Siirry pääsisältöön

Arvuuttelun tulos ja fiilistelyä Westerbackilta sekä konsertti-ilta

Onpa ollut erilainen viikko, mitä aikaisemmin! Niin paljon on mahtunut kaikenlaista elämyksellistä ihanaa viikkoon, että hyvä kun itse mukana pysyn. KIITOS KAIKILLE ONNITTELUISTA!!!Osallistuin siis Westerbackin Vuoden Gay-rakkaustarina-kirjoituskilpailuun, ja aivan viime metreillä saimme kutsun finaaliin. Ensimmäisenä etsimään yösijaa ja millä mennään sekä tietenkin vapaapäivää pyytämään ylihuomiseksi Muruselle töistä! Onneksi kaikki järjestyi nopeallakin ajoituksella. Junamenomatkalla jänitys jo alkoi nousta, joten lievitimme sitä mm. pullakahvilla. 

Finaali oli siis Helsingissä Westerbackin tiloissa. Vastaanottokomiteassa olivat mm. Mega-Paula Westerbackin henkilökunnan kanssa. Tilaisuus oli tarkoitettu vain kutsutuille avec ja näinollen tilaisuus oli lämminhenkinen. Kutsuvieraslistalla olivat mm. finalistit rakkaustarina-kisassa, mr.gay Finland-finalistit, julkisuuden henkilöitä eri aloilta sekä mediaa. Kirjailija Katariina Souri valitsi yhden mieleisensä tarinan voittajaksi. Katariina perusteli voittajakirjoitusta niin, että se kosketti häntä eniten, sillä elää itsekin samanhenkistä elämää. Tarinan kirjoittajasta ei käynyt ilmi, oliko kyseessä mies vai naispari, mutta kun voittaja julkaistiin, selvisi sen olevan naispari. Paras varmasti voitti, vaikkei tarinoita päästykään kuulemaan. Tarjolla oli viiniä, vaahtokarkkia ja sateenkaaren värisiä Cupcakesia. Musiikkivastaava löytyi DJ-pöydän takaa ja tilaisuudessa nähtiin myös niin Laukka-korusarjan suunnittelija, Marko Björs, kuin mainoskeulakuvahamotkin. Erityisesti Jonathanin (Jonathan Sparkle Silfver) seurassa viihdyimme, ja löysimmekin itsemme tilaisuuden jälkeen samasta osoitteesta... Nimittäin DTM:stä, jossa valittiin MR.Gay Finland 2016. Jonathanin poikaystävähän sen voitti, joten riemua riitti. Matkalta jäi käteen uusia kokemuksia, ystäviä, muistoja ja sateenkaaren värisiä asioita. Unohtamatta lahjakorttejamme! 


Täällä blogissa arvuuttelinkin teiltä, mitä voisit arvella palkinnolla ostavamme/saavamme. Ihania vastauksia kerkesi tulla (ennenkuin anonyymi paljasti vastauksen), ja oikeastaan kaksi vastausta nousi yli muiden. Turkin matka tai uusi kamera. Molemat olisivat ehdottomasti meille mieleen. Ihan eka postauksessa kuitenkin paljastin, ettei palkinto tule olemaan matkalahjakortti. Siispä Turkkiin emme lähde. Mitä kameraan tulee, niin jälleen huomasin, kuinka tärkeä se bloggaajalle olisi. Siis perusteluja sen ostoon löytyy kyllä! :D Mutta ei.. Sekään ei tule voittolahjiksella. 

Voittajat saivat 4000 euron arvoisen sormusparin, ja koska kyse todellakin on Westerback 1897 kello- ja kultasepänliikkeestä, joka on yksi maamme johtavia alansa yrityksiä, (valikoimassa sveitsiläisiä arvokellomerkkejä ja Euroopan johtavien valmistajien upeita jalokivikoruja sekä tyylikästä suomalaista pöytähopeaa), oma voittommekin loogisesti on heidän valikoimaansa. Ja kun rakkaustarina kyseessä, on palkinto rakkauden sinetti, eli sormuslahjakortti. Palkinnon käytämme vihkisormuksiin. Onhan ensi keväänä mahdollista tasa-arvoinen avioliitto rekisteröidyn parisuhteen sijasta. 


Ihanan illan jälkeen matkasimme Goodiebagit kädessä kohti DTM:ää ja Mister finaalia. Illan päätteeksi päädyin vielä Cristal snown syliin valokuvan ajaksi. Hassua... Vannotin koko illan, etten nimmareita pyydä enkä yhteiskuvia halua. No, nimmareita en pyytänytkään, mutta Tapio(Cristal snow) oli ihan pakko saada kainaloon. :D 


Kuviahan tuolta matkalta tuli räpsittyä vaikka ja kuinka, joten tässä megalomaanisessa postauksessa on vain murto-osa siitä kaikesta, mitä kameran muistikortti pitää sisällään. Kaikkein ihanimmat kuvat ovat kuitenkin sydämessämme. 


Tuon matkan päällimmäisiä tuntemuksia ja muistoja ovat myös se, kuinka julkisuus ja media toimivat keskenään, ja kuinka julkkkis-työkalu, eli oma keho ja ilme muuttuu kameran edessä ja takana. Nimiä en paljasta, mutta kieltämättä joidenkin kohdalla muuttui mielikuva huonompaan suuntaan. Harmi. 
Sen sijaan juurikin BB-Jonathan nosti pisteensä samoin, kuin ihana Katariina Souri ja Elya Zweyberg. Myös Petteri Paavola vaikutti oikein mukavalta nuorelta mieheltä (kuvassa aikaisemmin jo ylempänä)

Yöpaikaksemme saimme käyttöömme yksityisasunnon. Kyllä maailmasta löytyy vielä hyviä ihmisiä! Jätimme asunnon emännälle makoisia ylläreitä jälkeemme. Nyt sitten alkaa tosi teolla sormusten katselu. Mikäs sen ihanampaa, kuin omalla työllä ja meidän rakkaudella hankitut sormukset! 


Kotimatkalla sateenkaarilippu liehui sateenkaari-kukkasten kera, ja voinpa kertoa, että kisuherramme joka rakastaa kukkia, oli erittäin onnellinen tästä kimpusta. Ei, emme anna sitä repiä, mutta se, että sitä saa haistella... AAH! Toinen herra tykkäsi enemmän herkkutikuista. 


Matka oli nopeatempoinen ja antoisa. Yksi yö kotona ja sitten laukkujen purku ja uuteen iltaan valmistelut. ajatushan oli, että illalla juhlistamme vielä Roope Salmisen ja Tuiskun Antin konserteissa, mutta Antti oli sairaana, joten emme sitten häntä päässeetkään kuuntelemaan. Sen sijaan Roope veti hyvän shown. Yllätyin ihan kuinka rohkea hän on ja teemaan nähden puhui voimasanoja. "Mitä pahaa siinä on, jos kaksi aikuista ihmistä haluaa rakastaa!? Jollet hyväksy kahden samaa sukupuolta olevan rakkautta, en tahdo sinua keikalleni, ja voit painua V*&%(uun täältä"! WAU! Roopen omalla Instagram-sivustolla Roope pussaa miestä. :) 

Antin sijaan saimme nauttia todella upean shown Sannilta. Sanni ei jättänyt ketään kylmäksi, eikä anteeksi pyydellyt olemassa oloaan. Upea ihana Sanni! Ja jotta kakun päällä olisi kirsikkakin, niin olihan Haimilan Laurakin mukana matkassa valokuvaajan roolissa. 


Nyt keräämme voimia. Olen aivan naatti ja katkipoikki. Kannatti silti! Jos sanotaan, että kauneuden eteen pitää kärsiäkin, niin samaa sanoisin kokemuksista! 


Ai juu, ihana Lush, josta tuotteitakin olen täällä esitellyt aikaisemmin. 


Fiilistelykuvia...Kotimatka alkoi etsimällä tienviitta Kuopioon. En löytänyt kiireessä, mutta kaitpa se siellä jossain on?


Tällaisia kuulumisia. 
Tokihan tulen esittelemään sormuksemme täällä sitten, kun ne on valittu ja hankittu. siihen kuitenkin menee vielä aikaa. Nyt palaillaan arkeen... Paitsi että... Vielä on kesää jäljellä! Olehan kuulolla, sillä tämä ei jäänyt tähän. ;)

Kommentit

Susanna sanoi…
Voi vitsit teillä on ollu kiva ilta juhlissa! Onnea vielä!!!
On ollut todella kiva kokemus ja mukavat juhlat.
Silkku sanoi…
wau wau wau!!! Varmasti oli hienoa, onnea vielä kovasti teille kummallekkin ♥♥♥
Upea ja ansaittu juhlapäivä teillä on ollut. Ihanaa kun saatte kivat sormukset palkinnoksi. Crystalin kainaloon olisin minäkin halunnut.
ma-te sanoi…
Huikealta kuulostaa juhlapäivänne♫ ONNEA vielä teille♥♥
Tiia K sanoi…
Ihan mahtava päivä ja onnea vielä kerran menestyksestä, huippujuttu! <3
Tuula sanoi…
Tosi kivan kuuloista! Ihanaa, että olet päässyt nauttimaan!!
Viltsu Mari sanoi…
Susanna.kiitos. useamman päivän ohjelmaa siis, ei kaikki yhdelle päivää.
Viltsu Mari sanoi…
Enkuli, once in a lifetime.
Viltsu Mari sanoi…
Silkku kiitos paljon. Juhlat olivat vähän niinkuin "kuka ei kuulu joukkoon" , mitta olihan se mieletöntä.
Viltsu Mari sanoi…
Tiia k. Kiitos. Kerran elämässä-tapaus. Muistellaan vanhoina mummoina vielä.
Viltsu Mari sanoi…
Tuula, rankka reissu ja rankat jatkot lyhyen toipumisajan jälkeen mutta joskus on pakko tuulettaa päätä.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…