Hae tästä blogista

Jokainen tarvitsee silloin tällöin lisäenergiaa, myös kasvoille


Pitihän se synttärikakku täällä näyttää. Rakkaani teki anoppini kanssa ihanan mansikka-mango-kermakakun. Oli hyvää! Toimiva setti. Sellainen, mikä toimii ja kutkuttelee aisteja. Aivan yhtälailla kuin Nivean ihana Q10plusC-sarja. Ja tästä aasin sillasta päivän asiaan. 

Kuten olen blogissa kertonut, sairastan pysyvää, kivuliasta sairautta, joka ajaa kerta toisensa jälkeen vuoteeseen. Normaali elämänmeno on pois suljettu, eikä yöunetkaan ole taattuja. Jos satun nukkumaan "hyvät yöunet", tarkoittaa se 4-6 tuntia. Ei koskaan yhtään enempää. Ja koska unen vähyys, kivun tuoma stressi elimistössä ja sairaus itsessäänkin näkyvät kasvoiltani, innostuin täysin tästä Nivean setistä, kun sitä minulle tarjottiin. Olisin juuri sopiva henkilö testaamaan nämä voiteet ja onhan Nivean tuotteet ja myös Q10plus-tuotteet entuudestaankin tuttuja. 


Jokainen tarvitsee silloin tällöin lisäenergiaa. Ei vain sairaat. Sinulla voi olla lapsia, jotka valvottavat, kiire töissä, biletysviikonloppu ystävien kanssa tai muuten vaan hektinen elämä. Stressata voi niin, ettei saa unta tai unta ei vaan yksinkertaisesti riitä. Olipa mikä tahansa syysi väsymykseen, arki ja unettomuus voivat saada ihon näyttämään samealta ja väsyneeltä. Uudistuneen Q10plusC-sarjan tuotteet on suunniteltu toimimaan tehokkaasti yhdessä raikastaen kasvojen ilmettä.


Settiin kuuluu 3 tuotetta, joista kaksi on koko kasvoille tarkoitettuja ja yksi silmänympäryksille. Pakkaukset ovat helposti tunnistettavia Niveaksi kaupan hyllyllä. 


NIVEAn uudistunut Q10plusC-tuotesarja saa lisäpotkua kahdesta vahvasta antioksidantista: C-vitamiinista ja Q10-koentsyymistä. Ensimmäistä kertaa on NIVEAn tuotteisiin lisätty puhdasta C-vitamiinia, mikä toimii tehokkaasti solutasolla vahvistaen ihon omia uudistumismekanismeja. Energisoiva ja raikastava C-vitamiini häivyttää tehokkaasti ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä iholla ja parantaa ihosolujen hapenottokykyä jopa 50%. Hurjan suuri, muttei mahdoton lupaus minusta! 

Tutustutaanpas tuotteisiin yksi kerrallaan:


Ensimmäiseksi esittelen NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Day Care SK15 -päivävoiteen. 

Tämä ihanan hempeä vaaleanpunainen voide kosteuttaa kasvojen ihoa päivän aikana ja suojaa UVA- ja UVB-säteiltä. UVA- ja UVB -suoja ehkäisee ihon vanhenemista. Tuotteen elvyttävä koostumus sisältää luonnollista Gojimarjauutetta. 

Hämmästyksekseni huomasin kasvojeni värin muuttuvan saman tien, kun voidetta levitin kasvoilleni. Mitään väriaineita, mitkä ihoa värjäisivät, ei kuitenkaan purkissa ole. Olen todella ilahtunut löydettyäni päivävoiteen, joka saa kalpean ja harmaantuneen ihoni eloon. Kaiken lisäksi voide levittyy helposti ja imeytyy suht nopeasti. 


Toinen setin tuote on NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle Energy Eye Treatment -silmänympärysvoide, joka vähentää tehokkaasti pieniä juonteita silmänympärysihossa. Tämä silmänympärysvoide elvyttää ja virkistää silmänympärysalueen väsynyttä ihoa tehokkaasti. 

Voide imeytyy nopeasti ja tuntuu silmänympärysiholla kevyeltä.  Silmänympärysvoiteen koostumus auttaa ihosoluja hengittämään ja vähentää tehokkaasti pieniä juonteita silmänympärysihossa. Mitään ikinuorekkuutta ei kuitenkaan ole tarkoitus näillä-kään voiteilla tarjota.

Meikkaaminen niin päivävoiteen kuin tämän silmänympärysvoiteenkin jälkeen onnistuu aivan yhtälailla ja nopeassa tahdissa, kuin ilman voiteitakin. Setin tarkoitus ei tosiaankaan ole hidastaa arkirutiinejasi eikä  aiheuttaa lisää stressiä, vaan nimenomaan saada kasvosi loistamaan kauniina.

Pyyhi pakkauksen suutin joka käyttökerran jälkeen ennen korkin sulkemista, jotta pakkaus ja voide pysyvät hygieenisinä.


Kolmantena tuotteena settiin kuuluu NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle Sleep Cream + Energy -energiayövoide. 

Energiayövoide vahvistaa ihon omia uudistusmekanismeja nimensä mukaisesti yön aikana. Toisin sanoen korjaa ihoa vähän niinkuin kauneusunetkin. Iho on aamulla tasaisempi ja hehkuvampi. Myös tässä pakkauksessa hygienia on tärkeää.

Se, mitä näistä kahdesta tuubi-pakkauksesta huomasin, niin voide tulee molemmista ulos heti korkin avattua, eli olethan tarkkana, ettei voide tipahda lattialle ja joudu hukkaan. Sulje pakkaus heti suuttimen puhdistamisen jälkeen. 

Myöskin yövoide tuntuu miellyttävältä iholla eikä se suttaa tyynyliinaa. Näissä Q10plusC-tuotteissa Nivea on todella panostanut siihen, että voiteet imeytyvät nopeasti ja aloittavat välittömästi ihon hoidon, mikä niiden tehtävänä on. Pakkauksien korkeatasoinen alumiinimateriaali suojaa voiteen koostumusta valolta, hapelta ja epäpuhtauksilta. Näin voiteet säilyttävät C-vitamiinin paremmin. 


Nivean Q10-energy-sarja on suositeltu noin 30+, 40+ vuotiaille, joilla tosiaankin on univajetta syystä tai toisesta. Olipa kyseessä hetkellinen tai pitempiaikainen univaje. Itse olen huomannut kasvojeni alkaneen sädehtiä ja näyttää terveemmiltä. Pelkästään kasvojani katsoessa ei enää huomaisi olevani väsynyt ja kroppani stressaantuneen. Ja ei, en tarkoita, että MINÄ stressaisin. Kroppa vaan itsessään yksinkertaisesti muodostaa stressihormooneja väsyneenä, vaikka kuinka ajattelisin itse positiivisesti tai meditoisin ja rentoutuisin päivittäin. Tämä samankaltainen stressaus kropassa on melkeinpä jokaisella terveelläkin riippuen elämäntilanteesta tai ihan siitä lyhytkestoisesta hummailusta kylillä. Ei tässä iässä enää palauduta kuten teinivuosina. Se on faktaa! Olipa sinun univajeesi syy mikä tahansa ja kuinka lyhyt tai pitkä tahansa, suosittelen kokeilemaan tätä settiä. 


Onko sinulle Nivea tuttu? 
Käytätkö jotain Nivean aiempaa sarjaa tai jopa tätä samaa uutuus-sarjaa? 
Entä mikä sinun stressisi auheuttaa, haluatko kertoa?


www.nivea.fi
www.facebook.com/niveasuomi
www.facebook.com/niveamensuomi

www.instagram.com/niveasuomi/

Nivean tuotesetti saatu, pr-näyte Akvamariinilta ja Nivealta

4 kommenttia:

 1. Olen huomannut, että ihoni on iän myötä kuivunut enemmän. Kaikenlaiset seerumit ja öljyt pitävät onneksi ihon kunnossa. Niveassa tuoksu on plussaa.

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaa mielenkiintoiselta sarjalta. Kyllä mäkin alan jo huomata, että huonosti nukutut yöt alkavat näkyä kasvoilla muinakin asioina, kuin vain tummina silmänalusina :D

  VastaaPoista
 3. Outi, ikä tuo tullessaan muutoksia. Me +40v emme enää ole parikymppisiä. Totta että onneksi on apua saatavilla.

  VastaaPoista
 4. Salka, itse kullakin varmasti juonteita ja muita iän tuomia asioita. Mielestäni vanheneminen on luonnollinen prosessi johon ei piikkejä ja leikkauksia kaivata. Sen sijaan kunnolliset voiteet ja seerumit hoitavat ihoa. Hehkua saa!

  VastaaPoista

Kerro kommentissasi kuulumisesi, vastaa postauksen kysymyksiin, kerro rakentavasti mielipiteesi tai jätä vaikka hymynaama jälkeesi. Arvostan! Kiitän!
Xoxo Viltsumari
Ps. Löydät blogin myös Instagramista: @inspirationblogi sekä Facebookista @Inspiration . Pinterestissä olen nimimerkillä Viltsumari . Nähdään taas!

JOKO LUIT TÄMÄN?

Paiseita, korvakäytävää ja karhunpainia

Kuljemme kohti metsää. ajatuksenamme olisi löytää kaksikin kätköä niin, että ensin pitäisi löytää yksi kätkö ilman tarvittavaa laitett...

Kestosuosikit