Joulukalenteri, luukku 16


Aamu alkoi aikaisella ylösnousulla ja pikaisella aamupalalla. Lunta satoi sakeana, joten maa on valkoinen. Minusta suomalainen joulu kaipaa lunta, vaikka myönnän vielä joku vuosi sitten haaveilleeni "ihmeestä, joka tekisi Suomen talvista lämpimämmän ja lumetoman". Aivan uskomatonta, että edes toivoin niin! Nythän se on kovaa vauhtia menossa siihen suuntaan, eikä se ole laisinkaan hyvä asia eikä ihmeen kanssa tekemisissä! Olisi surku jollei lapsen lapseni tai heidän lapsensa enää koskaan näkisi lunta! Mutta minun ei ole tarkoitus paasata ilmastosta eikä lumesta. Oikeastaan paasaaminen saa jäädä kokonaan.  

sairaalan pihamaalla

Instagramin puolella osallistuin Supermoodin joulukalenteri-kisaan, jossa voi voittaa Youth  glo-tuotesetin. Arvaappas, kuka onnellinen sen voitti! 

arvonta


Paketti saapui kotiin ja ai mahotonta, kuinka yllätyinkään siitä, miten tuotteet oli pakattu! Jotenkin sitä vain oletti irtopakettina niiden kaikkien ihanuuksien tulevan, mutta ei suinkaan! Tuotteet olivat omassa rasiassaan, joka minulle tuo mieleen aarrearkun. 

rasia

Ihastuin! Tämä laatikko tulee olemaan tallessa aarteilleni.
palkinto

Paketista kurkisti kolme hurmaavaa tuotetta. Kaksi näistä kyseistä Youth Glo-sarjaa ja yksi Ekoboostin One Minute Facelift. Tämä ihana pakurikääpäseerumi kohottaa ja kiristää välittömästi ihoa.   

Youth glo-setti

Kuorintavoide, Luxury peel, vilkastuttaa ihosolujen uusiutumista ja saa välittömästi ihon uusiutumaan ja heleytymään.  Voimakkaasti heleyttävä kasvonaamio, The babyface Mask, antaa iholle nuorekkaan hehkun ravitsemalla ja napakoittamalla ikääntynyttä ihoa. Juuri sopiva joululahja aikuiselle naiselle, minulle! Kiitos Anne!

Ja jos sinä kiinnostuit, niin koko joulukuun on toimituksen ilman postareita TÄÄLLÄ.

avaruus

Päivän luukkuna siis arpavoitto ja ihanainen kokonainen avaruus. Runo on omani. Pöytälaatikon jäänteitä.

Elämä on välillä mustavalkoista,
jolloin sattumia ei lasketa.
On vain valintoja.
Ottaakko päärynä vai omena.
Kyllä tai Ei-vastauksia.
Olla tai ei olla.
Nähdä totuus
tai sulkea silmänsä ja sydämensä.
Puhua totta tai valehdella.
Kurkottaa tai nöyrtyä maahan saakka.
Kuulla tähtitomun laskeutuvan
tai tuntea kuun henkäys iholla.
Elämä on väriä
ja valojen ja varjojen riistäytymistä käsistä.
Pilkkopimeääkin ehkäpä.
Hernekeittoa aamiaisella.
Elämässä ei ole vain yhtä voittajaa, eikä yhtä häviäjää.
Olemme sitä kaikki, kaiken aikaa, kaikkialla. 


-Viltsu-

p.s. Olethan kuulolla! PIAN ON JOULUYLLÄRIN AIKA!

Kommentit

Onnea voitosta. Mahtavan paketin olet saanut!
EstherH. sanoi…
On se kiva että sinäkin voitat välillä ja saat iloa näin ulkoapäinkin. Luin tuossa aikaisemman postauksesi,ilmeisesti olet myös veskari :;) Itse olen ja universumi on seuralaiseni ...en tiedä onko asiaa mikä ei jollain tapaa kiinnostaisi, mutta kun ei ole aikaa kaikkeen.

Kiitos postauksistasi ja toivottelen Hyvää joulua sekä terveyttä ensivuodelle,sekä iloa ja ihania yllätyksiä :)
Toki luen vielä mutta en tiedä miten kommentoin..
Ihana voitto. Onnea.
Upea tuo joulukuusi.
Kiitos Outi! todella ihana paketti!
Esther, veskari? Mitä lie pitää sisällään tuo ajatus, mutta monessa olen mukana, kaikkea vain voimien mukaan. En haali liikaa ohjelmaa, jotten väsy kokonaan, mutta haastan, jotten väsy kokonaan. :D

Kiitos, kieltämättä tällainen, mihin ei tartte tehdä töitä ihan älypaljon, on kaipaamaani hemmottelua. Yleensähän kaiken näkyvän taa kätkeytyy rutkasti työtä. sitä taas ei moni ymmärrä, huomioi, tiedosta. Ilmaistahan ei ole kovinkaan moni asia.

Kiitos, toivon kaikkea tuota sinullekin. Tuolla facebookin puolella suljetussa omassa profiilissa kirjoitin lauseen, minkä voisin täälläkin sanoa: Mikäpä sen parempi lopetus raskaalle vuodelle, kuin lopettaa se omin jaloin. Eli tarkoittaen toivoa, terveyttä, iloa ja sitä, että kyllä kohtalolla on antaa, jos ottaakin.

hyvää joulun aikaa !
Enkuli, Kiitos ! Minustakin kuusi on ihana ja se on puinen! Ei mitään muovi- tai lasimatskua, mikä olisi kova materiaali pehmeälle maisemakuvalle.