Kosanderi vs yrttitee?


Minua on pitkään kiinnostanut löytää hiuksille luonnollisempi vaihtoehto, kuin otsonikerrosta tuhoavat hiuslakat. jotain, mikä olisi toimiva käytössä ja jättäisi hiukset luonnollisen näköisiksi. siksipä innostuinkin löytäessäni Waku organicsin lähettämästä paketista hiustenmuotoilutuotteita testattavaksi. Aubrey selvittävä muotoiluvaahto Chia Mousse Defining sekä Aubrey hiuslakka Chia Hairspray Strong vahva tuki. 


Hiuslakka sopii normaaleille ja paksuille hiuksille. Se sisältää ravitsevia proteiineja ja pitää kampauksen paikoillaan koko päivän pehmeästi ja luonnollisesti, silottaa hiuksia ja vähentää sähköisyyttä. Olin tottunut vahvoihin lakkoihin ja siihen, että hiukset tököttävät kasassa. Siksi ensi reaktioni oli, että eihän tämä hiuslakka sellaista ole. No ei olekaan! Mitään luonnotonta turvakypärää tällä ei tehdä! Hiukset ovat luonnollisen näköiset, mutta ryhdissä! Lisäksi lakka tekee hiuksista kauniin kiiltävät. Mihinkään irokeesiin en tätä käyttäisi, sillä sitä kovaa kiinnitystä tällä ei saa, mutta normikampaukset, kyllä toimii!

Muotovaahto (kuvassa) sopii erityisesti hänelle, jolla kiharat taikka karheat hiukset. Runsaasti ravitsevia proteiineja sisältävä muotoiluvaahto vähentää hiusten sähköisyyttä, joten talvipakkasillakaan ei hiukset takerru kasvoja myöten, eikä myöskään sojota eri suuntiin kuin Turhapurolla.

Tällä muotovaahdolla saa lisää pitoa ja se lupaa erotella kiharat tehden karheista/kiharahiuksista kauniin kiiltävät. Minulla ei kiharoita ole (vielä), mutta käytän tätä hiusteni karheuden vuoksi.

Omega-3 rasvahappoja sisältävä luomuchiasiemenöljy kosteuttaa ja hoitaa hiuksia.
Luomukvinoaproteiini silottaa, vähentää sähköisyyttä ja tekee hiuksista kauniin kiiltävät. Keratiini vahvistaa hiuksia.

Kuten kuvastakin näkyy, tämän vaahdon ominaisuus on vetisempää kuin markettivaahtojen tanakka hattara. Chia vaahto "sulaa" kädelle suht nopeasti, samoin kuin katoaa hiuksiinkin. On siis nopeaa hiustenlaittoa eikä kiireisemmänkään uraäidin hiuksissa ole vahingossakaan valkoisia hahtuvia vain siksi, että tuli vähän kiire lähtö.

Tuoksu muistuttaa luonnonkosmetiikkaa, etenkin Aubreyn ihania voiteita. Nimittäin hyvin yrttinen ja miellyttävä tuoksu on molemmissa tuotteissa. Se on plussaa, sillä en ole koskaan pitänyt erityisesti hiuslakoissa haisevasta alkoholista. Kuin kosanderilla sivelisi hiukset.. hyh hyh. Nautin mieluummin hiuksissa JA teekupissa yrttien tuoksusta .

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Tosi kiva postaus ja tutustumisen arvoiset tuotteet:)
Muotovaahto on minun juttu. Varsinkin talvella pörröpääni ei olisi missään kuosissa ilman muotoilua.
Tiia Koivusalo sanoi…
Ovat aivan ihanat tuotteet. Mahtavaa, että luonnonkosmetiikalta löytyy kaikkea niin hyvää. <3 Mukavaa viikonloppua <3