Hae tästä blogista

Henkinen hyvinvointi ja Kauneus shotit

Sopiva määrä hemmottelua kuuluu henkiseen hyvinvointiimme. You & oil - kauneus shotit ovat sopiva annos itsestä välittämistä ja hemmotteluhoitoja hektisen arjen keskellä. Kauneusshotit ovat tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön.

Siinä missä fyysinen hyvinvointi vaatii terveellisiä elämäntapoja, kuten esimerkiksi lepoa, ravintoa ja liikuntaa, henkinen hyvinvointi on siitä jännä, että se kaipaa myös hemmottelua, hupsuttelua, naurua, sitä kun rakastamme itseämme ja haluamme itsellemme jotain extraa.

Toki henkinen hyvinvointikin vaatii myös niitä voisiko sanoa "tylsemmältäkin" kuulostavia asioita, kuten esimerkiksi fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin kunnossa pitoa, stressittömyyttä ja pysähtymistä, sosiaalisuutta, turvallisuuden tunnetta, tuntea olevansa tärkeä, tehdä hyvää toisille yms.

Listaa kumpaankin hyvinvointiin voisi jatkaa vaikka ja kuinka. Kaiken lisäksi henkisen hyvinvoinnin aikaansaamiseen tarvitaan myös vaikeita hetkiä ja vastoinkäymisiä, sillä hyvää oloa ei voi huomata, ellei joskus voi huonosti.

Tänään keskitymme vaikeiden asioiden sijaan kuitenkin itsestämme välittämiseen itsemme hemmottelun ja erityisesti kasvojemme ihon extra hemmottelun merkeissä.Oletko kuullut kauneus shoteista?
Beauty Shot -kauneusshoteistaan tunnettu You & Oil on liettualainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka ravitsevien ja hoitavien tuotteiden koostumus pohjautuu kasviperäisiin öljyihin ja uutteisiin. Kauneusshotit ovat innovatiivisia kasvoöljyjä ja -seerumeita, jotka edistävät ihon hyvinvointia ja sopivat osaksi sekä naisten että miesten ihonhoitoa. Sen lisäksi että shotteja voi käyttää joko sellaisenaan tai kasvovoiteeseen sekoitettuina, niitä voi lisäksi yhdistellä keskenään haluttujen vaikutusten aikaansaamiseksi. Sarjan tuotteet on suunniteltu auttamaan ihoa hoitamaan itseään. Eikö kuulostakin ihanalta hemmottelulta!


Suomessa vuodenaikojen vaihtelu vaikuttaa ihomme kuntoon ja se, mikä kesällä riittää, ei talvella riitä laisinkaan ja päinvastoin. Siksi ihomme kaipaa extraa silloin tällöin. 
Kun ihomme voi hyvin, se lisää kukoistustamme ja tunnemme silloin olomme itsevarmemmaksi ja rakastettavammaksi. Sinä ansaitset itsesi ihailun. 

Riittoisat kauneusshotit on pakattu käytännöllisiin pipettipulloihin, joiden ansiosta niiden annostelu on helppoa. 


You&oil Beauty Shot 100% Kollageeni

Taputtele sopiva määrä seerumia hellävaraisesti sormenpäillä puhtaaseen ihoon. Levitä kasvoille, kaulalle sekä dekoltee alueelle. 

Kollageeni Beauty Shot lupaa uusia ihon kimmoisuuden, kiinteyttää kasvojen muotoa sekä ehkäistä ryppyjen muodostumista. Kollageeni shotti sopii kaikille ihotyypeille miehille ja naisille etenkin aikuisen ihon ryppyjen ennalta ehkäisyyn. 


You&Oil Beauty Shot Resveratrol

Viinirypäleistä peräisin olevat resveratroli ja proantosyanidi ovat erittäin vahvoja antioksidantteja. Beauty shot lupaakin suojata ihoa vapailta radikaaleilta, pehmentää sekä ehkäistä ryppyjen muodostumista. Beauty Shot Resveratrol sopii myös ihon rauhoittamiseen ärsytyksen jälkeen (aurinko, tuuli, kylmä, tulehdus). Soveltuu erityisesti 20-30 vuotiaille. 

You & Oilin innovatiivinen ja tehokas tuotevalikoima on Ecocert-sertifioitu ja kaikkien tuotteiden raaka-aineet ovat puhtaita sekä 100% luonnollisia. 


Mistä tiedät voivasi henkisesti hyvin?
  • Sinun on pääsääntöisesti hyvä olla ja ymmärrät, ettei täydellisyyttä edes voi saavuttaa
  • Jaksat tehdä muutakin kuin sen, mikä on pakko
  • Suhtaudut asioihin avoimesti ja kiinnostuneesti ja mielesi tuntuu yleisesti ottaen positiiviselta
  • Sinulla on kyky sietää kohtuullisessa määrin epävarmuutta ja vastoinkäymisiä, eivätkä ne suista sinua raiteiltaan. Esim. Pienet riidat
  • Hyväksyt itsesi puutteinesi ja vahvuuksinesi
  • Löydät yleensäkin positiivisia asioita elämästä ja huomaat niitä, eikä tyhjyyden tunne ole vallannut mieltäsi
  • Innostut uudesta ja haluat kokeilla uusia asioita ennakkoluulottomasti (tottakai tietyissä rajoissa)
  • Toistenkin kuulumiset kiinnostavat sinua ja ilahdut toisten puolesta aidosti
  • Pystyt pyytämään apua toisilta tarvittaessa
Ehkä tähän tulisi lisätä myös muutama kohta lisää, kuten esimerkiksi "voit fyysisesti hyvin", "talousasiasi eivät vaivaa sinua" ja "nukut riittävästi" . En kuitenkaan syystä lisää niitä, mutta tottakai ne edesauttavat sinua voimaan paremmin. Fyysisesti sairas, vähävarainen ja esim. sairauden vuoksi unettomuudesta kärsivä voi silti olla henkisesti hyvinvoiva. Se vaatii toki tiettyjen asioiden hyväksymistä vajavaisina, joustoa ja ehkä enemmän työtä itsensä kanssa, mutta ihan yhtä lailla tasapainoinen ja hyvinvoiva voi olla sairaana, kuin terveenäkin. Työttömänä kuin töissäkin. Sitä paitsi eihän automatio ole sekään, että esim. varakas olisi henkisesti hyvinvoiva. Unettomuudestakin kärsivä voi kenties nukkua päiväunia tai kerätä virtaa muulla tavoin lepäämällä. Meditaatio on yksi oiva lepohetki kesken päivää töissä, kotona tai vaikka mindfulness kaupan kassajonossa.

Maailman terveysjärjestön WHO:n määritelmän mukaan terveys on täydellisen fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin tila. Tällaista tilaa ei kenenkään ole mahdollista saavuttaa, joten pyrkikäämme siihen, että voimme hyvin omasta mielestämme ja jos jokin asia on selvästi vinksallaan ja tarvitsee korjausta (ja sen voi korjata), niin hoidamme asian kuntoon. Vaati se sitten ponnistuksia vähän tai hiukan enemmän.

Muista myös hemmotella itseäsi!Ei kommentteja:

JOKO LUIT TÄMÄN?

Luisin kamala ötökkä invaasio

Kisuystäväni tahtoo kertoa erityisesti sinun kisukamuillesi varoittavan sanasen.  kukkuluuruu! Kamut hei, jotai ihan kamalaa tapah...