Syyskuun ARVONTA


Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.

Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna.
Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa pesuainetta Na-Lauryylisulfaattia eikä säilöntäainetta parabentsoehappoa. Sen sijaan tuubiin on saatu mahtumaan fluoria, ksylitolia ja suomalaista luonnon betaiinia, joka tutkitusti pitää yllä suun kosteutta ja suojaa limakalvoja.


Salutemin hammastahna on erityisesti herkän tai kuivan suun ongelmiin kehitetty suomalainen tahna, joka sopii kaiken ikäisille vauvoista mummuihin ja vaareihin ja on siis tarkoitettu koko perheen jokapäiväiseen käyttöön. Minulle tästä ei ole tullut haavaumia eikä aftoja, joten peukutan täysin.
Kaiken lisäksi tämän tahnan voi jättää ohjeiden mukaan huuhtomatta ja sitä voi niellä sen hellävaraisen koostumuksensa ansiosta. Sopien siten mm. pikkulapsille ja vuodepotilaille, kaikille, jotka eivät osaa tai pääse huuhtomaan suutansa.


Ja sitten itse arvontaan: 

PALKINTO: 

Yksi (1) kappale Salutem-erikoishamastahna

ARVONTA PÄÄTTYY:

30.9.2017

VOITTAJAN NIMI JULKAISTAAN INSPIRATIONISSA HETI KUUN VAIHTEESSA!

TOIMI NÄIN: 
  • Kerro, mistä sinä pidät blogissani. Ruusuja ja risuja asiallisessa muodossa. 
  • Jätä kommenttiin nimimerkkisi, Myös anonyymit keksikää tunnistettava nimimerkki.
  • Blogin lukijaksi saa tulla. Se olisi erittäin miellyttävää minusta!
    Pakko ei kuitenkaan ole.
  • Blogissasi/facebookissa/Instagramissa saat mainostaa blogiani, mutta sekään ei ole pakollista. 
Onnea jokaiselle tasapuolisesti! Viltsuun ei voi vaikuttaa lahjomalla, mutta ainahan sitä saa koettaa. :D

Kommentit

mummo sanoi…
Olen käyttänyt tuota hammastahnaa jo vuosia koska en voi muita käyttää. Blogissasi parasta on suoruus ja asiapitoisuudet
SirpaH sanoi…
Syksyistä iltaa!
Kaikki sinun jutut on hyviä ja hyödyllisiä luettavia, askartelut kiinnostaa eniten :)
Tanja sanoi…
Etsin itse myönteisyyttä ja iloa elämääni ja sellaista sinun blogissasi löytyy. Ihania diy-juttuja. Hyvällä kielellä kirjoitetut postaukset.
tanja.dahlstrom@kolumbus.fi
bissecat sanoi…
Piristävä blogi en kyllä nyt mitään risuja keksi.Oispa kiva kokeilla kun tällä budjetilla halpis hammastahnat vaan tuttuja.
Salli M sanoi…
Blogisi on mielestäni asiallinen ja positiivinen. Mukaan myöskin arvontaan. Salli.moilanen35@gmail.com
Laitankin blogisi seurantaan. On nimittäin ihan uusi tuttavuus <3 Todella kauniita kuvia olet ottanut, mitä pikavilkaisulla huomasin. Tulen ihan ajankanssa katselemaan ja lueskelemaan kirjoituksiasi :)
Tyttärelläni on todella herkkä suu ja hänellä menee jatkuvasti suupielet auki. En tiedä johtuuko hammastahnasta, mutta jos onni sattuu kohdalle, niin hän pääsee sitten kokeilemaan tahnaa, niin tiedetään, jospa siitä olisi apua :)
Tervetuloa tutustumaan myös Maatiaiskanasen Elämää-blogiin :)
Aila sanoi…
Uusi tuttavuus tämä tahna, pitää tutustua. Blogiasi on kiva seurata.
Terveisiä kissapojille rapsutusten kera.
karhuoja@gmail.com
Anonyymi sanoi…
Löysin äsken blogisi, minua alkoi kiinnostaa sinun hieno suhtautuminen elämään noin kokonaisuutena, askartelutkin kiinnostavat. Hyvää syksyä.

henna.holappa1@luukku.com
Anonyymi sanoi…
Blogisi on eri tyylinen mitä muut blogit mitä luen, paljon ilahduttavia ja kiinnostavia juttuja luvassa, on ihan piristävää lukea.
Osallistun mielelläni arvontaan ja iloista syksyn jatkoa. :-)
blueflyingsnow(at)hotmail.com
Halejo sanoi…
Tykkään erityisesti blogisi avoimuudesta. Siitä, että käsittelet arkojakin aiheita rohkeasti. :) Tuota hammastahnaa olisi kyllä hyvä testata. hiltuha(at)gmail.com
Pirjo S sanoi…
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Viltsu sanoi…
JOS MIETIT TÄTÄ HAMMASTAHNAA, KANNATTAA LUKEA TAHNAN VOITTAJAN (MAATIAISKANA) KOMMENTTI POSTAUKSESTA JOHON NIMEÄNI KLIKKAAMALLA PÄÄSET.