Askartelu, unohtuneet



Tänään näytän kuvia niistä askarteluilta, jotka olen ilmeisemmin unohtanut julkaista täällä. Nämä työt kuitenkin ansaitsevat tulla näytetyiksi ja tuomaan inspiraatiota sinulle. 


Pentikin porot pöydällä. Ja pipokin kuivumassa yhden selässä. Tämä työ on kokoa 1:12 eli nukkekotiin sopiva. Esim. Porot ovat noin 1cm korkuisia. 


Olen maalannut pöydän,  ripotellut tekolunta ja tein pipon kahdesta erivärisestä langasta. Pöydän takana on tehomagneetit, joten tämä jääkaappimagneetti on löytänyt tiensä saajansa jääkaapin oveen. 


Lahjasetti, joka sisälsi kotikaljaa, 2 tuoppia sekä kortin. Myös tämä setti on kokoa 1:12 ja lahjarasia on alunperin ollut tulitikkuaski. 


Tämä setti matkasi ilahduttamaan erään nukkekodin asukasta. 


Toki lahja oli kauniisti kääritty.  


Kortti 9 vuotiaalle pojalle. Tähän korttiin haluttiin oranssia ja motocrossia, nuorten poikien elämää ja numero 9. Koska motocross-kuvia en löytänyt, piirsin itse. Taustalla on siis motocross-rata ja edessä värittämäni leimakuva  skeittaajasta. Myös numero on itse tehty leimaillen ja väritellen, leikaten ja liimaten. 



Kommentit

Olipa upeita askarteluja. Miten ihmeessä oletkin onnistunut tekemään noin tarkkoja ja upeita juttuja, hyvä sinä <3
Kiitos. Pienten töiden näpertely on aina ollut mun juttu. Näitä on kiva tehdä, etenkin jos on tollasta ostettuja juttuja, mitä käyttää.
Silkku sanoi…
Voi miten ihania juttuja, olet kyllä mestari 💖👍 sain vihdosta viimein valmiiksi nukkekodin kylpyhuoneen ja laitoin siitä postauksen blogiini, käy kurkkaamassa jos vain jaksat 💖
Kivoja askarteluja. Nukkekotijutut ovat todellista näpertelyä. Ihanaa viikkoa teille ihanat.
Anonyymi sanoi…
Onko nukkekoti kirppikseltä nuo porot? Niina noita tekee,3D tulostaa.
Jep. Niinan tekemät porot. Ostan jonkunkin verran Niinalta 3d - tulosteita.
Kivaa pientä puuhaa. Yleensä maalaan enemmän kerralla tai fimoilen pellillisen. On vaan iso urakka minikokoisia "paistella".