Toukokuun Livboxin parhaat palat sekä kortti uusilla stansseilla


Toukokuun Livbox tuli niin hyvään saumaan, että ei paremmasta väliä. Sain Livboxin vähän ennen isäni hautajaisia, joten osa tuotteista meni suoraan matkalaukkuun. Hautajaisethan olivat eri paikkakunnalla, ja jouduimme siksi lähtemään jo edellisenä päivänä reissuun. Olimme yötä äitini luona. En olisi enää jaksanut kosmetiikkaostoksille lähteäkään, sillä pojan puvun hankintakin oli siinä viime hetkillä. Onneksi saimme ostettua täydellisen puvun Dressmannilta ihanan avuliaan nuoren miesmyyjän avustuksella. Livbox pelasti siis minut monelta asialta. 

Paketti sisälsi Cutrinin shampoon, Palmoliven suihkugeelin, Neutrogenan CC-voiteen...


..Lohtuna Pandan uutuussuklaalevyn...


Iberon hiustuotteen, joka minulla oli pinnit. Ne lahjoitin eteenpäin reissussa. 


Mukaan lähti Nivean kasvopyyhkeet. 


Ja myös Biozellin rakennesuihkeen. 

Oli kyllä niin onnistunut paketti taas kerran! 

Hautajaisten jälkeen olen alkanut toipua surutyöstä pikkuhiljaa. toki ikävä on isää ja muistot ovat mielen päällä, mutta elämän on jatkuttava. Ei hän haluaisi, että lopetamme elämästä siksi, ettei hän ole enää täällä. Yksi keinoni on aina ollut askartelu, jolla saan voimaa. Siispä korttiaskartelun pariin. 


Stanssailin ja värittelin kuvioita, ja tein tällaisen onnittelukortin. Minulla oli aikaisemmin toisenlainen onnea-stanssi, mutta kissat hävittivät sen, ilmeisesti roskiin ja roskishan on mennyt menojaan pois. En enää oikein muutakaan paikkaa keksi. Siispä hankin uuden stanssin. 


En ole käyttänyt kertaakaan myöskään tätä perhossettiä enkä sateenvarjoa, joten nekin ovat periaatteessa uusia. Ilmapallostanssi on ollut vain muutaman kerran käytössä. 


Kommentit

Upeita kortteja olet tehnyt. Askartelu auttaa suruun.