joulukalenteri, luukku 11. Tutoriaalivinkki


Kaikki paketissa-blogin Jani ja Aleksi innostivat minua tämän päivän kalenteriluukun tekemisessä, sillä jos löydän jotain ihanaa, kivaa tai Inspikseen sopivaa, tottakai tuon sen esille muillekin. Kaikki paketissa oli Ylen aamu uutisissa ja video, jonka näin heistä, avasi silmäni rusettien teossa! Voiko oikeasti olla näin yksinkertaista tehdä täydellinen rusetti?! VOI! 

Olen keräillyt rusettiohjeita ja yrittänyt väsätä rusetteja haarukoilla ja käsin. En vaan ole ollut tyytyväinen tekniikoihin enkä lopputulokseen. Siksi tämä ohje on niin MUST jaettava! 
Ei, en todellakaan tee tutoriaalia tai omi muutoinkaan ohjetta blogiini, sillä pojathan sen ohjeen ovat keksineet ja heille kaikki kunnia. Siispä linkkivinkkaus kuinka tässä alapuolella oleva rusetti syntyi ja mistä rusettiin idean sain. Tätä tulen käyttämään jatkossakin ja tein jo oman "haarukankin". Kiitos Kaikki Paketissa ohjeesta


Rusetin tein poikien ohjeella, mutta käytin kahta nauhaa päällekäin, jotta sain kaksinkertaisen rusetin. Sen jälkeen ensin iso litteä kukka liimalla (tai harsien) rusettiin kiinni ja päälle vielä liimalla toisiinsa varsista kiinni kieputetut 3D-kukkaset. Kieputin kukat siksi toisiinsa ensin, jotta pysyvät paremmin kiinni ja helpompi liimata rykelmä, kuin erillisenä. Lisäksi vaikkei kuvasta näekkään, kieputetut varret myös kähersin, joten myös varsiosa on osa kokoelmaa. Antaa kivan vihreän lisän rusettiin. Pitsinauha antaa rusetille ryhtiä, organzanauhan kimallehippuset juhlavuutta. Toki kukat olisivat joulupaketissa joulukukkia, mutta tämä rusetti ei ole matkalla joululahjaan. 


Joulupaketista puheenollen aasinsiltaa pitkin päivän kalenteriluukkuun. Luukun lähetti rakas ystäväni, Sussu. 



Sussun paketti on ulkoisestikin teemaan sopiva. Himpun erilainen, kaunis, näyttävä ja persoonallinen. Lahjan saajalle sopivannäköinen. Eikö totta!?



Sussu on niitä, joille paljastan synkimmätkin salani. Sussun henkiset lahjat tietäen, hän aavistaa aina ensin, ja kuulee selitykset aavistuksilleen sitten. Tosi ystävyyttä.

Sussu on nytkin tehnyt minulle "Viltsun oman Voimapuun", jota tarvitsenkin. Onhan huomenna hautajaiset ja lisäksi elämme kaiken aikaa erään toisen läheisen suhteen pelossa, milloin enkelit hakevat hänet. Kaiken kukkuraksi, jottei liian helpolla päästäisi, akuutein todellinen hätä siitä, löydämmekö palan minusta, sydämestäni, elossa vai emme, milloin, mistä, missä kunnossa. Jokainen päivä ilman hoitoa on vakava asia! Voimapuuta tarvitaan! 

Kaikkea ei näe ulkopuolelta ohi pyyhältäen vauhdilla tuulispään lailla. Jollet näe itse puutakaan, kuinka voisit nähdä perhosta puun oksalla laulamassa tuutulaulua kotelolleen?!


Lisäksi voimauttavan puun kanssa paketista löytyi pieni kuori samaa settiä ja kuoressa kaksi magneettia. Mitalleja! Yksi onnenpäivä ja hurmaava kisu, kenties itse Luna-prinsessa? Molemmat mitallit ovat onnea tuovia ja tuntuu, kuin olisin juossut maratonin Sussun kannustamana ja saanut kaulaani kaksi mitallia mitallikorokkeella seistessä silmät kyynelissä kuunnellen Maamme-laulua käsi rinnalla ja katsellen tangossa ylös nousevaa Suomen lippua.

Kiitos Susanna! 


Päivän kuvaosiossa leikataan verhoja. :) Maalatkaamme oma maisemamme tänään, huomenna, katse eteenpäin suunnattuna.

Toivotan sinulle nyt jo hyvää viikonloppua!

Kommentit

Tulipa kaunis rusetti.
Mukavaa viikonloppua.
Suloinen luukku todella. Sussu se osaa yllättää aina.
Kiitos Outi, hyvää viikonloppua!
Enkuli, mitähän siitä tulisi jos me kolme olisimme saman kahvipöydän äärellä?!
Susanna sanoi…
Kiva että tykkäsit! Voimia huomiselle päivälle hautajaisiin ja tsemppiä kaikessa ja kaikille teidän perheessänne ja lähipiirissänne! Kiitos myös ihanista sanoistasi ♥ Olet hyvä ystävä!
Mukavaa, että meistä oli apua. Ja kiitos kunniasta :) Oikein kaunis rusetti syntyi. Paljon voimia raskaisiin aikoihin. Ison halauksen lähetän.
Nanna sanoi…
Ihana taulu! Voimia sinulle ystäväni <3
KataMaria sanoi…
Poikien tekemä rusetti oli kyllä kätevä! Täälläkin kai otettava se käyttöön. :)