Hus pois stressi!

Vanha kelttiläisnaisten perinne oli auttaa ja parantaa sairaita luonnon lääkekasveilla. Kyseiset viisaat naiset olivat nimitykseltään Weledoja. Weledoilla oli suuri joukko seuraajia, joita he opettivat luonnon ja rohdosten suhteen. Luonto, rohdokset ja hyvää tekevät yrtit ovat tänä päivänäkin yhä arvokkaita ja arvostettuja asioita. Siitä syystä myös luonnonkosmetiikan ammattilanen, Weleda,  on olemassa. Weledan kunnianhimona on parantaa ja hoitaa muita, ja levittää arvojaan ympäri mailmaa korkealaatuisten tuotteiden kautta. Löydät Weledan myös Facebookista!

Lavender Relaxing Body Oil on hierontaöljy, joka hoitaa ihoa samalla rentouttaen ja rauhoittaen. Yhdessä hieronta ja oikeanlainen eteerinen öljy tekevät ihmeitä lihaksille. Aito laventeliöljyn tuoksu poistaa jännitteet mielen kautta samalla, kun manteliöljy ja kevyt seesamiöljy tekevät ihosta pehmeän ja joustavan. 

Mieti vaikka tilanne, jossa raskas työrupeama tai lastenhoito saa hartiasi kiristymään. Pelkkä kuivahieronta ei ole ihanteellista niin hierojan kuin hierottavankaan kannalta. Hierontaöljy antaa luistoa ja keventää työtaakkaa hierojalta mutta samalla myös kitkaa hierottavalla. Lopputulos on helpompi, pitempi ja parempi hierontalopputulos. Puhumattakaan juuri laventelin hurmaavasta tuoksusta, joka siinä sivussa kuin huomaamattaan vaikuttaa rentouttavasti mieleen. Monet lihasjumit tulevat stressistä.

Oletko kokeillut hierontaöljyjä ja todennut niiden tuoksuvan omituiselta? Keinotekoisia hajusteita, jotka tuskin ovat edes iholle terveellisiä. Weledan hierontaöljyssä tuoksu on luonnollinen laventeli. Lisäksi annostelu on helppoa eikä liikaa öljyä tule kerralla käsiisi. 


Käyttö:

Levitä öljyä ohuelti hieman kostealle iholle suihkun tai kylvyn jälkeen ja hiero kevyesti.
Voiko siis helpompaa olla?!
Sisältö:

Manteliöljy, seesamiöljy, laventeliöljy, aidot eteeriset öljyt

sponsoroitu Weleda

Kommentit

Tiia Koivusalo sanoi…
Weledan öljyt ovat aivan ihania <3