Taikasauvalla maailma kauniimmaksi


Tahdothan nauttia Joulun tähtihetkistä, olla huoleton lahjahärdellistä ja hemmotella itseäsikin siinä kaiken tohinan välillä?! Tahdotko lahjat läheisille, jotka tuovat iloa, ovat hyödyllisiä, näyttävät ja tuoksuvat taivaallisilta ja ovat vieläpä kauniisti pakattuja valmiiksi!? 

Taisitpa vastata kyllä aika moneen kohtaan. Ainakin joku teistä niin vastaili. 


Tuote, jonka sain Lushilta testiin, saa minut kerta toisensa jälkeen hymyilemään ja nauttimaan hetkistä, jotka vietän tämän tuotteet parissa. Nimittäin Magic Wand-Taikasauva!  


Meillä ei ole ammetta, vaikka ammeessa Lushin Magic wand toimisi ihanteellisesti ja loisi aammeen täydeltä ihania karamellintuoksuisia hattarakumpuja sekä keijukaispölyä kimalteen muodossa. . Minä käytän taikasauvaa vadissa, jossa teen jalkakylpyjä sekä käsihoitoja! Tämä taikasauva heilahtaa vadissa uudestaan ja uudestaan, eikä siis ole kertakäyttökamaa! 

Huhu kertoo, että leikkimielisessä kokeilussa meni ainakin tunti, rauhallista pyörittelyä, ennenkuin tähti oli kulunut loppuun… Kun olet saanut mieleisesi määrän kuplia ja vaaleanpunaista vettä, siirrä taikasauva kuivumaan ja odottamaan seuraavaa käyttöä. 


Jos minä olen näin innoissani ihanan satumaisesta keijusauvasta, niin mietippä jotain pikkulikkaa, joka saisi joululahjaksi omansa! Alta aikayksikön olisi pikkuprinsessa kylvyssä, eikä enää tarvitsisi tuskailla, saako pientä prinsessaa vannaan. :) 


Äläkä unohda että kyseessä on taikasauva – aina kun heilautat taikasauvaa kylpyvedessä, saat esittää toivomuksen!


Yhteistyössä Lush kanssa

Kommentit

Jos itselläni olisi kylpyamme, ostelisin ehdottomasti noita Lushin kylpypommeja. Ne on niin ihanan tuoksuisiakin! :)
Anonyymi sanoi…
Pitääkin piipahtaa Helsingin tunnelin Lushissa ja samalla auttaa joulupukkia.
Miniäkokelas kun on toivonut sieltä jotain joululahjaksi. Ja jospa samalla ostaisin itselleni tuollaisen tähden.
Hauska idea tehdä taikasauva saippuasta ☆
KataMaria sanoi…
Ihana taikasauva! :)