Joulukalenteri, luukku 24



Se paras joululahja ei aina tarkoita materiaa, vaikka onhan ne herkut ja etenkin itsetehdyt lahjat kivoja. Toivon sinullekin joululahjaksi jotain, mikä oikeasti ilahduttaa, saa hymyilemään tai tuntuu sydämessä saakka. Jollekin se on vauvan potku masussa, jollekin lasten nauru, joku kenties halaa isoäitiä tai vaaria. Mikä ikinä se sinulla onkaan, NAUTI! Anna joulun tulla sydämeesi! 



Viimeinen joulukalenterin luukku on Mökkihöperön Riinan lähettämä ylläripaketti. Kyllä vain, hänellekin lähti ylläripostia jo aikaisemmin. :) 



Paketissa oli tonttu ja teetä sekä saatekirje. Tottakai sateenkaariperheeseen yksi tonttu mahtuu lisää. :D Kiitos Riina!




Tonttu sopii väritykseltäänkin kuuseemme, sillä tänä vuonna kuusi koristeltiin sateenkaaren värein.


Tonttu toi lahjat tullessaan kuusen alle..


Myös kisupojille omat lahjat...


Ja yksi suosituimmista paikoista on vartioida omia lahjoja kuusen takimmaisessa nurkassa piilossa! :D Milloin on leopardin poika, milloin leijonan poika vartiossa. 




Rakkauden ja suvaitsevaisuuden täyteistä joulua! Valoa, jouluntaikaa ja naurua!
Lapsenmieltä, halauksia, jotain ihan pienen pientä, suuren suurta...

Tavataan taas joulun jälkeen!

Kommentit

Kivaa ja iloista joulua teille <3
Maca sanoi…
Hyvää Joulua!
Unknown sanoi…
Ihana valkoinen kuusi on teilläkin! Lämpimät jouluntoivotukset täältä sinne teille ihanat ja kiitos vielä joululahjasta. Se on sitten niin kaunis!
Marsan tekeleet sanoi…
Hyvän Joulun Toivotus Sinulle
SatuKoo sanoi…
Meidän kisuilla on juurikin tuo pallorata ja siitä lähtee kiva ääni keskellä yötä, kun pelihimo iskee karvatassuille :D Ihanaa joulunaikaa!