Vichy

-Yhteistyössä Smartson ja Vichy-

Olen Smartson-testaaja ja sain Vichyn tuotteita testiin ilmaiseksi. Vichy on ollut tähänkin asti yksi parhaista ja toimivista brändeistä, joten olen testaillut innoissani kyseisiä tuotteita. Pettymyksiä en ole kokenut, jos ei lasketa pienempiä miinuksia. Tässä lyhyesti jokaisesta tuotteesta. 


Vichy Purete Thermale 3-in-1 puhdistusvoide levitetään kasvoille ja hierotaan kevyesti. Minä käytän kasvoharjaa. Sen jälkeen pyyhitään puhdistusvoide vanulapuilla pois. Tätä voidetta ei tarvitse huuhdella. Lopuksi puhdistuksen voi viimeistellä  kasvovedellä. 

Vichy Purete Thermale 3-in-1 puhdistusvoide on kolmivaikutteinen ja soveltuu kaikille ihotyypeille, myös siis herkälle iholle. Vichy Purete Thermale 3-in-1 sisältää puhdistusmaidon, kasvoveden ja silmämeikinpuhdistusaineen samassa tuotteessa. Yllätyksekseni tuote todellakin toimii. Puhdistusvoide poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet ja meikin kuivattamatta ihoa, ja sopii myös vesiliukoisen silmämeikin poistoon. Vichy Thermal Spa lähdevettä ja voipuusta saatavaa Captelae-uutetta sisältävä puhdistusvoide virkistää ihoa tehden siitä pehmeän ja miellyttävän tuntuisen. Ja mikä parasta, voide on alkoholiton ja miedosti hajustettu.


Vichy Capital Soleil aurinkosuojavoiteen sisältämä erittäin tehokas UV-suoja, 50, suojaa kasvoja palamiselta ja auringon haitallisilta vaikutuksilta sekä samalla kosteuttaa ja heleyttää kasvojasi. Silkkinen koostumus kosteuttaa jopa 24 tuntia. Capital Soleil sopii niin normaalille kuin kuivallekin iholle ja myös herkkäihoisille. 

Iho tuntuu hieman tahmealta, mutta liekkö se sitä samettisuutta, mitä voide lupaa? Tämä aurinkovoide sisältää myös rauhoittavaa Thermal Spa lähdevettä, jonka muinaiset roomalaisetkin omistivat kauneuden jumalattarelle. Voide on vedenkestävä, mutta lisää silti itsesi vuoksi voidetta aina uinnin jälkeen!  Plussaa myös mieto tuoksu, sillä voimakkaat tropiikkiset tuoksut ovat jo niin last season. 

Aurinkoivetta levitetään kasvoille ennen aurinkoon menoa ja sitä täytyy lisätä säännöllisesti ja usein, erityisesti hikoilun ja uimisen jälkeen. Vaikka aurinkovoiteiden käytössä  ei pidä nuukailla, Vichy Capital Soleil aurinkosuojavoide on riittoisaa ja  vähempikin riittää, mihin olin tottunut. 

Miinusta on pitkä inci-luettelo ja mietin herkkää ihoa ja alkoholia sekä parfyymiä keskenään.  Kokeile siis ensin varovasti kotona, sopiiko voide sinulle vai ei. 

Plussana vielä pakkauskoko, sillä tämä tuubi mahtuu käsilaukkuunkin hyvin. Lisäksi capital soleil estää ihon epätasaisen pigmentoitumisen.


Tehokas Vichy Dercos Anti-Dandruff shampoo poistaa näkyvän hilseen ja vähentää kuivuudesta ja/tai sienestä johtuvaa hilsettä. Vaikkei hilseongelmaa minulla ollutkaan suuremmin, kuiva päänahka kutisi hurjasti. Tämä shampoo rauhoitti päänahkani heti. Samalla loppui se vähäinenkin hilseily, mitä oli. Hoitava shampoo siis sekä rauhoittaa ärtynyttä hiuspohjaa että
puhdistaa hiukset hellävaraisesti.  Pehmeän voidemainen koostumus vaahtoutuu riittävän hyvin ja shampoo tuoksuu mintulle. Shampoo sopii myös herkälle iholle. 

Vichyn hilseshampoon käyttö on helppoa. 
Levität vain shampoon päänahkaan ja hiuksiin, annat vaikuttaa 2 minuuttia ja huuhtelet huolellisesti haalealla vedellä. Pesun voi tarvittaessa toistaa. Voit käyttää shampoota tarvittaessa päivittäin tai 4 viikon kuureina. 

Tämä shampoo vakuutti minut ja jää käyttööni kuuriluontoisesti. 


Tätä pulloa olen harkinnut ostavani kauan. Olen kuullut niin paljon hyvää tästä.  Joskus pullopakkaus oli kädessänikin jo, mutta sitten alkoi pääni sisällä käydä kiivas keskustelu siitä, onkohan tämä sittenkään niin hyvä kuin väitetään,  kannattaako minun maksaa tästä noin 25euroa tai entä jos... bla bla bla ! 
Voinpa kertoa, että nyt testattuani tätä, ostan jatkossa hyvällä omallatunnolla lisää! 

Tämä boosteri on päivittäiseen käyttöön suunniteltu, ihoa vahvistava nestemäinen tehotiiviste, mikä sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Minä niin näen sieluni silmin äidin ja pienen tyttären kauneusrutiineissaan laittamassa kummankin kasvoille tätä.  Tai isä ja poika salaa sipaisevan "naisten pullosta" "sitä tehokasta seerumia". 

Vichy Mineral 89 fortifying and plumping daily booster tiiviste antaa iholle esivalmistelua ihonhoitorutiinin seuraaviin vaiheisiin. Tämä kevyt ja ihanan geelimäinen seerumi  tekee ihosta hyvinvoivan ja heleän näköisen sekä vahvemman ulkoisia haittatekijöitä vastaan. Iho vahvistuu ja siitä tulee ihanan kosteutettu, raikas ja se näyttää hehkuvan hyvinvoivalta! 

Suosittelen tätä seerumia etenkin hänelle, jolla on erityisesti kosteutta kaipaava iho,  kuivuudesta johtuvia juonteita ja sameutta. Vähän niinkuin minulla oli ennen Vichyn rytinällä tuloa elämääni. 
 Sen verran vakuuttunut olen tämän kaunokaisen tehoista, että jatkossa ostan mukisematta myös tämän pakkauksen. Ei haittaa vaikka pullo jäisi esille pysyvästi, sillä onhan se nätti! 😍

 Vichy yksinkertaisesti on laatua ja aidosti toimivia tuotteita, eikä vain turhia lupauksia. Toki mikä sopii yhdelle ei sovi ihan kaikille, mutta kannattaa kokeilla. Vain siten voit löytää elämääsi esim. tällaisen rakkauden. Niin ja tämä tuote on kaiken lisäksi hajusteeton! 


Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä, esittelen Vichy Liftactiv Supreme päivävoiteen. Kyseessä  on tehokas anti-age voide kaikille ihotyypeille. Voide auttaa säännöllisessä käytössä vähentämään ikääntymisen merkkejä ja ekat muutokset näin jo ensimmäisellä käyttökerralla. Uurteet eivät tietenkään kadonneet kuin taikaiskusta, mutta terve väri palasi kasvoilleni ja kalpeus sai väistyä. Myös pigmenttimuutoksissa näin muuttumisen merkkejä ajastaan, joten aion jatkaa tämän voiteen käyttöä nyt ja katsoa, saanko jopa vuosia kosmeettisesti häirinneet läiskät vaaleiksi tai jopa pois.

Säännöllisesti käytettynä tämä raikas, kevyt ja todella riittoisa voide silottaa ryppyjä, häivyttää väsymyksen merkkejä sekä tekee ihosta kiinteän ja kimmoisan. Voiteen miellyttävä koostumus jättää ihon hehkuvaksi ja samettisen mattapintaiseksi eikä tuoksukaan ole liian voimakas, saatikka äklö. 

Joidenkin odotukset voivat olla sitä, että voiteilla tulisi saada 20vuotiaan kasvot 60 vuotiaana. Silloin suosittelen veistä ja ruiskeita, jos edes niitä. Olkaamme siis realistisia tuloksien suhteen. 

Minulla Vichy Liftactiv Supreme päivävoide menee ehdottomasti jatkoon! 

Ovatko Vichy tai jokin näistä tuotteista sinulle entuudestaan tuttuja? 

Kerro kommenttiin sinun Vichy-Suosikistasi. 

Kommentit

Nelli sanoi…
Mukava ja kiinnostava blogiteksti! Aurinkorasvat jättävät monesti ihon todella rasvaisen tuntuiseksi. Mutta tuo Vichy Capital Soleil aurinkovoide kuulostaa siltä että iho ei jäisi rasvaiseksi.
Nelli, minä niin tiedän tunteen, kun joka paikka on valkoisen mönjän tahrimaa ja haisee jollekin liian voimakkaalle "tropiikille". Minä ihastuin tähän Vichyn tuotteeseen, toivottavasti sinäkin.