Stockholm


Risteilyt ovat todella suosittuja lomanviettotapoja, mutta ihan täältä meiltä asti ei noin vaan laivalle lähdetä. Meneehän jo muuan satanen pelkkiin automatkoihin ja siihen kaikki muu lisäksi. Mutta tokihan risteilylle mennään, jos vaan mahdollisuus tulee. 

Ne kaikkein suosituimmat risteilythän ovat Tallinnaan ja Tukholmaan. Me kävimme katsastamassaTukholman elämää ja monia tuttuja nimiä kaupoista, kuten esim. Lush sekä Kristalrummet, josta ostin mm. kuvan ihanan kaulakorun, elämänpuun chakroineen. 


Kyseinen koru on ollut haaveenani kauan ja elämänpuu tulee olemaan myös jostain aikaa ihollani tatuointina. Vielä ei ole rahat kasassa siihen eikä arvet parantuneet tarpeeksi, mutta hyväähän kannattaa odottaa. 


Risteilyllä suosin ravintoloita ja aterioita, jotka saa itse tilata menusta ja joissa olisi tunnelmaa ja rauhallisuutta. Yleensä ulkomailla pihvit ja ranskalaiset jäävät tilaamatta, sillä suosin paikallista ruokaa, mutta laivalla sitä sellaista erikoisempaa evästä ei ole juurikaan, joten näillä mennään. 



Jälkiruuat ja aamupalat samoin monipuolisesta pöydästä ja erilaisia makuja Murusen kanssa kimpassa. Niissä jo hieman sitä paikallisuutta näkyykin, kun päästään joko sillipöytään tai makeampaan pöytään. Ylensyönnin vaara on olemassa. 



Thastor on uusi löytöni musiikin saralla, ja koska rakastuin Stockholm-biisiin itse, jaan sen sinunkin iloksesi. Kaunista, rauhoittavaa, vapauttavaa ja freesiä musiikkia, jota olen kaivannutkin. Kerro toki oma mielipiteesi kappaleesta kommenteissa. pssst.. Kappaleen jälkeen ei kannata sulkea, jos vaan tykkäät, sillä jatkoa seuraa samaan tyyliin vielä Stockholmin jälkeenkin.


p.s Jani Iinatti, otatko yhteyttä meilitse minuun viipymättä. Kivoja uutisia olisi. 

Kommentit

RaijaAnnikki sanoi…
Kiva reissu teillä ja mukava piisi.Kiitän postista ,voitostani.Käyttöä löytyy.Mukavaa viikonloppua.
Viltsu sanoi…
Raija Annikki, ole hyvä. :)Onpa kiva, kun ilahduit niistä.
Anonyymi sanoi…
Onpa todella mukavaa, että olet päässyt risteilemään.
Sinulla onkin ollut murheista aikaa tämän vuoden puolella, osanottoni.

Riitta
Risteilyt ovat ihania. Sellaisia pieniä irtiottoja arjesta.
Kivaa loppuviikkoa.
Ihana on ollut reissu ja tosi kaunis tuo koru.
Piiuli sanoi…
Risteily on mukava irtiotto arjesta ja hyvä ruoka kruunaa matkan kuin matkan. :) Hyvää viikonloppua toivottelen!