Poskilla punaa



 Laveran tuotteita on kehuttu ja palkittu. Viiimeisimpänä titteli vuoden paras luonnonkosmetiikkatuote 2016, minkä sai Illuminating eye crea-silmänympärysvoide. Ei siis ihme, että ihastuin myös Laveran muihin tuotteisiin. Viimeisimpänä esittelinkin kuvassa näkyvät aurinkopuuterin. Se tuli korostusvärini tilalle.


yhteistyössä Laveran kanssa

Toinen tuote, joka minua Laveralta ihastuttaa, on poskipuna. Kuinka kaunis se onkaan!
Lavera So Fresh Mineral Rouge Powder -Mineraaliposkipuna, sävyltään Charming Rose 01. Jostain syystä mineraalipunan väriä en saanut kuvattua oikein, joten kuvassa näyttää enemmän pinkiltä, kuin mitä se on. Oikean sävyn näet täältä.
Laveran ihana poskipuna sisältää jojobaöljyä sekä valoa heijastavia pigmenttejä. Yhdessä aurinkopuuterin tai korostusvärin kanssa viimeistelet meikkisi tällä poskipunalla saaden kauniin punan kasvoillesi. Poskipuna ja aurinkopuuteri laitetaan aina siveltimellä, ei puuterivipalla.

Poskipunan mineraalit hohtavat  hyvin hillitysti iholla, eikä mitään "sotamaalaus"-vaikutelmaa synny. Oma kalpea ihoni kaipasi juuri näitä tuotteita näyttämään terveeltä ja hyvinvoivalta. enää en tarvitse häpeillä harmauttani, joka siis johtuu sairauden tuomista seuraamuksista. Nyt voin olla kuin kuka tahansa muukin saamatta katseita osakseni siksi, että "mikä tolla on".

Kommentit

Ilman poskipunaa tai aurinkopuuteria en pärjää.
Tiia Koivusalo sanoi…
Ihanat! Tuota poskipunaa on miltei vaikea rikkoa, niin kaunis. Täällä käytetään poskipunaa ja aurinkopuuteria yhdessä. :) Iloa päivään <3