Siirry pääsisältöön

Sisustusta kylppäriin

Joko sinä olet käynyt I love me-messuilla? Tänä vuonna  i love me-messuilla on muutama suosikkini mukana, joista yksi on Sunrise Cosmetics.  Sunrise Cosmetics onkin paikalla jopa kolmen edustamansa brändin voimin; ManCave, Iroha Nature ja Vivian Gray.

Minulle I love me-messut ovat aivan liian kaukana, joten tyydyn kuolaamaan toisten postaamien herkkupalojen perään. Muuten olisinkin intoa täynnä, sillä ihme on tapahtunut. Vai voiko lääketieteen kehittymistä sanoa ihmeeksi? Joka tapauksessa minulle löytyi SE OIKEA lääke SIIHEN OIKEAAN asiaan. Selkäranka- ja nivelreumalääkitys aloitettu hyvällä menestyksellä. Ilo ja onnellisuus ovat päällimmäiset tunteet. On siis täydellinen syy lahjoa itseäni ja sisustaa kotia ihan pikkuisen.


Olen aikani ostanut marketeista erilaisia pumppupulloja käsisaippuaa. Olen yrittänyt löytää meille parhaiten sopivan ja kauniin pullon pysyvään käyttöön. Kuitenkin siinä vaiheessa, kun pumppupullo on käytössä ollut tovin, ovat ne alkaneet kyllästyttää ja näyttää nimenomaan jonkun brändin omalta mainokselta. Ei sisustustarvikkeelta. Siksipä Vivian Grayn pumppupullot alkoivatkin kiehtoa enemmän ja enemmän. 


Vivian Grayn valikoimaan kuuluu lukuisat erilaiset kuosit ja värit, joten vaihtoehdoissa riittää jokaiseen makuun. Ensin olikin hieman hankaluuksia valinnassa, ottaisinko kultaa hohtavan pullon vai pantterikuosin. Lopulta valintani oli meille sopiva Diamonds Sundown Purple pumppupullo, joka sisältää nestesaippuaa. 


Tämä kaunotar on liukuvärjätty ihanilla strasseilla. Väritekniikka antaa elävyyttä ja saa kylppärissä valon siihen osuessa pumppupullon säihkymään. Tässä on siis katseenvangitsija. Mietinkin, jos tilaisin muutaman punaisen käsisaippuapullon jouluksi itselle ja lahjaksi. Vai olisiko se se kulta? 


Käsisaippua tuoksuu vihreältä teeltä, mikä mielestäni on miellyttävä ja rentouttavakin tuoksu. Ja se tärkeä asia, eli tuotetta ei ole testattu eläinkokeilla eikä se sisällä mitään ainesosia eläinkunnasta. Kaiken lisäksi käsisaippua puhdistaa hyvin ja pumppumekanismi annostelee sopivan määrän ja sotkematta pöytää tai itse pulloa. 

Onko sinulle Vivian Grayn tuotteet tuttuja? Pr sample: Vivian Gray käsisaippua pumppupullossa, Sunrise Cosmetics 7.90 €

Kommentit

  1. Itse olen menossa I love me messuille tyttären kanssa.
    Ihanaa tiistaita sinulle Viltsu ❤️

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Super Salt Balans testissä

5. kesäkuuta 2013


Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…