Pikkumusta pukee

Olen vastikää löytänyt takaisin aurinkopuuterin korostuspuuterin tilalle, ja blogipostauksessanikin mainitsin, että puuteria(kin) levittäessä siveltimillä on suuri merkitys. Huonot siveltimet levittävät puuteria ja meikkiä yleensäkin epätasaisesti ja saavat aikaan seepraefektin helposti. Lisäksi ajan saatossa siveltimet, vaikka kuinka ne puhdistaa käytön jälkeen, keräävät bakteereja. Oli siis aika hankkia uudet siveltimet ikivanhojen tilalle. Aikani etsittyä törmäsin itselleni uuteen kosmetiikkakauppaan netissä, Makeup Houseen ja Pieneen sivellinpuotiin . 

Pienen sivellinpuodin taustalla on Riitta Vaara, joka kouluttaa niin ammattilaisia kuin ketä tahansa kuluttajaakin meikkaus- ja sivellintekniikoiden saloihin. Koulutuksista voit lukea lisää TÄÄLTÄ. Huomaathan, että koulutuksen voit tilata Riitalta myös Helsingin ulkopuolelle, mutta sovi niistä hänen kanssaan tapauskohtaisesti. Suosittelen myös lukemaan ihanan kirjoituksen toteutuneesta unelmasta TÄÄLTÄ. Ainakin minulle se luo uskoa siihen, että aina kannattaa unelmoida ja kulkea unelmiaan kohti, vaikka mikä olisi.


Kukapa voisi vastustaa, jos verkkokalvoillesi ilmestyy ihastuttava pikkuinen musta ja siro käsilaukku!? Huokasin syvään ja päätin lipsua hieman aikeistani. Eihän siveltimiä voisi kädessä siltään kantaa... Eihän?! 


Uuuh, tämä käsilaukkuhan ON sivellinlaukku! Siellä ne ovat sulassa sovussa! Toimisi myös taiteilijalla pensseleillä tai virkkuukoukuilla, jos laatua haluaa tarvikkeilleen. Kyseinen säilytyspussi on nahkajäljitelmää. Siveltimet ovat erikseen hankittavia. Voit siis valita ihan omaan tarpeeseesi sopivat siveltimet tai vaikkapa pelkän sivellinpussin jo olemassa oleville siveltimillesi.


Pienen sivellinpuodin kanssa päädyttiin blogiyhteistyöhön, ja ihana käsilaukku siveltimineen saapui testaukseen. Olen ollut tyytyväinen siveltimien lopputulokseen ja erityisesti siihen, ettei enää tuhraudu aikaa aamuisin etsiessäni oikeaa sivellintä!
Kaikki ovat samassa laukussa rivissä. Siveltimet ovat kaiken lisäksi LAATUA, joten jo sekin auttaa nopeuttamaan meikkausta.


Eihän siveltimiä likaisena säilytetä, joten puhtaana ja toimivana pysyvät laukussa ja laukku,  kun peset siveltimet välittömästi käytön jälkeen.  Kun oikealle tuotteelle ja kasvojen alueelle on omat siveltimensä, on lopputuloskin ammattimaisempaa ja kaunista. Huoliteltu nainen on huoliteltu nainen.

Minun säilytyspussiini, tai kuten itse sen nimitin, käsilaukkuuni, mahtuu Pienen sivellinpuodin valikoiman siveltimiä  eri tarkoituksiin, kuten poskille, muotoiluu, rajaukseen, peittämiseen... Puodin valikoimassa on siis laidasta laitaan siveltimiä ja työvälineitä meikkaajille ja maskeeraajille.
Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimituskulu on 3,85 euroa/tilaus. Ei paha!

Pieni sivellinpuoti on myös Facebookissa.

Kommentit

maiju sanoi…
Kivan näköinen setti siveltimiä. Niitä ei ole koskaan liikaa.
Niin minäkin ajattelin joskus. Yhteen aikaan siveltimiä kuitenkin tuli huomaamattani reilusti yli tarpeeni, joten annoin pois paljon. Tällaiset paremmat jätin itselleni.
Outi, niin on. Ja laukku on tosi kätevä.