Pelastusarmeijan kumppanuuskeräys 1.3.–31.3.2023

Anna lapselle tulevaisuus
Pelastusarmeijan perinteisen kumppanuuskeräyksen avulla kerätään jälleen varoja köyhyydestä kärsivien lasten auttamiseksi Pakistanissa, Ghanassa, Togossa, Paraguayssa sekä Argentiinassa ja Uruguayssa. Keräystuotto ohjataan Pelastusarmeijan kansainvälisen päämajan kautta kohdemaihin, joissa paikallinen Pelastusarmeija vastaa avun perille menosta.  
Levoton maailmantilanne ja sitä seurannut inflaatio ovat kasvattaneet tuloeroja kaikkialla maailmassa. Pahiten tästä ovat kärsineet lapsiperheet. Lapsena koettu köyhyys vaarantaa lapsen tulevaisuuden. Köyhyyden tiedetään usein periytyvän sukupolvelta toiselle. Siksi on tärkeää, että apua annetaan perheille ajoissa heidän kotiseudullaan.

Pelastusarmeija panostaa erityisesti köyhistä perheistä tulevien lasten ja erityisryhmien koulutukseen. Esimerkiksi Ghanassa, joka on yksi Suomen Pelastusarmeijan kumppanuusmaista, Pelastusarmeija ylläpitää yhtä maan harvoista vammaisten lasten kouluista. Useassa kohdemaassa Pelastusarmeija tekee kaikkensa auttaakseen varsinkin haavoittuvassa asemassa olevia tyttöjä ja naisia, jotta heillä olisi turvallinen tulevaisuus ja mahdollisuus huolehtia omasta perheestään.

Keräykseen voi lahjoittaa Pelastusarmeijan kotisivulla olevan linkin kautta www.pelastusarmeija.fi/kumppanuus, pankkisiirtona: FI57 2084 3800 0057 29, viite 8112 tai MobilePaylla 57456.


Keräämme myös kaduilla ja kauppakeskuksissa keräyslippaisiin. Lipasvyötteissä on
Helsingin poliisilaitoksen leima ja keräyslupatiedot.

Keräyslupa:

RA/2021/1383 Poliisihallitus, voimassa toistaiseksi.


Lisätietoja:

viestinta@pelastusarmeija.fiTietoa Pelastusarmeijasta

Pelastusarmeija on kansainvälinen, kristillinen liike ja avustusjärjestö, joka toimii 133 maassa. Pelastusarmeija tuo paikallisesti toivoa ja konkreettista apua satojen miljoonien ihmisten elämään. Pelastusarmeija toimii myös katastrofialueilla ympäri maailmaa.


Tiedote. Julkaistu: 27.02.2023, 14:00

Pelastusarmeija

Kommentit