Siirry pääsisältöön

Aurinko ja Evergreen naapurimaan janojuoma

Kesä on ihan huikeen upeeta aikaa. Aurinko antaa energiaa ja sekä luonto, että ihmiset heräävät talviunilta. Koko luomakunta joitakin talvityyppejä lukuunottamatta elävät täysillä, minut mukaan lukien. (Täysillä voi elää eri tavoin. Joko juosten paikasta toiseen tai ihan vaan nauttien sydämensä kyllyydestä siitä, että hiki virtaa ja on lämmin). 


Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, kuinka suuri tähti Aurinko on, kuinka kovaa se kulkee ja minkä ikäinen se on? Ei tarvitse googlettaa. Kerron nämä nyt. Jos voisimme tiivistää maapallot niin tiukkaan, ettei niiden väliin jäisi yhtään tyhjää tilaa, maapalloja tarvittaisiin huikeat 1,3 miljoonaa räiskälettä. Tältään laitettunakin jopa 960000 palloa. Eli valtava massa se Aurinko on. Ei ihme, että se on niin tärkeä ja arvokas meille. 

Aurinko on vähän niinkuin keski-iässä, elämänsä puolivälissä. Ikää sillä on noin 4,6 miljardia vuotta. Ja se vauhti on kunnon haipakkaa, mihin ei mikään formula-auto pystyisi koskaan. Nimittäin 800000km/h. Ja vaikkei numerot itsessään ole minun vahvinta alaani, niin huikean mielenkiintoisista asioista puhuttaessa juuri numerot auttavat ymmärtämään - Ymmärtämään asian ja oman pienuuteni. Vai mitä sanot siitä, että Aurinko painaa 1989 000 000 000 000 000 000 000 000 000 kilogrammaa! Ja MINÄ mietin laihduttamista!??! 

Aurinko ja yleensäkin avaruus on liian mielenkiintoinen aihe. Olisi vaikka mitä kerrottavaa vielä tästä järkälemäisestä jumalkuvasta, mutta jätetään ne seuraavalle kerralle. Siirrytään nyt viilentämään auringon poltetta sisäisesti. Matkataan Viroon ja käydään katsomassa, jos löytyisi mukaan jotain raikasta ja hyvää... 


Tänä aikana, kun kasvit ja koko pallon tämä puolisko kylpee auringonsäteissä, keräämme myös talteen tärkeitä vitamiinejä ja lehdet kehittävät lehtivihreää. Ilman auringonvaloa ja lämpöä emme voisi nauttia luonnon antimista. Esim. Huippuvuorilla kesä on tuntematon käsite ja sen näkee kasvillisuudessa. Yli 10 cm korkuista kasvillisuutta siellä ei ole. Saatikka niitä ravinteikkaita mehuja, mitä meillä täällä Pohjolassa. 


Auringon lämpö aiheuttaa myös runsasta hikoilua joten nestehukan vaara on todellinen, ellei lisätä nesteytystä. Onneksi kuitenkin tarjolla on meille suomalaisille puhdasta vettä. Veden lisäksi tulee juoda myös suoloja ja sokereita sisältäviä juomia, muttei runsaasti sokeria sisältäviä, heikommin imeytyviä juomia. Minun lemppareita veden kaveriksi on Heyday Evergreen-mehu, joka on 100 prosenttista raakamehua. Tämä ihanuus samoin kuin eri mautkin, löydät varmimmin vaikkapa Tallinnan reissulta Mustamäeltä Biomarket (Mustamäe Keskus) tai R-Kiosk (Viru Bussiterminal). Myös useista muista liikkeistä. Yhteystietoja voit katsoa TÄÄLTÄ. Suomessakin voit HeyDayhin törmätä, jos hyvä tuuri käy. Tartu silloin pulloon ja maista! On nimittäin HYVÄÄ! Ei mitään turhaa, vain puhtaita raaka-aineita ja MAKUJA! Mikään tölkkimehu ei minusta vedä tälle vertoja.

Evergreen pitää sisällään kesän ehdottomat ykköset, eli omenaa, kurkkua, pinaattia, sitruunaa, persiljaa sekä inkivääriä. Kaikki luomua. Tässä mehussa ei myöskään ole lisäaineita!


Evergreen maistuu puhtaalle luonnolle, aidoille mauille ja on raikas janojuoma. Ensimmäisenä suuhun tulvahtaa tuorekurkun maku, mutta hetikohta suussa tanssitaan juhannusvalssia kaikkien muiden makujen kanssa. Vanhoja perinteitä uudessa muodossa. Pullokin on näppärä sujauttaa käsilaukkuun, eväskoriin tai treenikassiin ja koska se on muovia, ei niin suurta vaaraa ole kolauttaa sitä rikki, kuin jos kyseessä olisi lasipullo. Pullon voi toki kierrättää tai pestä vesipulloksi biitsille.


Kevät on kuin Aurinkoa odottava Bonfire. Valmiina vastaanottamaan rusketusraidat. Kesä janoaa Evergreenin raikkautta ja syksyn satokausi maistuu pohjolan metsien Deep forestilta. Talvi suorastaan huutaa valoisaa Sunbeamia ja loihtii muuten niin kalpeaan viikinkiin valovoimaisuutta ja aurinkoenergiaa. Tätä on Heyday minun näkökulmasta. 

-Viltsumari-

Pr-sample Heyday myös facebookissa 

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Georganicsin kolme hiilen kovaa tuotetta hampaille

Mikä tekee ihmisestä, olipa mies tai nainen, kauniin? 
Varmasti vastauksia on useampia, mutta ainakin kaunis hymy. Sellainen aito, vilpitön hymy, jolla ei tavoitella mitään hyödykkeitä eikä ivata ketään. Hymy, jossa sielu valaisee temppelinsä kauneimmalla valollaan. Ihan sama, onko hampaita tai ei, raudat tai ei, koriste ja kultahammas tai ei tai vaikka suu ei aukeaisi edes. Mutta oikein kauniista, puhtaiden hampaiden hymystä ei ole haittaakaan.. 😁

Koska minun suuni reagoi tavallisiin hammastahnoihin, on käytössäni oltava aina sellaista tahnaa, mikä ei aiheuta kipua ja aftoja, ientulehdusta tai haavaumia. Koska myös seuraajissani on herkkäsuisia, esittelen kolme upeaa valkaisevaa tuotetta, jotka eivät satuta herkkää suuta. Annetaan hampaiden näkyä hymyillessämme!

Tuotteet olen saanut lahjaksi Ruohonjuuresta eikä minua velvoiteta esittelemään näitä. Teen sen ihan sinua ajatellen.


Georganics oli minulle uusi tuttavuus, mutta aktiivihiili valkaisevana jauheena on tuttua. Nyt pääsin testa…