Ikuisesti valkoinen joulu

Joulu on juhlittu ja arki alkanut meidän kodissa. Murunen kävi joulupäivänäkin töissä, joten mitään pitkää joululomaa tai suurempia suunnitelmia meillä ei ollut tänä jouluna. Silti joulupukki oli käynyt kuusen alle tuomassa lahjoja, kuten kynttilänjalan ja alempana näkyvän enkelilumipallon ja paljon muuta. Myös kisupojille, jotka puskivat ja kiittivät vielä joulukuustakin lahjoista. :D  


joulupöytään
Kerroinkin jo aikaisemmin, että paras joululahja oli tietää läheisenikin olevan turvassa ja voivan paremmin. Ilo ja kaikkien hyvinvointi on ollut  minulle sitä parasta joululahjaa ikinä. Ilo nähdä toisten avaavan lahjoja ja yllättyvän iloisesti. Ilo kuulla saaneensa juuri sitä, mikä oli mieluinen, ilo lasten saada viesti joulupukilta ja kyllä meidän iloa oli pystyä viettämään joulu jalkeilla!
Nähdä ja kuulla toisten nauttivan, ja tottakai nautin minäkin. Jotenkin vain se toisten ilo on parasta, mitä tiedän. Siitä se oma ilokin kasvaa huimasti. Kyllä asenne tekee joulun!
Ja ruoka, ja kynttilät ja läheiset ja ... :D 



Meille tuli valkoinen joulu aatoksi, mutta sitten se suli pois. Sisällä valkoinen joulu voi olla koska tahansa, kun ravistelemme enkelilumipalloa. Joulupäivänä kävimme Murusen töiden jälkeen elokuvissa katsomassa Point break. Oli erilainen ja hyvä leffa.


Lasipallot taitavat olla vallanneet kotimme, sillä erilaisia lasisia palloja on useita. Kristallipallo on myös, mutta myös esim. Pentikin pallo-maljoja eri kokoja. Enkelipallo käy siis täydellisesti meille.

Kiitos rakas joulupukki!

Kommentit

Lasipallot on ihania sisustuksessa.
Kivaa alkavaa viikkoa <3
Silkku sanoi…
Ihania lahjoja. Lasipallot ovat kauniita.
Tiia Koivusalo sanoi…
Pienestä asti ollut heikkous lumisadepalloihin, niitä on taianomaista ja rentouttavaa katsella. :) Mukavaa alkanutta viikkoa Viltsu <3
Outi, niin ovat. Valo käy niistä ihanasti läpi. Muutenkin ne ovat niin hauraita ja hentoja. Silti vahvoja.
Silkku, eikös vain olekin. :)
Tiia, kuin myös. Mielikuvituksessa kävin lapsena lasipallojen sisällä niissä maisemissa mitä palloissa kuvattiin. Milloin olin lumisateessa seisova luistelija ja milloin seurasin innoissani joulupukkia.