Hae tästä blogista

YksisarvinenYksisarvinen on taruolento, joka kuvataan tavallisesti joko sirona valkeana hevosena tai nuorena vuohena, jolla on kierteinen sarvi keskellä otsaa. Minulle yksisarvinen tuo mieleen sarviotsaisen hevosen, joka voi olla väriltaan lähes mitä tahansa. Yksisarvisen silmien kerrotaan olevan syvänsiniset ja täynnä tähtiä. Yksisarvinen pystyy keskustelemaan ihmisen kanssa sanattomasti, telepaattisesti. Se ääntelee harvoin, mutta saattaa karjua raivokkaasti ja kauhistuttavasti jouduttuaan ahdistetuksi. 

Yksisarviset ovat hieman erilaisia, kuin enkelit. Ne ovat kehittyneet yksisarvisiksi syntymällä ensin hevosiksi ja sen jälkeen ovat kehittyneet henkisellä tiellään, jättäneet fyysisen kehonsa ja kehittyen yksisarvisiksi. 

Yksisarvinen ei ärsyynny helposti ja on luonteeltaan rauhallinen ja kiltti, jopa leijonan ystävä. Vangitsemisen edessä se kuitenkin taistelee urheasti viimeiseen asti. Yksisarvisen sarvi erittää myrkkyä, joten muut eläimet väistävät sitä esimerkiksi lähteellä ja myös pyrkivät suojelemaan sitä vihollisilta. Ei se kuitenkaan mitään pahaa tee muille eläimille, jos sillekin ollaan ystävällisiä. 


 Yksisarviset toimivat siis puhtaasta valosta käsin, eikä niillä ole fyysistä kehoa. Yksisarvisilla kuvataan yleensä olevan kaunis sarvi otsassaan. Tämä kuvaa kolmannen silmän kehittymistä. 

Yksisarvinen on yksineläjä mutta pariutuu jälkeläisten kasvatuksen ajaksi. Joskus yksisarviset voivat kerääntyä laumaksi, ja niiden kerrotaan vaeltavan kerran vuodessa Eedenin puutarhan paikalle Eufratjoen suulle. Joissain kristittyjen legendoissa, joskaan ei Raamatussa, yksisarvisen kerrotaan olleen ensimmäinen Aadamin nimeämistä olennoista, minkä ansiosta Jumala antoi sille erityisen paljon sulokkuutta ja älyä. Aadamin ja Eevan sekä yksisarvisen välille syntyi syvä ystävyys, ja kun ihmiset karkotettiin Paratiisista, yksisarvinen seurasi heitä omasta tahdostaan. Sen seurauksena yksisarvinen on aina ollut läheinen juuri ihmisen kanssa, erityisesti naisten. Sen pystyy kesyttämään vain neitsyt.


Yksisarviset voivat ohjata valoa sarvestaan pyytäessämme erilaisiin asioihin ja voimme näin vastaanottaa parannusta niiltä.

Monet keskiaikaiset tarinat kertovat yksisarvisen metsästyksestä sen arvokkaan sarven vuoksi. Yksisarvinen saatiin kiinni houkuttelemalla se ansaan kauniin neidon avulla, jonka syliin se mielellään tuli painamaan päänsä. 

Yksisarvisen sarvi on ollut haluttu, koska sillä on uskottu olleen parantavia tai maagisia ominaisuuksia. Sarvi nautittiin jauheena erikseen tai sekoitettuna toiseen lääkkeeseen, tai sarvesta tehdystä kupista juotiin. Monien tautien lisäksi sarven on uskottu parantavan myös tulehduksia, myrkytystä ja matoja. Sen uskottiin myös lisäävän nauttijansa onnellisuutta ja pitkää ikää. Sarven kerrottiin paljastavan myrkyn hikoilemalla ja vaihtamalla väriä sekä neutraloivan myrkyn, kun se kaadettiin sarvesta tehtyyn kuppiin. Tämä käsitys perustui vanhaan tarinaan, jossa yksisarvinen puhdistaa myrkyn muiden metsän eläinten juomavedestä koskettamalla sitä sarvellaan. Yksisarvisen sarvea on käytetty myös potenssilääkkeenä. Eurooppalaisessa mytologiassa yksisarvisen sarven alkuperäinen seksuaalinen merkitys kuitenkin häivytettiin. Koska sarvi kasvoi keskellä otsaa, jossa henki asui, tulkittiin sarvi pikemminkin henkisyyden symboliksi. Yksisarvisesta tuli näin puhtauden ja voiman vertauskuva.


Yksisarvisen sarven juuressa on uskottu olleen joskus salaperäinen punainen ”rubiini”. Sen on arveltu suojelevan myrkyltä, rutolta sekä surulta ja painajaisilta, kun sitä pidettiin amulettina tai nautittiin jauheena. Rubiini mainitaan usein esimerkiksi Aleksanteri Suuren legendoissa. 

Yksisarvinen nähtiin keskiajalla usein Jeesuksen symbolina, minkä johdosta moni kardinaali ja piispa otti yksisarvisen koristeaiheekseen. 


Yksisarvishoito on voimakas energiahoito. Hoidosta käytetään myös termiä uskomushoito.
Yksisarvishoito sopii terveyden ylläpitämiseen, oman henkisen hyvinvoinnin ja kehityksen lisäämiseen, väsymyksen ja stressin hoitoon, sairauksien lievittämiseen ja hoitoon sekä tunnetason asioiden hoitoon. Se sopii silloin, kun koet siihen tarvetta ja kutsua. 

Hoidon vaikutus voi tuntua erilaisina fyysisinä reaktioina, kuten lämmön muutoksena, värähtelynä, kihelmöintinä, paineen tunteena, värien näkemisenä tai erilaisina tunnereaktioina, kuten ilo, itkuun purskahtaminen, onnellisuus... Hoito voi tuntua myös jonkinlaisina kiputiloina kehossa, mutta kun energialukko aukeaa, kivun tunne menee ohi. Yksisarviset työskentelevät sielutasolla ja niiden välittämänsä energia on hyvin voimakasta. 

 Yksisarviset myös auttavat sinua ymmärtämään ja näkemään elämäntehtäväsi sekä sielusi suunnitelman selkeämmin.  Saat myös mahdollisesti avattua yhteytesi Yksisarvisiin tai vahvistettua jo olemassa olevaa suhdetta.

Jotkut energiahoitajat tekevät hoidon vain aikuisille tai yleensäkin ihmisille, jotkut tekevät myös lemmikeille. Kysymällä se selviää. 

Yksisarvishoito on lääketieteelliseen tutkimukseen perustuvan lääkinnän ulkopuolelle jäävä hoitomenetelmä. Älä korvaa lääketiedettä tällä hoidolla. Energiahoidot toimivat täydentävinä ja tukevina hoitoina lääketieteen kanssa. 

4 kommenttia:

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Kuulostaapa mielenkiintoiselta. Olisi kyllä kiva testata joskus tällaista vaihtoehtoista hoitoa.
Mukavaa helmikuuta sinulle Viltsu <3

Silkku kirjoitti...

Mielenkiintoista luettavaa, kiitos kun jaoit ❤️ hyvää sunnuntaita sinne teille 😊

Viltsumari kirjoitti...

Kiitos sinulle.

Viltsumari kirjoitti...

Kiitos. Nämä hoidot olen kokenut voimauttavina ja ihanina. Niistä saa valoa itseenkin.

JOKO LUIT TÄMÄN?

Bumerangityynyllä selkäkipuja vastaan

-Yhteistyö- Oletko koskaan miettinyt sitä, miksi me oikeastaan nukumme? Miksi keho sanoo, että nyt väsyttää, nyt on aika käydä nukkumaan? Mi...