Joulusta ja Ilmav/Laivoja osa 2


Kiitos ihanat blogini lukijat joulutervehdyksistänne niin blogissa kuin postitsekin. Ihana nähdä niin paljon uusia lukijoita mutta myös teidät jotka olette olleet jo Vuodatuksen ajoilta!

Kuvan tonttukortti on atc-kokoa ja löysin sen galleriasta blogini alkuajoilta. Siksi kuvanlaatukin on.. no.. nostalginen. Hih. 
Oli ihan pakko laittaa, sillä näitä originaali valokuvia katsoessa alkaa naurattaa.



Inspiration tulee jatkamaan samaa linjaa ensi vuonnakin. Edelleen lifestyleblogina ilman erillistä kohdistamista tiettyyn kaavaan, edelleen syvällisiä pohdintoja elämän moninaisuudesta ja ajattelemisenaihetta. Kyllähän suuret asiat tuovat iloa kenelle tahansa,  mutta taitoa on löytää onni myös pienistä arkisista asioista! 
Edelleen myös jokin haaste tai useampia tai /ja arvontoja.  Ja koska vihdoin pystyn istumaan ja olemaan jalkeilla, myös askartelu palaa kuvioihin tavalla tai toisella.  Sitä olen kaivannut! Oletko sinä valmis atc-vaihtoihin vaikkapa? 


Aikaisemmin oli IlmaV/laivoja-kuva. Onkos tämä nyt jatkoa sille?! ;)

Meillä alkaa tänään joulukoristeiden asettelu ja joululeivonta. Loma! Ihana päästä Murusen kanssa kokkaamaan yhdessä ja peittämään keittiö jauhoharsolla. Hih.

Lisäksi tuuraan jo tänään joulupukkia ja autan sillai erään tuttavaperheen joulusuunnitelmissa. Joskus on tärkeää huomioida lapsen toiveet erityisesti, erilaisellakin tyylillä. Vaikka leikkien joulupukkia ja kertoa saaneensa lahjalistan ja olevan jo matkalla. Ja vaikkei aattona tavatakaan, on silti kiltti ollut ja saa lahjansa. Jospa minä sitten 12 vuoden kuluttua kerron hänelle himpun narranneeni ja olleeni se pukki. 
Mikä sun suosikkijouluruoka on? Tai jos et vietä joulua niin mikä tällä  loma-ajalla on hauskinta? 

Kommentit

En vietä joulua, mutta suosikkiruokia kyllä riittää :D
Riisipuuro, peruna- ja porkkanalaatikot ovat suosikkejani <3
Ihanaa joulun aikaa.
Jenni, Reps. Kyllä meillä jauho pöllyää ja voi roiskuu. Jynssätään pöydästä taikinaa irti vielä viikonkin päästä. Löyhytellään sanomalehdellä palovaroittimen alla partsin ovi avoinna jne jne . Mä vähän luulen että telkkarissa on leikattu pois ne sotkukohdat ja siivoamiset. Hih. Vai voiko ammattilainen osata kaiken niin paljon paremmin tässäkin asiassa... Hmmm. .. Tomi Björks vois tulla kokkaamaan meille ja leipomaan, niin mä sit katsoisin kuin käy ja dokumentoisin tulokset tänne. Heh heh.
Outi , ei paha. Noista riisipuuro löytyy tämän joulukuun ruokalistaltamme myös
Tiia Koivusalo sanoi…
Tunnelmallista joulua ja ihanaa, että nyt teillä siellä ja pääsette nauttimaan joulun kiireettömyydestä. Lämpöisin ajatuksin Tiia <3
Tuta sanoi…
Tunnelmallista joulunaikaa sinulle:)
Riina sanoi…
Ja yhdellä arvalla siis...