Hyväntuulisuutta, selfie ja Bettebox

Pelottomin jokapäiväisistä ratkaisuistasi, on päätös olla hyvällä tuulella. Kuinka hyväntuulisuus sinulla näkyy tänä päivänä? Minun hyvän tuulen asioihin kuuluvat muunmuassa hyvät unet viime yönä, hieman parempi vointi edellispäiviin verrattuna, rakkaani tuoma kiinalainen ruoka ja iso tulppaanikimppu eilen naistenpäivän kunniaksi. Tänään kaksi kakkupalaa sekä aiemmin tullut uusin Bettebox, jonka tuotteet ovat hurjan hyviä ja tarpeellisia. Tämän päivän postaus sisältää asioita, joista olen hyväntuulinen pitemmänkin aikaa.



Rakastan jälkiruokia ja voisin hyvinkin syödä joka päivä kakkuja ja herkkuja, jos siihen olisi mahdollisuus. Nyt olemme etsineet hyvää pitopalvelutarjontaa, ja kakku on se kaikkein tärkein tarjoilusta. Löysimme upean konditorian, jonka kakut ovat todella herkullisia, mutta valitettavasti juhlatarjoilussa koko setti maksaisi itse haettavana kolminumeroisen luvun verran euroa enemmän, kuin toisella sijalla oleva kotiin tuova konditoria ottaa. Siispä pidämme tämän kuvan konditorian herkuttelupaikkana, ja tilaamme tarjoilut muualta. 



Yksi ilonaiheistani on vaalikone, joka toi koetestauksellani hauskan tuloksen. Jos asuisin lapseni kanssa samalla alueella, hänen vastauksiensa ja minun vastausten perusteella lapseni olisi ykkössijalla sopivimmaksi henkilöksi kunnallisvaaleissa. Toinen hauska yhteensattuma tuli sillä, kun tein vaalikoneen oikeilla paikkakuntatiedoilla. Nimittäin ykköseksi kapusi henkilö, joka asuu samassa kaupunginosassa kanssani ja on samaa puoluetta, kuin poikani. :D Sattumaa kaikki. Hauska silti. 



Hyvää mieltä ja iloa tuottaa meidän vieraileva tähtönenkin. Alle 3 kiloinen täysi-ikäinen
löytökisuneiti. 


Ja tottakai meidän omat karvakorvamme. 9 kiloa (eilen mitattu) painava ja vajaa 5 kiloa painava kotikissapojat. Huvittavaa, että vieraileva ripsessamme ja Luis ovat jopa yli 6 kiloa eri kokoa. 



Betteboxissa oli taas kaikkea ihanaa. Madara oli positiivinen yllätys, sillä Madaran tuotteiden tuoksu saa minut sekoamaan positiivisesti.. Hmm.. Voiko positiivisesti seota edes?! :D 


Yllätys oli myös naisten boxin After shave balm, mikä on parranajon jälkeen käytettävä tuote. Kyseessä on kuitenkin Nivean uutuus unisex-tuote, jota naisetkin voivat käyttää meikin alla. Todennäköisesti tämä lähtee kuitenkin sellaisen miehen testattavaksi, joka on erittäin herkkä kaikille hajusteille ja muille kemikaaleille. Jospa tämä alkoholiton ja sensitive tuote sopisi hänelle.  Saisi kerrankin tilaamatta Suomestakin after shaven. 


Ilokseni löysin myös tummanruskean tyvisävyttäjän. En värjää hiuksia, mutta tätä voin silti kokeilla. Ei ehkä tyviväriksi, vaan testailla, kävisikö tämä raidoittamaan tai korostamaan omaa sävyä. 



Loppuun photoshoppailua. Nyt se sitten on jo tämäkin kokonaisuus näytetty täällä. Kuva on siis ihan oma selfieni.  Kiitos ja kaunista päivää sinulle, lukijani. Uskalla tavoitella aina sitä, mitä todella haluat. Jos mukana on intoa ja päättäväisyyttä, onnistut kyllä.

Kommentit

Minäkin rakastan jälkiruokia. Kakut ja mousset ovat suosikkejani :)
Ihanaa torstaita sinulle <3 Kaunis selfie muuten!
Vaalikonetta munkin pitäis kokeilla.
Hyvä kun sulla on vähän parempi olo.
Tiia Koivusalo sanoi…
Noi kakut, harmi että ne oli hintavia, mutta pääasia on, että on kakku. Hauska tuo vaalikonehommeli ja upeita kisuja siellä.

Mukavaa viikonloppua Viltsu <3
Unknown sanoi…
Hieno selfie ja voi mitä kakkuja...harmi, että olen lakossa =).
Outi, olisipa mielenkiintoista olla kanssasi jälkiruokabaarissa. Kaksi yhtä hullaantunutta. <3
Tuija, vaalikoneella olen löytänyt monet kerrat oman ehdokkaani.
tiia, onneksi näitä kakkuja voi käydä maistelemassa muulloin. Ja ihania ne toisetkin ovat, mutta vaan edullisempia ja kauempaa.. Tosin kotiinkuljetuksella, mikä sinänsä on plussaa.
Satu, olet vahva. Minulla ei lakko kauaa kestäisi.