Grande finale, eli ennen ja jälkeen-kuvat RENU Advanced-tuotteiden käytöstä


Jos olet seurannut blogiani, olet saattanut huomatakin, että olen testannut aktiivisesti RENU Advanced-tuotesarjaa. Lupasin grande finale-postauksen, jossa lopputulokset esittelen kuvin. Nyt on sen aika.

EDIT! Blogistani katosi puolelta vuodelta kuvat. Osa löytyi takaisin muista some-kanavista, mutta osa, myös tämän postauksen kuvista on poissa ikiajoiksi. Voit uskoa tunteeni...
Pahoitteluni. 


Mitä siis olen käyttänyt? 

Kaikki tuotteet edesauttavat toinen toistaan imeytymään ihoon ja tukemaan toistaan ja siten uudistamaan solujamme. Huomioitavaa myös se, että tuotteet ovat patentoituja! Huomaathan, että RENU Advanced -tuotteet eivät ole verrattavissa tavallisiin ihonhoitotuotteisiin, joiden avulla pyritään peittämään ihon epäkohtia, sillä RENU Advanced -tuotteet todella kohentavat sinun omaa ihoasi.

  • Puhdistusvaahto, kevyesti hedelmäinen. Tasapainottava ja kosteuttava. Kuvassa oikealla kaunis keltasävyinen pullo. Aivan ihana pehmeä vaahto. 
  • Uudistava Redox-geeli (Takana valkoinen tuubi). Hellävarainen ja tehokas koko kehon ihoterapia, joka on suunniteltu elvyttämään ja tukemaan ihon luonnollista uudistumisprosessia Redox-teknologiaa käyttäen.
  • Intensiivinen Redox-seerumi, löytyy kuvasta keskeltä eturiviä. Seerumi antaa silminnähden tehokkaasti nuorekkaan tuntuisen ihon, ja on erityisesti suunniteltu uudistamaan ja tukemaan ihon luonnollista uudistumista. Käytetään eritoten ihon haasteisiin, kuten hienot juonteet ja linjat. Apua jopa 30 minuutissa, kestäviä tuloksia jopa 4 viikossa.
  • Takarivistä oikealta seuraavaksi upea turkoosi pullo. Tehokkaasti täydentävä kosteusvoide.  Tämä kosteusvoide syväkosteuttaa ja antaa iholle silmin nähden raikkaan ja energisen vaikutuksen. Ihon joustavuus ja kiinteys, juonteiden ja linjojen esiintyvyyden väheneminen, puolustaa ja suojaa ihoa saasteilta.
  • ASEA, josta kuvassa kaksi suihkepulloa. ASEAa olen käyttänyt ulkoisesti ja jonkin verran myös suihkauttaen suun limakalvoille. En ole siis juonut, vaikka se olisikin suotavaa myöskin. ASEA on tällä hetkellä maailman ensimmäinen ja ainoa tasapainotettu Redox-molekyylivalmiste, jonka on tieteellisesti todistettu parantavan merkittävällä tavalla urheilijoiden kestävyyttä, palautumista ja korjaantumista. ​


Suosittelen, että käyt katsomassa videon, jossa kerrotaan tarkemmin sekä RENU Advanced-tuoteperheen hyödyistä ja faktoista, että yleisesti kosmetiikkatuotteista löytyvien ainesosien haittavaikutuksista, jotka ainakin minut saivat pohtimaan omia tuotevalintojani.Ja sitten aloitetaan kuvallinen osuus. Vasemmalla kuva juuri ennen RENU Advanced-tuotesarjan aloittamista ja oikeanpuoleisessa kuvassa välittömästi kuukauden jälkeen, kun ensimmäiset tuotteet loppuivat.  Huomasin melko nopeastikin ihoni alkavan kaunistua, ja esimerkiksi silmänympärysiho vaaleni ja napakoitui. Mielestäni jopa kulmalävistyksestä huomaa, kuinka ylimääräistä turvotusta poistui. 

Otsan alueella väri tasaantui ja näppyisyys alkoi parantua. Punaiset juovat hävisivät. Myöskään otsani ei enää hilseillyt. Kulmieni päällä olleet turvotukset laskivat lähes huomaamattomiksi. 

Leuan ja poskien alueelta huomasin ensimmäiset muutokset jo vuorokaudessa. Minulla oli leuassa ollut useamman kuukauden kaksi vaaleaa näppyä, jotka kuultivat ihosta, muttei niitä saanut millään pois. RENU 28-geelillä toinen näpyistä muodostui finniksi vuorokaudessa ja sitä kautta tuli pois ja toinen vaati vuorokauden pitempään ja poistui pilaamasta kasvojani.

kuva pelastettu Susannelta. huh, kiitos


Kasvojeni väri oli aikaisemmin harmaan ja punaisen sekoitus, mutta kuukaudessa väri normalisoitui ja tasoittui. Juonteidenkin huomasin alkaneen siloittumaan, eikä suupieletkään enää "roikkuneet", vaan napakoituivat. Samalla kun kasvot napakoituivat, myös kasvojen piirteet kapenivat hieman. Peilistä katsoi paljon terveemmän näköinen ja kauniimpi minä.

Silmäni ovat olleet jo jonkun vuoden lommolla ja mustat. Toki joskus olen saanut tummiin silmänalusiin apua, mutta tässä on se yleisin näkymä ylhäällä. Alemmassa kuvassa muutos on huomattava. Väri on todella kauniimpi ja silmät ovat kuin päässeet uudelleen pois syvältä montusta.

Tarvitseeko edes sanoa, mitä mieltä olen RENU Advanced- ja ASEA-tuotteista?! Olen todella onnellinen, että sain mahdollisuuden kokea tämän, kuin uudelleen syntymisen ihmeen!


Muita havaintojani: 


  • Kokeilin RENU 28-geeliä halkeileviin kantapäihini, ja hämmästyin, kuinka nopeasti kantapääni paranivat sileiksi ja ehjiksi! 
  • Suihkauttelin ASEAA suuhuni hampaidenpesun jälkeen ja aftakierteeni päättyi. 
  •  Naarmuja ja haavoja voitelin myös RENU 28-geelilä ja sain helpotusta niihin nopeammin, kuin ilman. 

 Jos kiinnostuit, löydät testaamani tuotteet TÄÄLTÄ.

YHTEYSTIEDOT
Susanne Tuomisalo
Itsenäinen jälleenmyyjä

+358 40 3510 206
susanne.tuomisalo@renuadvanced.fi

RENU Advanced yhteistyö/lahja

Kommentit

Sanna sanoi…
Aivan ihanaa lukea ja nähdä, miten nuo tuotteet toimivat ja tulosta tulee jo kuukaudessa ihan silminnähtävästi! Innostaa kertomaan muillekin. Ihostasi näkee, ettei kyseessä ole pelkkä pinnan silottelu, vaan muutokset ovat todellisia ja ihosi näyttää tosiaan terveemmältä. Silmänympärysihon ja koko rakenteen muutos on huikea! Wau!
Sanna, jossain puolivälin paikkeilla katsoin jo peilistä, että mitä oikein tapahtui!? Näytin niin paljon kauniimmalta ilman mitään leikkauksia tai muita toimenpiteitä. Yleensä seerumit lupaavat paljon, mutta tuloksia ei näy. Nyt tulokset näkyvät oikeasti.
Jos olisin töissä ja saisin jotenkin nipistettyä RENU28-rahat kasaan, niin olisin varma kanta-asiakas. Tottakai haluaisin näyttää koko ajan noin kauniilta! Nämä ovat niitä hetkiä kun harmittaa todella, ettei muutamaa kymppiä kuussa saa nipistettyä mistään. Mutta jos joku toinen ihan aidosti haluaa kokea tällaisen hämmästyttävän muutoksen, niin ohjaan ilolla Susannen hellää huomaan asiakkaaksi. Susanne kun osaa kertoa minua paremmin kaikesta muustakin kuin "vain" tuloksista.
Lady of The Mess sanoi…
Ohhoh - aikamoinen vaikutus! Ja vain kuukaudessa!
Unknown sanoi…
Kiitos @Inspiration!IHANA todistus kokemuksistasi tuotteidemme parissa!
Vaikka sitä itse tietääkin, että nämä todella toimivat, niin on aina yhtä ihmeellistä ja sydäntä liikuttavaa, kun saa yhdessä ihmetellä ja iloita toisen kokemia muutoksia.:)
Lady of the Mess, tuloksethan alkoivat näkyä nopeastikin, mutta tähän tulokseen meni kuukausi. Tämä on sitä, mikä pitää vaan itse kokeilla uskoakseen todeksi. Tai no, siksi minä kuvat laitoinkin, että se tulos näkyy kaikille muillekin.
Susanne, Jokaiselle uudelle kokeilijalle tämä on niin ensikertaista ja ihmeellistä, ettei oikein sanoja ole. siksi kuvat puhukoon puolestaan. Kiitos ihana sinulle.