. Täyttö onnistuu helposti kaikilla hajuvesipulloilla muodosta riippumatta. 


Toisella puolella on suihkepuoli, jolla hajuvesi suihkautetaan normaalisti niinkuin muissakin hajuvesissä on tapana. Rakastan tämän metallinhohtoväriä ja helppokäyttöisyyttä! Nykyisin tämä versio on tiivis, ja voin käyttää käsilaukussa ilman pelkoa. Suihkauskin on kuin laadukkaassa hajuvedessä, joten kaikin puolin positiivinen pikkuinen! 



Matkusteletko sinä paljon tai tiedätkö läheisesi, joka matkustelee? Tässä oiva lahja, joka sopii myös miehille! värivaihtoehdoissa on siis myös miehisempää metalli hopeaa ja mustaa ja naisellisemmalta värimaailmalta myös vaaleampi pinkki. Koska FLO atomisaattoripullo on lasia, voit säilyttää tuoksuasi atomisaattorissa pitkään ilman hajuveden haihtumista. Tilavuuskin on reilu, jopa n. 50 suihkekertaa.



Huulikynä ja atomisaattori saatu Oletkaunis-verkkokaupasta.
Hajuvedet omia

Kommentit

Unknown sanoi…
Tommonen huulikynä vois sopia meikäläisellekin. Ihmiset on näköjään näin kevään tullen(?) innostuneet uusimaan blogiensa ulkonäköä...pitäisköhän minunkin, kun oma blogi tuntuu taasen niin harmaalta ja valjulta.
Satu, blogini vaihtaa ulkonäköä neljästi vuodessa, mutta luulenpa, että tämä pohja jää nyt pysyväksi.
Liplatus sanoi…
Mehevä raikas huuli kuva.

Näpsäkän kokoinen on atomisaattori, mahtuu pieneenkin laukkuun.

Tyylikäs raikas on blogisi ulkoasu.
Liplatus, Olet oikeassa. Käsilaukun meikkiosastoon löysi tiensä. Ja arkilaukkuni on suht pieni.
Kiitos palautteestasi. Nyt olen itsekin tyytyväinen ulkoasuun.