Hae tästä blogista

Perjantai-pysäkki: After the divorce -Eron jälkeen osa 6 "Velanmaksu"

Huom. Tarina sisältää kiroilua! 


Otin ison siemauksin olutta suuhuni, kun sivusilmäni rekisteröi liikettä baarin ulko-ovella. Käännyin katsomaan tulokasta. Ovesta asteli sisään viehättävä ja tyylikäs nuorehko nainen. Oli hän ainakin minua nuorempi. Hänen perästään tuli mies joka näytti aivan liian paljon petturi exältäni sivuprofiilista. Exälläni ei vaan ollut tietääkseni sellaista takkia, kuin tällä miehellä ja nainenkin oli... "Saakelin lutka!".

Siinä he nyt olivat ilmielävänä parina suoraan  edessäni tulossa samaan baariin missä minä istuin! Mikä oikeus heillä oli pilata MINUN sinkkupäiväni!? Puhumattakaan siitä, etten halunnut koskaan tavata sitä lutkaa joka varasti MINUN mieheni ja nähdä miespuolista petturia itseäänkään. Ja nyt olin vetää oluen väärään kurkkuun tai vastaavasti sylkäistä kaiken pöydälle heidän nähtensä. Nippa Nappa sain vedetyksi homman itsekunnioittavasti loppuun ja nieltyä oluen. Se se olisi puuttunutkin vielä, että olisin tukehtunut kaljaan noiden kahden nähden! 


Mietin nopeasti, etteivät he vielä olleet nähneet minua. Voisinko vajota pöydän alle piiloon? En. Liinaa ei pöydällä ollut kuin nimellisesti. Entä wc? Ei. Joutuisin kulkemaan heidän ohitseen. Ulos en päässyt. Ainoa vaihtoehto oli siis istua siinä paikallani ja rukoilla kaikkia jumalia pelastamaan minut tältä hirvittävältä tilanteelta. Aloitin : isä meidän joka olet taivaassa.. mitenkä se siitä jatkuikaan?? Hemmetin hemmetti!!

Otin äkkiä puhelimen taskustani ja aloin näpytellä viestiä, jotta näkymättömyysviitta suojelisi minua. ,"Nyt on velanmaksun aika! Tuu tänne ja heti! Tilanne nimeltä exän nöyryyttämänä ". Lähetä -lähetettyHUOM. Tarina on fiktiivinen jatkokertomus.

6 kommenttia:

 1. Tuo oli vielä pientä =D Silloin kun olin vielä tarjoilija ja työvuorossa, silloinen poikakaverini tuli ravintolaan uuden tyttö-ystävän kanssa ja istuivat tietenkin siihen pöytään johon minun piti tarjoilla. Silloin oli tarjoilijan (minun) hymy tiukassa ja palvelu ekstra hidasta. Se oli tosi nöyryyttävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi nyt on jo heiltä ollut todella lapsellista! Kyl kai exä tiesi missä sä töissä olit!? Sydämellä ei saa leikkiä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin odotan minäkin. Heh. Keksin ja kirjoitan aina uuden jakson sillä viikolla, joten vielä en tiedä minäkään, mitä tapahtuu.

   Poista
 3. Tää vaan käy jännemmäksi koko ajan...Kivaa viikonloppua Viltsu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva kuulla. Tämän piti olla lyhyehkö Jatkis, mutta... venyy ja venyy. Jatkukoon niin kauan kun on tarvis. :)

   Poista

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

B niinkuin banaani; onko värillä väliä? Tee itse banaaniherkku kesäksi

Minun aakkosissa B tuo välittömästi mieleeni herkkuhedelmän, banaanin. Banaani on ollut iät ajat yksi suosikeistani sen energiapitoisuuden,...

Kestosuosikit