Maanantai-angstia ja naisellinen lahja?


Kuinka maanantai eroaa tiistaista tai perjantaista? Ainahan se maanantai tulee, aina se menee pois historiaan. Aina tulee huominen ja ensi viikko. Maanantai siinä mukana ja vain kerran viikossa. 
Kuitenkin kourallisen Maanantai-angstia olen vastaani saanut eri taholta. Mietin, olenko outo, kun maanantai ei minussa herätä kiukkua tai ahdistusta, vai pitäisikö minun hakemalla hakea sitä negatiivista asennetta, jotta kuuluisin joukkoon ja asenne olisi sallittua? Niin, siis maanantainahan Ei saa sanoa "ihana uusi viikko" tai "JES! Maanantai!"

Otan kupin kahvia ja mietin, alkaakko murjottamaan. Sitä ennen kuitenkin näytän muutaman kuvan ihanuudesta, jonka ostin Muruselle viime Jouluna joululahjaksi Taloon.comista. Naisellista kone-energiaa. ;)



Iskuporakone ja teräsarja. Tällä alkoi taulut saada paikkansa seinältä. Seuraava projekti oli kissojen kiipeilypaikan laajennus. Iskuporakonetta olemme kaipailleet kauan, ja nyt sen sitten ostin, kun tilanne oli suotuisa. Mitäänhän ei koskaan saa, jos odottaa sitä hetkeä, jolloin "rahatilanne olisi parempi" tai tilanne yleensäkin "oikea". Joskus on pakko vaan toimia ja unohtaa selittelyt.


Jos jotain miinusta tästä koneesta sanon, niin tuotekuvauksessa kerrottiin, että tässä olisi valot. Eipäs olekaan. Mutta voi kuule, ilman valoakin on näppärä kone! Nyt ei enää tartte veljelle soittaa, että tulehan käymään ja ota porakone mukaan. 


Teräsarja piti tottahan toki ostaa samalla, jotta rakkaimpani pääsi tositoimiin.

Mitäs tykkäät? Onko sopivan naisellinen lahja, vai pitäisikö lahjan olla aina koru tai hajuvesi?


Kommentit

Maca sanoi…
Hyvä lahja, varsinkin kun sillä on käyttöä ja saaja, joka osaa/tarvitsee tuollaista!
Susanna sanoi…
Heippa! Varasin sulle ne 3 korttia ;) minä laitoin tässä männä viikolla sulle s-postia että saisinko varata sen sun vapaissa korteissasi olevan, mutta se viesti ei ole sitten varmaan tullut perille ;) eli varaisin mielelläni sen ja jos teet mulle intuitiivisesti pari korttia sitten kun jaksat niin olisin onnenpekka ;) terkkuja sinne teille!
LauraKatarooma sanoi…
Hyvä lahja! Mulle ei kelpaa korut eikä hajuvedet lahjaksi. Mieluummin vaikka suklaata. :D
Mun lahjalistalla on iskuporakone ja hiomakone, joten sopii oikein hyvin lahjaksi naisellekin.
Kivaa viikkoa!
Arja L sanoi…
Upea lahja!
Maanantai on mielestäni viikon paras päivä, koska tykkään enemmän siitä, että viikko on edessä kuin takana :)
SatuKoo sanoi…
Jos lahjan saaja on toivonut tälalista sarjaa niin mikäs siinä, mutten antaisi kumminkaan sellaista aivan kaikille. Kisut varmasti tykkäävät, kun saavat kiipeilytilaa.
Tuohan on mahtava lahja ja käytännöllinen. Tosin minä en osaa tuota käyttää, mutta joka osaa on ihan jees lahja :)
Olen lueskellut kirjoituksiasi mielenkiinnolla.
Hyvää kesän jatkoa sinulle.