Siirry pääsisältöön

Korjaavat tuotteet meikille


Kun löytää jonkun, johon ihastuu, haluaa olla lähellä koko ajan. Hymy kasvoilla leviää sen myötä, mitä lähemmäs pääsee ja mitä enenmmän saa nauttia siitä ihanuudesta. Perhoset vatsassa, euforia, kaikki on niin kaunista ja voittamatonta. Sen tunteen kun pääsee kokemaan edes kerran elämässään, tietää, mitä on onnellisuus ja ihastuminen. Ihastuitpa sitten toiseen ihmiseen, lemmikkiisi, johonkin herkkuun tai vaikkapa verkkokaupan antimiin.


Minun yksi ihastuksistani on TheBos-verkkokauppa, joka on täynnä yllätyksiä joka kerta, kun sinne menen. Uutuudet houkuttelevat kokeilemaan ja Ale-kori tarjoaa todella pienellä rahalla erilaisia "herkkuja" meikeistä huiveihin ja koruihin. Tämänkin postauksen löydöt ovat kyseisestä verkkokaupasta bongattuja aiemmin jo. Koska ale-korin tuotteita ei enää saa sen jälkeen, kun ne on pois myyty, en tätä tuotepariakaan voi sinulle linkittää. 

 Lopputulos on peittävä, mutta luonnollisen näköinen. 


HD Pro Conceal-peiteaineet toimivat erinomaisesti peittäessään pieniä virheitä kasvoilta. Minun ongelmakohtiin hommaamani  Green Corrector, eli tuo vihreä tuubi, tasoittaa ihon punaisuutta, kuten näppyjä ja couperosaa ja lila tuubi, Lavender Corrector, häivyttää kellertäviä alueita ja ihon sameutta.


Nämä peiteaineet ovat hyvin peittäviä ja luonnollisia. Tuubeissa on kätevä sivellin, jolla väriä saa annosteltua ja levitettyä ongelmakohtiin kätevästi. Näitä aineitahan ei levitetä suurille alueille. 


Olen erittäin tyytyväinen siihen, että löysin The Bossin ja sitä kautta edulliset kosmetiikkatuotteet. Kaiken lisäksi saat valita yhden lahjan kun tilauksesi arvo on vähintään 35€. Lahjavalikoima on riittosa ja sieltä löytyvät niin huulipunat kuin pohjustustuotteetkin ja toki paljon muuta. 

Onko The Bos sinulle entuudestaan tuttu? 
Entä oletko käyttänyt näitä peitevärejä?


Jos voit aloittaa päiväsi ilman kahvia, jos voit olla iloinen kivuista ja murheista huolimatta, jos voit olla valittamatta etkä pitkästytä ihmisiä omilla murheillasi, jos voit syödä samaa ruokaa vaikka joka päivä ja olla siitä kiitollinen, jos voit ymmärtää että rakkaimpasi ovat liian kiireisiä ollakseen kanssasi, jos voit olla välittämättä siitä, että toiset ottavat sinun tavaroitasi, jos voit kestää kritiikkiä ja syytöksiä loukkaantumatta, jos voit kohdata maailman valehtelematta, jos voit parantaa päänsärkysi ilman lääkkeitä, jos voit iloita ja rentoutua ilman piristeitä, olet luultavasti perheen koira.


W7 Sheer Loose Powder - irtopuuteri on myös The Bossin valikoimasta hankittu. Tämä tuote löytyy yhä verkkokaupasta ja naurettavan halvalla, eli vain 4,90 €.
Kun availin tätä puuteria, aloin tuntea itseni tyhmäksi ja nauroin maha kippurassa sille, kuinka yksinkertainen asia voi ollakin niin vaikeaa joskus. Nimittäin puuteri oli päällystetty muovilla, jolloin kansi ei missään vaiheessa pääse irtoamaan eikä kaupoissakaan kukaan pääse koskettelemaan likaisin sormin valitsemaasi tuotetta. Sen jälkeen kannen alta löytyi sivellin, mikä myös oli pakattu niin, ettei se hölsky kannen alla. Irrotin muovit ja aloin kallistella puuterirasiaa ilman ja kannen kanssa. Yritin harjata kevyesti puuteria siveltimeen ja kokeilin sormella. Avasin välikannenkin varmuuden vuoksi, jos siellä sattuisi olemaan vielä joku folio tms esteenä. Mutta ei, ei vaan tullut puuteri rei ´istä ulos!  Aikani tolloiltua löysin syyn puuterin ulospääsemättömyydelle. Tarralla suljetut rei´ät! Voi että sitä pitääkin olla tyhmä välillä! :D :D Kun tarra oli pois, puuteri tuli rasiasta moitteettomasti. 


Irtopuuteri on minulle ollut aika tuntematon käsite meikkipussissani, joten mielenkiinnolla aloin testailla, kuinka tämä käyttäytyy kasvoillani. Irtopuuterillahan viimeistelee meikin ja pitää sen mattapintaisena koko päivän. Lisäksi se antaa virheettömän ja läpikuultavan lopputuloksen. Vasta nyt tiedostan sen, kuinka erinomainen tuote irtopuuteri onkaan! Sitä voi lisätä vain vähän, eikä tee puuteripeittoa kasvoille. Toki käyttötapoja on useampia, eli esim. meikkivoiteen päälle tältään tai kivipuuterin päälle päivän mittaan. Irtopuuteri kannattaa kuitenkin kiinnittää joko voiteella alla tai esim. kiinnityssprayllä päälle.

Korjausvärit ja irtopuuteri Pr-samples: The Bos

Kommentit

Minä olen ihan ihastunut irtopuutereihin ja hyvältä kuulostaa tämäkin puuteri.
Ihanaa torstaita sinulle Viltsu <3

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

Joulukalenteri luukku 15: joulutorttukortti tutorial

Olen yksi blogisisarista ja meidän joulukalenterimme on tänä vuonna joulutorttukalenteri. Se löytyy instagramista hastagein ; "joulutorttukalenteri17"  ja "blogisisaret". Minun luukkuni vuoro on tänään.

Kyseessä ei ole ihan perustorttuset, vaan meidän blogisisarten tortut ovat höystetty uudenlaisilla mausteilla. Mausteita ovat mm. Huumori, erilaisuus, mielikuvitus jne.
Ja aiheeseen sopivia torttuja löytyisi minultakin jo pellillinen..


Kuten epäonnistuneet torttuwienerit...

Enkelitorttu tai..

..Torttu kuin torttu.. hehheh.
Minun virallinen luukku on kuitenkin joulutorttukortti. Blogeissa ei näy kaikkien sisarten tortut, mutta minun torttuni tulee nyt tänne blogiini tutoriaalina. Toki myös siellä Instagramissa edellämainituilla hastageillä ja minun profiilissa on kuva torttukortistani. Löydät minut Instagramista nimellä Inspirationblogi TAI Viltsumari. Kyseessä yksi ja sama profiili. Ethän sekoita profiiliani muihin samankaltaisiin bloginimiin, joita on jälkeeni tull…